Gość: ortylik IP: *.smsiarkowiec.pl 26.09.10, 11:46 Proszę aby każdy z Was opisał siebie pokrótce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znajoma Re: Krótki opis siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 12:26 To Ty Oluś? Jadę zaraz na chrzciny. Jak będę wieczorem miała większą śmiałość to pójdę na całość. Miłej niedzieli. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortylik Re: Krótki opis siebie IP: *.smsiarkowiec.pl 26.09.10, 12:28 Jestem Damian Ortyl a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Krótki opis siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 21:00 A nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Krótki opis siebie IP: *.smsiarkowiec.pl 26.09.10, 19:54 O co chodzi z tym "To Ty Oluś"? Witam Wszystkich.Właśnie wróciłem z Lublina.A oto lapidarny opis samego siebie: Trochę szurnięty, czasami dżentelmen, niekiedy sarkastyczny, zazwyczaj tryskający humorem i optymizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Olka i Ortylika Re: Krótki opis siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 21:02 Myślałam Olek, że wystąpiłeś pod innym nickiem. Obydwóch przepraszam za to pytanie. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo-archeolo Re: Krótki opis siebie IP: *.smsiarkowiec.pl 26.09.10, 21:26 Już żeby zawsze była jasność to będę pod tym nickiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Krótki opis siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 21:33 Wszyscy już byli na rany boga, ale nie było - archeologa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo-archeolo Re: Krótki opis siebie IP: *.smsiarkowiec.pl 26.09.10, 21:40 Już wkrótce archeologa nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Krótki opis siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 21:43 Co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo-archeolo Re: Krótki opis siebie IP: *.smsiarkowiec.pl 26.09.10, 21:48 Przyjdzie pora wyjazdu Ola-archeola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Krótki opis siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 21:53 Masz ciekawy zawód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo-archeolo Re: Krótki opis siebie IP: *.smsiarkowiec.pl 26.09.10, 21:54 Nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo-archeolo Re: Krótki opis siebie IP: *.smsiarkowiec.pl 26.09.10, 21:27 Nie masz za co przepraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ↓ Re: Krótki opis siebie IP: 83.1.119.* 26.09.10, 12:32 Może zacznij od siebie, tak na początek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Krótki opis siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 14:33 Co się będę opisywał, Cienki Bolek się nazywam. Jak napiszę jakąś fraszkę, nie wystarcza mi flaszkę. A przepraszam, że nie pije. mimo tego jakoś żyję. Od niedawna biorę rentę, jestem młodym abstynentem. Biorę wieczór dwie tabletki, bo chcę dożyć aż do setki. Może mi się to i uda, bo zacząłem wierzyć w cuda. Humor stale się poprawia, muszę kończyć i pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Krótki opis siebie IP: 83.1.122.* 26.09.10, 14:10 Jak to opisał siebie ? Wygląd zewnętrzny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: Krótki opis siebie IP: 87.118.126.* 26.09.10, 18:02 Siedzę przy kompie codziennie niezłomnie pracuję w zakładzie gdzie szefostwo na wszystkim "lachę kładzie" chodzę do kina gdzie pracuje ma dziewczyna podrzucam ją po pracy do chaty a później się do niej tulę bo nie jestem odrażająco włochaty mam samochód grata w którym po naprawie nic mi się nie składa boję się do niego wsiadać jak dojdzie do kraksy będzie biada po wypłacie kupię nowy bo mi się marzą częste odnowy zaimponuję mej dziewczynie na najbliższej zaręczynie może nie powie "nie" mój stary nie zawracaj mi gitary wówczas będę cały chepy i założę wreszcie trepy już nie wyjdę nigdzie z domu będę prał, sprzątał, gotował bez pardonu Odpowiedz Link Zgłoś
itakto Re: Krótki opis siebie 26.09.10, 21:24 jak pogoda zmienną bywam czasem śmieszka z siebie zgrywam zbyt poważna -owszem bywam spokojniutka i milutka też być lubię czasem bywam i kapryśna dużo pisać by tu o mnie a co rzekniesz ty o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Krótki opis siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 21:32 Jeszcze wszystkiego o mnie nie wiecie Prawdy nie powiem a kłamać nie chcę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo-archeolo Re: Krótki opis siebie IP: *.smsiarkowiec.pl 26.09.10, 22:32 Żegnam.Idę pograć na pianinie.I znowu deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś