Gość: pacjent IP: *.147.79.114.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.08.10, 07:54 Witam potrzebuje pilnie konsultacji z onkologiem kogo polecacie w tbg lub okolicach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjentka Re: Pilnie onkolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 08:44 Polecam lekarkę panią Ewę Sadecką Roman. Przyjmuje w szpitalu w poradni i pracuje na odziale chemioterapii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Re: Pilnie onkolog IP: *.147.107.103.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.08.10, 09:08 prosze o jakis kontakt do tej pani doktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pacjentka Re: Pilnie onkolog IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.08.13, 21:03 Pan doktor Mikrut,polecam b.rzeczowy,miły i konkretny.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Pilnie onkolog IP: 89.174.106.* 19.08.10, 11:26 Pan Parcheta przychodnia ul.Mickiewicza,(ale baaardzo długie kolejki),można zadzwonić do domu i spróbować umówić się na wizytę prywatną.Mieszka na Paderewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pilnie onkolog IP: *.tktelekom.pl 19.08.10, 21:46 Parcheta, doświadczony i miły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Pilnie onkolog IP: 83.1.116.* 19.08.10, 22:33 szukasz taniej wizyty na miejscu? czy potrzebujesz dobrego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Pilnie onkolog IP: 83.1.125.* 19.08.10, 23:03 Parcheta - b.dobry lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENEK Re: Pilnie onkolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.13, 08:27 OCZYWISCIE PARCHETA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Pilnie onkolog IP: *.flash-net.pl 21.08.10, 22:18 lek.Mikrut bardzo dokładny i rzetelny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Pilnie onkolog IP: *.182.98.116.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.08.10, 08:13 dziekuje wam wszystkim za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Pilnie onkolog IP: *.tktelekom.pl 22.08.10, 21:58 Polecam dr Parchetę bardzo dobry lekarz i człowiek.Jeśli coś wytnie to zszyje,że prawie nie widac (dotyczyło znamiona na twarzy).Wybadałam sobie guza na piersi,zbadał powiedział,że podejrzewa torbiela badanie usg potwierdziło jego diagnozę.Powiedział,że poczekamy może się wchłonie, zrobino mi usg za pół roku i tak sie stało nie było śladu.Miałam kontakt z tym lekarzem ja i nie tylko i wiem ,że to dobry fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liluu85 Re: Pilnie onkolog IP: *.180.243.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.08.13, 18:37 jesli pytasz o onkologa-chirurga to mamy w TBG 3 dobrych lekarzy.Panowie PArch*ta,D*c i Wr*czek.Kazdy z nich ma dużą wiedzę i dlugie kolejki.-bylam u kazdego i nie powiem złego slowa jesli chodzi o ich pracę i zaangazowanie :) Przyjmuja w przychodni i na fundusz. Profejsonalizm ,rzeczowe konkretne podejscie ,kultura itp. .Ale wieloletnią renomę i prestiz ma dr PArcheta-Najtrudniej sie dostac do Niego , bo sie stoi o 5 tej rano, albo czekasz miesiac na zeszyt. Odpowiedz Link Zgłoś
123elasandomierz Re: Pilnie onkolog 02.04.15, 16:24 A ja byłam w Tarnobrzegu u doktora Deca usunął mi znamie z miejsca bardzo intymnego, szycie rewelacja, prawie nie ma śladu. Zero skrępowania. A przede wszystkim świetny fachowiec. Potrafił przekonać mnie do decyzji, jak się okazało słusznej. Pojechałam skonsultować do doktora Deca, dlatego że lekarz rodziny prawie mnie wymial ze z takim czym przychodzę. Z łaska dal skierowanie do dermatolga. Dermatolog kazała usunąć innego pieprz, a to duże pokazać chirurgow i przy okazji. o d dermatologa do chirurga. Chirurg nie z Tarnobrzega niestety nie umial mnie przekonać Znajoma poleciła skonsultować z Decem szybka decyzja trafna okazało się znamię z tendencja do rakowiENia Dermatolog się nie poznał, a doktor Dec tak Odpowiedz Link Zgłoś