Dodaj do ulubionych

ANTYKONCEPCJA REFUNDOWANA?

IP: 62.233.243.* 23.08.04, 17:17
Czy ktora z Was moze wie czy tabletki anty. sa refundowane??? prosze o
odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • elde23 Re: ANTYKONCEPCJA REFUNDOWANA? 23.08.04, 17:24
      Narazie żadne nie są refundowane.
      Do tego potrzebna jest stosowna USTAWA,a taka jeszcze nie przeszła przez Sejm.
      • Gość: Marta Re: ANTYKONCEPCJA REFUNDOWANA? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.04, 17:32
        wlasnie ostatnio przeszla i to tylko 1 glosem........
    • mariolka99 Re: ANTYKONCEPCJA REFUNDOWANA? 23.08.04, 19:20
      Nieprawda, niektóre są refundowane. Lekarz wie dokładnie które, trzeba go tylko
      przycisnąć bo sam z siebie się nie przyzna.
      • Gość: piter Re: ANTYKONCEPCJA REFUNDOWANA? IP: *.gala.net.pl 24.08.04, 00:51
        Tak? To poczytaj sobie jakie za przeproszeniem gówna są w chwili obecnej
        refundowane.
        www.racjonalista.pl/kk.php/s,3375
        Dobrze, że teraz się to zmieni.
    • mariolka99 Re: ANTYKONCEPCJA REFUNDOWANA? 24.08.04, 07:47
      Nie musisz mnie odsyłać na główna ponieważ doskonale wiem co było i jest
      refundowane.I nie uważam żeby np rigevidon był zły. Pytanie było CZY SĄ jekies
      anty refundowane. odp brzmi: tak, są.Zawsze można było je kupić.
      • Gość: Aga Re: ANTYKONCEPCJA REFUNDOWANA? IP: 62.233.243.* 24.08.04, 10:30
        Znalealam wczoraj w necie tabl. ktore sa refundowane jest to: Cilest,hormonet,
        i jeszcze jakies na "M" dla dojrzalych kobiet.Ale przeciez refundowane sa
        lekarstwa , ktore kosztuja powyzej 40 zl, a np.Cilest kosztuje 32zl. ,wiec jak
        ta refundacja przebiega?? kupowalyscie juz tak tabletki??
        • tiffi Re: ANTYKONCEPCJA REFUNDOWANA? 24.08.04, 12:22
          Juz jest ustawa i niebawem wszystkie beda refundowane, a narazie sa tylko takie
          ktore oprocz antykoncepcji maja jakies szczegolne dzialanie lecznicze - np
          Diane 35. Ja sie wcale nie ciesze, ze beda refundowane. Wolalabym zeby za te
          pieniadze refundowali badania cytologiczne lub mammografie lub inne leki i
          badania ratujace zycie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka