Dodaj do ulubionych

kandydydaci TPP

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 08:12
Na stronie www.tpp.tarnobrzeg.pl przedstawieni są kandydaci TPP
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: kandydydaci TPP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 08:29
      Elita......
      • Gość: wyborca Re: kandydydaci TPP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 10:23
        W każdym okręgu jest kilka fajnych osób, na które warto zagłosować.
        • Gość: xiao Re: kandydydaci TPP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 11:03
          Kto jest fajny w okręgu nr 3?
          • Gość: jako Re: kandydydaci TPP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 00:48
            z okregu nr 3 znam dwie osoby. jedna to uziel (nie biorę go pod uwagę) a drugo to wydro (mariusz) znam go i generalnie nie głupi. startuje z PO. całej reszty nie znam. nawet tych z pierwszych mjejsc. partyka czy lubczyński. nawet nie wiem kim są. wydro jest strażakiem więc budzi zaufanie. na pis nie patrzyłem nawet dla mnie oszołomy, sld lewica jakoś źle mi sie kojarzy psl, mieszanka jak w kotle a parawicy tarnobrzeskiej to sami świeto jebliwi goście. szukałem kogoś znajomego. dla mnie osobiście wydro (mariusz nie marian z psl;)) sprawia najkorzystniejsze wrażenie. ale zaznaczam jest to moja osobista opinia. stwierdziłem że w tych wyborach głosuję na kogoś młodego, inteligentnego i całkiem nieznanego.
    • Gość: proboszcz Re: kandydydaci TPP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 10:39
      Powinna być informacja kto kandyduje dobrowolnie a kto dostał propozycję nie do odrzucenia.
      • Gość: gość Re: kandydydaci TPP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 10:44
        Kto to ta fajna osoba???
        • Gość: olga Re: kandydydaci TPP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 11:49
          Na szczęście kandydatów zweryfikują wybory, a nie jedna osoba pisząca na tym forum. W realu jest taka różnica, że masz tylko jeden głos a nie kilkanaście.
          • Gość: y Re: kandydydaci TPP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 13:26
            Macie inne listy, bo ja nie widzę w tym TPP nikogo na kogo warto zmarnować głos
            • Gość: jaska Re: kandydydaci TPP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 14:30
              Pleciesz przez zawisc ze nie znalazles sie na najlepszej liscie. TPP to reprezentanci wielu srodowisk posierpniowych i katolickich, to ludzie z zasadami. Nareszcie nie ma szyldu typowo partyjnego.
              • Gość: gość Re: kandydydaci TPP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 14:40
                A czego ma zazdrościć?Przecież tam się ,może zapisać każdy, sztuka się liczy. A co CI ludzie sobą reprezentują?To ci ich dowódca?
                • Gość: gośc Re: kandydydaci TPP IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 27.10.10, 21:43
                  Ja myślę że wygrają ci sami i tak kolejne 4 lata jakoś przewegetujemy, oni kasę wezmą, ręce będą rozkładać, a miasto tak będzie sobie człapało. Ale za mało jest inteligentnych ludzi w Tarnobrzegu by wybrać prężną silę.
                  • Gość: dyżury Re: kandydydaci TPP IP: 83.1.118.* 27.10.10, 23:19
                    Od 4 listopada 2010 roku w godzinach od 17.00 do 19.00 kandydaci na radnych Komitetu Wyborczego Wyborców Tarnobrzeskie Porozumienie Prawicy pełnić będą dyżury w siedzibie Komitetu przy ul. Sandomierskiej 2. Jest to doskonała okazja do poznania ich planów oraz wizji, jakie chcieliby wdrożyć w mieście.
                    • Gość: zmiany konieczne Re: kandydydaci TPP IP: 83.1.121.* 28.10.10, 08:07
                      Teraz mają wizje? a co robili w poprzednich kadencjach?
                      • Gość: gość Re: kandydydaci TPP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:16
                        Tez mieli wizje, a może to któryś z nich chce iść do tej wróżki?
                        • Gość: paweł Re: kandydydaci TPP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:18
                          Fajna inicjatywa, konkurencja natomiast tylko narzeka. Napewno skorzystam
        • Gość: gregori Re: kandydydaci TPP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 18:29
          na przykład w Okręgu nr 1 jest Przewodniczący Rady Rodziców ze szkoły mojego dziecka Krzysztof Zuba oraz Adam Mażysz i trener Pyszniak, których nie trzeba przedstawiać
    • Gość: Ale numer Re: kandydydaci TPP IP: *.flash-net.pl 28.10.10, 12:48
      13 postów z - internetdsl.tpnet.pl
      3 posty z pozostałych ip.
      To wszystkow yjaśnia
    • Gość: TP Re: kandydydaci TPP IP: 95.143.193.* 28.10.10, 13:03
      Tak, że TP jast nadal największym dostawcą internetu w Polsce. Myślenie nie boli.
      • Gość: r Re: kandydydaci TPP IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 28.10.10, 19:09
        U mnie w pracy jest jeden dyżurny komputer z internetem, gdzie każdy może korzystać, a na forum pisze maa osób, więc z jednego kompa postów może być mnóstwo, od rożnych ludzi.
        • Gość: zmiany komiczne Re: kandydydaci TPP IP: 83.1.121.* 28.10.10, 21:27
          Tak Pyszniak,Stadnicki,Lubas,Zuba,doborowe towarzystwo,napewno zagłosuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka