Gość: susunia IP: 188.33.239.* 29.09.10, 17:31 Kupię samochód osobowy do 5000.. Oferty : zdjęcie plus cene proszę kierowac na maila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cvc Re: Kupię samochód IP: *.ust.tke.pl 29.09.10, 18:48 a nie wypadalo by....podac maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susunia Re: Kupię samochód IP: 94.254.216.* 29.09.10, 19:44 Sorki mój bład, ale po co od razu krzyczec. susunia81@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Susuni Re: Kupię samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 19:57 Nie będzie to takie proste. Szukałam auta przez ponad pół roku w okolicy Tarnobrzega. Chodziło mi o konkretną markę. Ponad pół roku śledziłam też allegro. W końcu kupiłam od pierwszego właściciela przez allegro. Jestem bardzo zadowolona. Patrzyłam w komisach, u handlarzy, którzy kręcili liczniki. Miałam nawet upatrzone w okolicy, tylko były już zmienione dane (przejeżdżałam obok codziennie rowerem) Był "zbity" licznik. Chcę Ci tylko tyle powiedzieć, że chyba nie kupisz przez forum dobrego auta w niskiej cenie. Powodzenia. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuntakinte Re: Kupię samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 11:43 za 5tys to sobie moze skuter kupic a nie dobry samochod,za taka "kase" to cudow sie niespodziejwaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xnn Re: Kupię samochód IP: *.91c.tarnobrzeg.pilicka.pl 30.09.10, 14:40 Kupisz za 5000, dołożysz 5000 i zostaniesz ze złomem który i tak i tak będzie wart tyle ile pierwotnie za niego zapłaciłeś. Lepiej poszukaj czegoś konkretniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susunia Re: Kupię samochód IP: *.tktelekom.pl 30.09.10, 20:01 Kuntakinte to sobie skuter kup moze Ci sie ten łeb troche przewietrzy i przestaniesz dogryzać. Ja nie spodziewam sie cudów za 5000 tylko chce żeby jezdziło nic więcej. w tamtym roku kupiłam sobie golfa za 1200 i jestem z niego bardzo zadowolona. tylko potrzebuje czegos wiekszego np opla omege którego kupie za 4900 bez problemy lub audi 90. Mam w planach w późniejszym terminie kupno czegos z salonu ale na razie nie. Odpowiedz Link Zgłoś