IP: *.smsiarkowiec.pl 22.07.10, 22:43
Proszę Was podpowiedźcie gdzie mam się zgłosić w Tbg na jakiej ulicy
aby jakieś ulotki roznosić,cokolwiek,każda praca mnie obecnie
interesuje.POMOCY!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Pilne IP: 80.48.35.* 22.07.10, 22:49
      Ja jestem w takiej samej sytuacji jak ty i nigdzie nie ma pracy nawet do tych
      ulotek szukam od miesięcy i nic a tak na marginesie ile masz lat możne się
      łapiesz na staż
      • Gość: bezobotna Re: Pilne IP: *.smsiarkowiec.pl 23.07.10, 09:59
        19 lat-no a gdzie ten staż?
        • Gość: dla chcącego Re: Pilne IP: *.smsiarkowiec.pl 23.07.10, 18:46
          www.tarnobrzeg.info/ogloszenia mnóóóóóóóóóóóstwo ogłoszeń z typu roznoszenie ulotek
          • Gość: dla chcącego Re: Pilne IP: *.smsiarkowiec.pl 23.07.10, 18:47
            www.ogloszenia.tarnobrzeg.info sorry za błąd
            • Gość: inga Re: Pilne IP: *.smsiarkowiec.pl 23.07.10, 21:17
              przedewszystkim idz sie zarejestruj w urzedzie pracy.Oni wysylaja na staż.
              Widze ze jestes zdeterminowana skoro nawet ulotek sie "chwytasz" <sory za wyrazenie>
              na placu czerwonym w OF THE LIP jest ogloszenie ze szukaja kogos, i w sklepiku
              "bez nazwy " tam pod kaprysem tez na staz gosc szuka. Powodzenia :)
              • Gość: janek Re: Pilne IP: *.tktelekom.pl 23.07.10, 21:57
                jest tu jkieś zatrudnie na stoisko to się zgłos dobre i 600
                • Gość: znajoma Re: Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 09:42
                  Podejdź do Tauridy (biuro pośrednictwa pracy)lub wejdź na stronę
                  www.taurida.pl i napisz do nich maila.Parę zdań o sobie ,jakie masz
                  wykształcenie i jaka praca Cię interesuje.Są tam też oferty pracy.
                  Pozdrawiam. znajoma
    • Gość: gomesz Re: Pilne IP: *.sand.pl 24.07.10, 11:04
      podaj maila- odpowiem
      • Gość: xxx Re: Pilne -potrzebna pomoc IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 31.07.10, 19:04
        potrzebna pomoc

www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/akt_desperacji,20100731185331.html
        • Gość: znajoma Re: Pilne -potrzebna pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 21:44
          Dziękuję za zamieszczenie tego ogłoszenia. Nie wchodzę ostatnio na
          tę stronę. Pozdrawiam. znajoma(już piszę maila)
        • Gość: integr Re: Pilne -potrzebna pomoc IP: 83.1.115.* 31.07.10, 23:01
          Gość portalu: xxx napisał(a):
          > potrzebna pomoc

Też się przejąłem, ale poszukaj w google. Ta osoba nie ma nic wspólnego z Tarnobrzegiem i ogłasza się na wszystkich możliwych portalach ogłoszeniowych. Na pewno zajmuje to sporo czasu, ale może jest jakimś sposobem na życie.
          • Gość: xxx Re: Pilne -potrzebna pomoc IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 01.08.10, 09:19
            faktycznie, od gór po morze, od wschodu po zachód się ogłasza, czasem z innym
            imieniem i nazwiskiem i inym kontem ale w treści tylko wiek córki się zmienia 13
            lub 14 lat,
            nawet na portalach erotycznych, przedmówca miał racje to osoba raczej z poza tbg
            i nie wiadomo ile w tym prawdy co ona pisze
            • Gość: Xulu Re: Pilne -potrzebna pomoc IP: 83.1.122.* 01.08.10, 10:49
              A gdzie a Taurida jest?
              Adres maja podany na dzikowie, byłem tam, pod tym adresem jest
              prywatny dom, zadnego szyldu, zadnego piura

Bezrobotna, jesli ty nie wiesz gdzie isc zeby staz dostac, pytasz
              gdzie sie zglosic do ulotek to szkoda mi ciebie.

myslisz ze to wystarczy isc pod jakis adres i dostaje sie prace?

Na warszawskiej sobie stan, przy lasku moze ktos sie zatrzyma i
              zaoferuje kilka zlotych
              • Gość: znajoma Re: Pilne -potrzebna pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 14:55
                Ostatnio siedziba była chyba ulica Moniuszki? Główną ulicą obok
                szpitala, przed apteką centrum ulica po lewej, blok przy samej
                drodze, skręcasz w lewo ,na pierwszym piętrze, jak wchodzisz po
                schodach ,to po lewej stronie, jest tabliczka na drzwiach. Na dole
                jest fryzjer. Blok po lewej stronie ulicy, równoległy do niej. Ulica
                na wprost Adidasa, przed starym pogotowiem. Pozdrawiam
                • Gość: znajoma Re: Pilne -potrzebna pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 17:56
                  Mam pytanie odnośnie osoby, która prosi o pomoc. Odpisała mi, ale
                  nie podała żadnych namiarów do siebie. Napisałam drugi raz. Może
                  przez przypadek zapomniała napisac adres. Czy ktoś z Was do niej
                  pisał i ma do niej namiary? Chodzi mi o ogłoszenie samotnej kobiety
                  z córką. Pozdrawiam. znajoma

P.s.Jeśli macie namiary, to nie podajcie tu na forum, może sobie
                  tego nie życzyć. Chodzi mi tylko o to, czy zapomniała podać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka