IP: *.smsiarkowiec.pl 08.10.10, 23:24
Miałem w tym tygodniu wyczekiwać w kolejce do PUP.Stałem od 6 rano przed budynkiem o 6.30 wpuścili nas do środka i czekanie 1.5 h na wydrukowanie bileciuku.Na szczęście załapałem się ,bo byłem 7.Ci zaś co przychodzili po 6.30 to mogli zapomnieć ,gdyż bilety dla 30 osób.Paranoja jakaś.I żeby było ciekawej zaraz po wejściu do pokoju gdzie przyjmują powiedziano mi,żebym udał się w drogę powrotną,ponieważ zabrakło mi jjednego dokumentu.Proszę Was pomóżcie co tam trzeba konkretnie mieć,by się w ogóle zarejestrować.Jestem po maturze i przydałoby się jakieś kursy zrobić.Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Lili Re: PUP IP: 83.1.122.* 09.10.10, 07:43
      To bardzo proste,zerknij na tablice bo gdzieś mieli w urzędzie przypięty papierek ze wskazaniem co dokładnie trzeba przynieśc. Ja sobie spisałam na kartkę i poważnie.....dwóch gości przedemną poszło z kwitkiem :) ja natomiast wszystko załatwiłam od razu. Z tego co pamiętam to potrzebne Ci takie zaświadczenie z Urzędu Miasta o posiadaniu lub nie posiadaniu własności gruntowych(chyba),świadectwo ukończenia szkoły, świadectwa pracy jeśli takowe posiadasz,dowód osobisty i chyba tyle. Nie sądzę aby wymagali od mężczyzn książeczki wojskowej ale lepiej spytaj. Pozdrawiam !
    • Gość: kocieba Re: PUP IP: 83.1.115.* 09.10.10, 12:57
      www.puptarnobrzeg.pl/?k=24
    • Gość: ola Re: PUP IP: 83.1.117.* 09.10.10, 20:09
      www.puptarnobrzeg.pl/?k=64
    • Gość: JK Re: PUP IP: 83.1.122.* 10.10.10, 15:20
      Jakie kursy Cię interesują?
      Że darmowe to wiem, ale z jakiego zakresu?
      • Gość: Piotrek Re: PUP IP: *.smsiarkowiec.pl 10.10.10, 16:10
        Grafik komputerowy,kasa fiskalna
        • Gość: kkk Re: PUP IP: 83.1.115.* 10.10.10, 18:48
          hmm a moze fizyk jądrowy !!
          • Gość: Darko Re: PUP IP: *.pppoe.sistbg.net 10.10.10, 19:09
            A co?
            Francuzi przyjmują do pracy w atomowych elektrowniach Tuska?
            Chyba na sprzątaczy.
            Na stanowiska inżynierskie mają "swoich", którzy nawet "po polska mowa nauczyć sie".
            Mieliśmy już w TVP programy z ekonomistom, który coś usiłował powiedzieć po polska, lecz nie bardzo mu ta mowa polska wychodzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka