Dodaj do ulubionych

Perfuerie w Tbg

IP: *.smsiarkowiec.pl 07.10.10, 16:25
Czy sa jakies dobre perfumerie w Tbg? Chce kupic zonie markowe perfumy (jakis Cacharel, czy Chanel) ale nie wiem gdzie jest dobry wybor. Doradzcie prosze :-)
Misiek
Obserwuj wątek
    • Gość: Lili Re: Perfuerie w Tbg IP: 83.1.122.* 07.10.10, 16:42
      Nie sądzę....Chanel czy Cacharel to naprawdę dobre i drogie marki....zerknij w Rossmanie ,tam mają jakieś markowe perfumy.
      • Gość: Misiek Re: Perfuerie w Tbg IP: *.smsiarkowiec.pl 07.10.10, 18:41
        Bylem w Rossmanie. Nędza i dziadostwo. Obsługa beznadziejna i sami nie bardzo się orientują co sprzedają. A poza tym lubie w spokoju obejrzeć produkt nie czując ze ktoś się co chwile obok mnie przepycha a ochroniarz tylko patrzy kiedy pójdę bo musi mnie pilnować jak złodzieja. Wychodzi na to ze trzeba będzie pojechać do Kielc czy Rzeszowa.
        Misiek
        • Gość: Lili Re: Perfuerie w Tbg IP: 83.1.122.* 07.10.10, 19:48
          W Rzeszowie spokojnie znajdziesz Sephorę i tam zapewne perfumy których szukasz :) powodzenia !
        • iza681 Re: Perfuerie w Tbg 07.10.10, 19:49
          Tylko Rzeszów lub perfumerie internetowe
          • Gość: zawsze.minia77 Re: Perfuerie w Tbg IP: *.haye.cable.virginmedia.com 07.10.10, 20:48
            dokładnie jak wyżej piszą zapomnij o markowych perfumach w tbg Rzeszów jak najbardziej ale bliżej w Stalowej Woli w Tesco jest sklep Gler i tam też można coś dobrego kupić z tym ,że ceny mają kosmiczne w Rzeszowie zdecydowanie taniej i większy wybór
    • Gość: ; Re: Perfuerie w Tbg IP: 80.48.35.* 08.10.10, 11:57
      W Rzeszowie w SuperPharmie mają świetne przeceny na perfumy - nawet do 70%. Mam pytanie czy ktoś korzystał z rozlewni perfum Paola w tbg? Mają orginały, czy podróbki?
      • Gość: marcin Re: Perfuerie w Tbg IP: 83.1.120.* 08.10.10, 14:31
        na jakiej ulicy w Rzeszowie jest SUPER PHARM. dzięki za informacje :)
    • Gość: ; Re: Perfuerie w Tbg IP: 80.48.35.* 08.10.10, 12:02
      Chciałam jeszcze dodać, że perfumy Chanel można kupić w tej drogerii, która jest tam gdzie kiedyś było Da Grasso. Tam w prześciu, na przeciw LOKu. Swoją drogą uwielbiam Cacharel Noa Fleur...
      • Gość: tyhno Re: Perfuerie w Tbg IP: *.smsiarkowiec.pl 10.10.10, 16:42
        nie lepiej przez internet zamówić?
        • Gość: rea Re: Perfuerie w Tbg IP: 83.1.119.* 10.10.10, 17:07
          Dobrych perfum w Tarnobrzegu nie kupisz. Polecam w Rzeszowie Sephora (w Plazie na Rejtana) lub Douglas w Graffice (ul.Lisa-Kuli) i Nowy Świat (ul.Krakowska).
          • Gość: Misiek Re: Perfuerie w Tbg IP: *.smsiarkowiec.pl 10.10.10, 22:40
            tyhno jak kupuje cos za 400-500 zl to wole to "poniuchac" a nie kupowac w ciemno. Owszem mozna przez internet ale wole wziac do reki obejrzec i powachac.
            Dzieki wszystkim za info
            Misiek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka