Dodaj do ulubionych

Gdzie się podział Lechowski51

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:07
Takie skromne pytanko gdzie przebywa obecnie L51 vel kaziuk ,markolmhelski
jacentygdak itp. Jakoś tak smutno na tym forum nie ma komu dowalić a ręce
świędzą.No ja myślę że delegacja z kończy się Lechosiowi51 i wróci z pod
pałacu prezydenta , a może obskakuje wsje pielgrzymki?. Lechoś przybywaj
bracie bo Cię brak i jadu na forum mało tak jakoś tęskno. Pozdrowionka i
szczęśliwego powrotu na forum Tbg.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaziuk66 Re: Gdzie się podział Lechowski51 IP: *.tktelekom.pl 29.08.10, 21:36
      Ten wpis to kolejny dowód,że bez szanownego Lechowskiego51 to forum jest bezpłciowe.Niektórzy nie wiedza co zrobic ze swoim jadem.Powtarzam kolejny raz. Proszę nie przypisywac mi wielonikowca bo sie tym po prostu brzydze. kaziuk66 to ja a nie Lechowski51. Zasób wiedzy sposób argumentacji rozrózna nas wyraznie i tylko złośliwiec albo osoba o ubogim intelekcie może pisac takie bzdury.Jeżeli nie masz gdzie wypluc swojego jadu służe własna osobą.Pozdro
      • Gość: qweszxc Re: Gdzie się podział Lechowski51 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 21:43
        uderz w stol...
        czyzby? :)
        • Gość: kartofel Re: Gdzie się podział Lechowski51 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.10, 22:02
          " kaziuk66" a Lechoś to ten sam dupek bu ha ha...
    • Gość: Żaba Re: Gdzie się podział Lechowski51 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 00:58
      Dziwi mnie tęsknota za Lechowskim.Ta osoba nigdy nie tłumaczy,ani nie wyjaśnia dlaczego ma takie a nie inne zdanie na dany temat.Ciągle powtarza to samo w kółko,nie szanuje ludzi o odmiennych poglądach.Uważa,że jest najmądrzejszy(sza)i ma wyłączność na rację.
      Z wszystkich forumowiczów tego portalu ma najwięcej jadu i dlatego jest zauważalny(na).

Przeczytajcie moją wypowiedź i poszukajcie chociaż jednego słowa,które można nazwać obelgą jego(jej)osoby.
      On(ona)już na wstępie nazwie mnie: ruskim pachołkiem,psycholem itp. inwektywami.

Następna sprawa to:
      jeśli nie podpisuje się ta osoba Lechowski,nie oznacza że nie zabiera głosu.
      Wiem,że często używa innych pseudonimów.
      Łatwo to odgadnąć po stylu jakim się wypowiada.
      Raz wyraziłam swoją opinię na jego temat i pomimo że nie obraziłam jego(jej),to kilka osób zbeształo mnie dokładnie słowami Lechowskiego,co potwierdza moje przypuszczenia.
      Czytając uważnie wypowiedzi,stylistykę,układ słów,używanie znaków interpunkcyjnych,można dużo wywnioskować.

No!
      Proszę czytajcie uważnie a potwierdzą się moje słowa.
    • marco_tbg Re: Gdzie się podział Lechowski51 30.08.10, 07:47
      Tak się stęskniłeś?
      Wymieńcie się mailami i korespondujcie poza forum.
    • Gość: racja Re: Gdzie się podział Lechowski51 IP: 83.1.119.* 30.08.10, 08:45
      tęsknić można jedynie za sprawami ,które dotyczą ludzi normalnych.
      jak mozna ubolewać za niebytem zwykłego oszołoma, propagandzisty i chwalidupa.
    • Gość: Andrzej Re: Gdzie się podział Lechowski51 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 08:56

Na Naszym
      forum nie będzie "spoko"
      - tylko wyłącznie,
      OKO za OKO...
      • Gość: Rozum Re: Gdzie się podział Lechowski51 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 13:03
        Na przemyskim forum też go dawno nie widziałem...

Troll zdechł?
        • lechowski51 Re: Gdzie się podział Lechowski51 30.08.10, 13:41
          ktos tam napisal;
          Takie skromne pytanko gdzie przebywa obecnie L51 vel kaziuk ,markolmhelski
          jacentygdak itp. Jakoś tak smutno na tym forum nie ma komu dowalić a ręce
          świędzą.No ja myślę że delegacja z kończy się Lechosiowi51 i wróci z pod
          pałacu prezydenta , a może obskakuje wsje pielgrzymki?. Lechoś przybywaj
          bracie bo Cię brak i jadu na forum mało tak jakoś tęskno. Pozdrowionka i
          szczęśliwego powrotu na forum Tbg.

Po pierwsze nie lubie sie paplac w szambie a wiec z reguly nie odpowiadam na
          takiw wpisy.
          Po drugie po to sie zarejestrowalem pod oficjalnym nickiem i podalem swoje dane
          administracji forum aby nie pisac pod innymi nikami.
          Po trzecie brzydze sie ludzmi ktorzy zamiast bronic swoich pogladow uciekaja sie
          do szczeniackich prowokacji i uzywaja roznych nikow aby przywalic oponentowi.
          Po czwarte nie jestem na tym forum aby jak duza czesc z was robic sobie zawody w
          tym kto bardziej skutecznie a przy tym wulgarnie zalatwi swojego przeciwnika.
          Po piate oprocz Mastalerza i Przezydenta Dziubinskiego dyskutanci rodem spod
          budki z piwem wylewaja na mnie i na nich pomyje zamiast prezentowac swoje poglady.
          I wreszcie na koniec!.Dla wielu z was wolnosc kojarzy sie z bezprawiem i
          bezkarnoscia.Po to jednak przed laty walczylem z komunistycznym rezimem abyscie
          byli wolni,nawet za cene deptania mojej godnosci.
          • Gość: Ja Re: Gdzie się podział Lechowski51 IP: *.smsiarkowiec.pl 30.08.10, 21:44
            Ja bym jeszcze chętnie dodał że chciałbym Cię zobaczyć "na żywo". Chętnie bym z
            Tobą porozmawiał nt. Twej walki z komunizmem. Liczby w Twoim nicku mówią mi że
            albo jesteś 51 rocznik albo masz 51 lat. Więc walczaku chyba nie zapomniałeś się
            jeszcze chyba bić co? To że masz zarejestrowane konto to nie znaczy że jesteś tu
            nie anonimowy! Pokaż twarz - nie chowaj jej pod moherowy beret...
    • sp1962 Re: Gdzie się podział Lechowski51 30.08.10, 20:56
      to proste pytanie/ktoś o tym pisał na forum/ pilnują krzyża przed
      pałacem prezydenckim
      • Gość: znajoma Re: Gdzie się podział Lechowski51 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 21:04
        Jesteś żałosny (jak zwykle). znajoma
        • Gość: Andrzej Re: Gdzie się podział Lechowski51 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 22:18

Rozpracować Lechowskiego?
          - to polecam Rutkowskiego.
          • Gość: Andrzej Re: Gdzie się podział Lechowski51 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 22:30

To pytanie zadać krowie,
            - ona wie, ale nie powie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka