Gość: Aga IP: 62.233.243.* 23.08.04, 17:17 Czy ktora z Was moze wie czy tabletki anty. sa refundowane??? prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elde23 Re: ANTYKONCEPCJA REFUNDOWANA? 23.08.04, 17:24 Narazie żadne nie są refundowane. Do tego potrzebna jest stosowna USTAWA,a taka jeszcze nie przeszła przez Sejm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ANTYKONCEPCJA REFUNDOWANA? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.04, 17:32 wlasnie ostatnio przeszla i to tylko 1 glosem........ Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: ANTYKONCEPCJA REFUNDOWANA? 23.08.04, 19:20 Nieprawda, niektóre są refundowane. Lekarz wie dokładnie które, trzeba go tylko przycisnąć bo sam z siebie się nie przyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: ANTYKONCEPCJA REFUNDOWANA? IP: *.gala.net.pl 24.08.04, 00:51 Tak? To poczytaj sobie jakie za przeproszeniem gówna są w chwili obecnej refundowane. www.racjonalista.pl/kk.php/s,3375 Dobrze, że teraz się to zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: ANTYKONCEPCJA REFUNDOWANA? 24.08.04, 07:47 Nie musisz mnie odsyłać na główna ponieważ doskonale wiem co było i jest refundowane.I nie uważam żeby np rigevidon był zły. Pytanie było CZY SĄ jekies anty refundowane. odp brzmi: tak, są.Zawsze można było je kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ANTYKONCEPCJA REFUNDOWANA? IP: 62.233.243.* 24.08.04, 10:30 Znalealam wczoraj w necie tabl. ktore sa refundowane jest to: Cilest,hormonet, i jeszcze jakies na "M" dla dojrzalych kobiet.Ale przeciez refundowane sa lekarstwa , ktore kosztuja powyzej 40 zl, a np.Cilest kosztuje 32zl. ,wiec jak ta refundacja przebiega?? kupowalyscie juz tak tabletki?? Odpowiedz Link Zgłoś
tiffi Re: ANTYKONCEPCJA REFUNDOWANA? 24.08.04, 12:22 Juz jest ustawa i niebawem wszystkie beda refundowane, a narazie sa tylko takie ktore oprocz antykoncepcji maja jakies szczegolne dzialanie lecznicze - np Diane 35. Ja sie wcale nie ciesze, ze beda refundowane. Wolalabym zeby za te pieniadze refundowali badania cytologiczne lub mammografie lub inne leki i badania ratujace zycie. Odpowiedz Link Zgłoś