Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.10, 09:41 Na kogo głosować w okręgu IV?z jakiej opcji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J. Re: okręg IV kto? IP: *.smsiarkowiec.pl 02.11.10, 11:09 Proponuje na p. Marka Kazimierskiego. Facet w porzadku i na pewno cos zrobi. Lista nr 5 pozycja 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: okręg IV kto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.10, 11:34 Ale on jest z jakiejś dziwnej partii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: okręg IV kto? IP: *.smsiarkowiec.pl 02.11.10, 11:45 jak z dziwnej? startuje z listy PiS-u ale ja glosuje na czlowieka a nie na partie. Czemu mowisz ze z dziwnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: okręg IV kto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.10, 11:58 A PIS to dobrze?Dziwna to delikatnie powiedziane. Ja na 1 miejscu zawsze patrzę na partie, a to że się ktoś do danej zapisał to o nim świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: okręg IV kto? IP: *.smsiarkowiec.pl 02.11.10, 14:52 moze to i ma znaczenie jak glosuje na posla ale nie na radnego. wielka polityka mnie nie obchodzi tylko co konkretny facet czy babka zrobia dla miasta i obywateli. A juz wielu bylo z jedynie slusznych partii i nie zrobili nic procz nabicia sobie kabzy naszymi pieniedzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: okręg IV kto? IP: *.smsiarkowiec.pl 02.11.10, 14:52 moze to i ma znaczenie jak glosuje na posla ale nie na radnego. wielka polityka mnie nie obchodzi tylko co konkretny facet czy babka zrobia dla miasta i obywateli. A juz wielu bylo z jedynie slusznych partii i nie zrobili nic procz nabicia sobie kabzy naszymi pieniedzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: okręg IV kto? IP: *.smsiarkowiec.pl 02.11.10, 15:58 www.lukaszdybus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzeg Re: okręg IV kto? IP: *.sistbg.net 02.11.10, 18:20 A dlaczego opcja nie jest ważna, dla mnie się liczy kto gdzie się zapisał, chyba że się tego wstydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzeg Re: okręg IV kto? IP: *.sistbg.net 02.11.10, 18:43 Patrz post wyżej, jak mamy glosować na ludzi z PIS i TPP jak oni robią takie numery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a okręg wiejski IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.10, 01:10 Ale czy jest ktoś spoza obecnego układu, kto ma realną szansę zdobycia mandatu z tego okręgu? To jest okręg TPP-PIS, a wejdą ci, co wcześniej - kandydaci z osiedli, mało zainteresowani zrobieniem czegoś dla miasta. I jak się ma to miasto rozwijać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: okręg wiejski IP: 83.1.118.* 03.11.10, 06:59 Zapytaj mieszkańców co robią dla swoich osiedli. Niewiadomo jabyście się spinali, jedyne co wam wyjdzie to najwyżej popuścicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: okręg wiejski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.10, 09:24 A nic nie robią, biorą kasę i startują w kolejnych wyborach by ...brać kasę za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytajac was Re: okręg wiejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 14:42 Kierowanie sie nazwiskiem -głupota, partią troche mniejsza - Przygladam sie jak prowadzi kampanie-jak szczuje drugich to u mnie skreślony. Nie lubie jak ktoś wchodzi po plecach innych a tak nazywam opluwanie kandydatów. Jestem kryształ bo on jest be. LUbie pomysłowośc i odwage bo to potem przekłada sie na działanie w radzie . Ale do aktywnosci potrzebuje troche intelektu. Stawiam zawsze na tych co faktycznie potrafiac zrobić - a nie tylko o tym mówic . zawsze chodze na wybory. Radny powinien być gospodarny- jesli dla siebie potrafi kase zdobyć to dla miasta tę zbedzie potrafił . Uważam ze świetne sa kobiety- mało ich u nas.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzeg Re: okręg wiejski IP: *.sistbg.net 03.11.10, 17:03 A ludzie u nas nieco ograniczeni, głosują na nazwiska a nie na partie,ale kto miał ich tego nauczyć?jaki jest poziom naszych szkół wiemy najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartaT. Re: okręg IV kto? IP: 83.1.120.* 03.11.10, 19:32 Potwierdzam. Łukasz Dybus to bardzo dobry wybór. Gdybym mogła oddałabym na niego głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Lukasz Dybus IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.10, 01:07 Racja, Łukasz to porządny i odpowiedzialny człowiek, a do tego fajny gość. Ale też nie mogę na niego głosować. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Lukasz Dybus IP: 83.1.118.* 04.11.10, 06:38 Ja natomiast nie zmarnuję głosu na Dybusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tbg Re: Lukasz Dybus IP: 83.1.118.* 04.11.10, 07:18 Skoro na tym forum jest zachwalany Pan Dybus to mam prośbę aby ktoś przybliżył jego dotychczasową działalność, tzn. w jakich organizacjach działa - oczywiście poza PO, co zrobił dla swojego miasta bo praca w ARiMR to o niczym nie świadczy. Przykład to ostatnia kwesta na ratowanie starego cmentarza w Miechocinie gdzie przez ostatnie 3 lata co niektórych kandydatów do rady i na prezydenta miasta nie zaciągnąłby nawet na sznurku do kwestowania a teraz sami się pozgłaszali aby dla potrzeb wyborów pokazać się przed wyborcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: Lukasz Dybus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 08:32 Widzisz - wysuwasz tak jak przerażająca większość społeczeństwa irracjonalne wnioski. Implikujesz, że jeśli ktoś nie działał społecznie to będzie złym kandydatem. Tak jakby każdy kto już "coś" zrobił - rozdał kurę czy dał dziecku lizaka był z definicji lepszym materiałem na radnego. Bzdura. W ten sposób, przy takim podejściu mamy nie radę miasta a radę leśnych dziadków, betonu i ograniczenia. Wierzę, że Łukasz Dybus będzie lepszym radnym niż pan Nasternak, który nie może się pochwalić żadnymi osiągnięciami ponad donoszenie straży miejskiej oraz działaniami na rzecz uhonorowania L.Kaczyńskiego honorowym obywatelstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.10, 08:54 Jeden Dybus startuje w 4 okręgu?A reszta?No nie mam na kogo glosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: a reszta? IP: *.flash-net.pl 04.11.10, 11:47 Lista 5 pozycja 5- Wolska Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: a reszta? IP: *.flash-net.pl 04.11.10, 11:47 Lista 5 pozycja 5- Wolski Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzeg Re: a reszta? IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 04.11.10, 17:58 Ja tam u siebie nie widzę nikogo na kogo warto, więc będę strzelać, gdzie długopis poleci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: a reszta? IP: 83.1.118.* 04.11.10, 20:09 Agnieszka Kopeć Lista Nr 13 poz. 3 tpp.tarnobrzeg.pl/pages/posts/agnieszka-kopec-27.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: a reszta? IP: *.sistbg.net 04.11.10, 20:28 Czy ta kobita oprócz chwalenia się swoimi postępami naukowymi to coś zrobiła i potrafi?W dodatku mówi ze jest bezpartyjna a zapisała się do partii prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: a reszta? IP: 188.33.149.* 04.11.10, 20:38 Posluchaj Kolego! Mamy demokracje i startowac w wyborach moze kazdy !! (zgodnie z konstytucja naturalnie). Przeczytaj najwieksze osiagniecia (ponizej) - masz doczynienia z osoba nietuzinkowa. Olimpiada ekonomiczna - super, 10 lat temu ale na pewno cos jeszcze pamieta. Jakis projekt unijny - tez super - pewnie w pracy jej kazali zrobic. Ale Olimpiada Wiedzy Religijnej - TO PRAWDZIWY HICIOR! Chyba największym sukcesem było zdobycie tytułu finalisty na szczeblu krajowym X Olimpiady Wiedzy Ekonomicznej. Dzięki temu już w trzeciej klasie liceum ekonomicznego miałam indeks na wyższe uczelnie w kraju. Brałam też udział w Olimpiadzie Wiedzy Religijnej na szczeblu diecezjalnym. W 1997/98 otrzymywałam Stypendium Prezesa Rady Ministrów, za wybitne osiągnięcia w nauce. Dużym sukcesem było także wyróżnienie za innowacyjne rozwiązanie zarządcze z zakresu usług społecznych. Projekt został przekazany do publicznej prezentacji na konferencji podsumowującej pierwszy cykl szkoleń z zakresu zarządzania usługami publicznymi w administracji publicznej, która odbyła się 20 maja 2008 roku w Warszawie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: a reszta? IP: *.flash-net.pl 04.11.10, 21:23 Nie robić w życiu nic-źle, robić -jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: a reszta? IP: 83.1.120.* 04.11.10, 22:12 Ciekawe co było na tej olimpiadzie religijnej: sztafeta w klęczeniu, maraton różańcowy czy też drużynowa spowiedź lub sprint z kadzidłem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.10, 08:17 CO ona robi w UM, nie powinna służyć w zakonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.10, 09:47 Praca w urzędzie to służba na rzecz społeczeństwa i tak należy ja pojmować,jeżeli chce się dobrze wypełniać swoje obowiązki, tak samo działalność społeczna Jeżeli kos tego nie pojmuje to jest naprawdę biedny... A na marginesie dziwne jest, ze ktoś przyczepił się akurat do Olimpiady Religijnej, jak była tylko ZASYGNALIZOWANA w wywiadzie. Ale w tych czasach.....Lepiej oszukiwać, kraść, oczerniać. wtedy jest ok.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.10, 10:00 Ewo być może nie musisz chodzić do naszego urzędu i cokolwiek załatwiać i tego Ci nie życzę, ale jeśli do Cibie tj służba, to życzę Ci powodzenia z takim sługami jakimi mamy w polskich urzędach. To po co chwaliła się akurat taka olimpiadą?niech się pochwali co zrobiła dla społeczności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: a reszta? IP: 46.112.98.* 05.11.10, 11:45 Droga Ewo, Zdaje sobie sprawe ze sluzba w urzedzie to sluzba na rzecz spoleczenstwa. Przynajmniej w zalozeniach - bo czasem odnosze wrazenie, ze to ja sluze urzednikom spelniajac ich niecodzienne, czasem niezgodne z prawem zachcianki, a czasem edukujac ich z przepisow w ktorych to oni powinni byc biegli. Nie zdarzylo mi sie uslyszec w urzedzie w TBG jeszcze zwrotow pt. w czym moge pomoc lub czym moge sluzyc? Jak pewnie wiesz w przypadku urzednika wyznanie nie ma znaczenia - poniewaz dziala on w oparciu o prawo stanowione w sejmie. Nie ma wiec znaczenia czy urzednik lub petent sa wierzacy czy nie oraz to do jakiej sa religii poniewaz Panstwo Polskie ich nie rozroznia i nie ma to znaczenia. Kazdy jest traktowany tak samo. Dlatego tez dziwi mnie ze najwiekszym zyciowym osiagnieciem urzednika, czym chce sie pochwalic wyborcom, jest udziala w takiej imprezie. Przeciez to nie ma zadnego znaczenia, prawda? No chyba ze to ksiadz decyduje kto bedzie radnym/prezydentem. Wydaje mi sie rowniez ze jesli kandydat chce sie czyms pochwalic to czyms co realnie wplynie na jego zdolnosc pracy jako radnego. Wiedza religijna sie przyda ? (chyba tylko w Tarnobrzegu). Niech dopisze jeszcze ze w podstawowce miala 9 sek. w biegu na 100m i ze nauczyla sie jezdzic na rowerku trzykolowoym w 15 minut! P.S. To nie zostalo zasygnalizowane tylko wymienione jako najwieksze osiagniecia kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.10, 12:22 Żyjemy w wolnym kraju, każdy w może brać udział w takich konkurencjach w jakich tylko chce. Widać, że w uczciwych zawodach dziewczyna często wygrywała i promowała Miasto poza jego granicami. Po co to ukrywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: a reszta? IP: 46.113.245.* 05.11.10, 16:54 Chyba nie do konca rozumiem co chcialas napisac. Tak czy inaczej - jesli chodzilo Ci o to ze poprzez Olimpiade Wiedzy Religijnej (na poziomie diecezji !!) wyprowala Tarnobrzeg to chyba nie bede na nia mimo wszystko glosowal. Jesli o mnie chodzi EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: a reszta? IP: 83.1.118.* 05.11.10, 20:29 Widzę, że udział w olimpiadzie z wiedzy religijnej ją dyskwalifikuje. Przynajmniej tak sądzicie. Ja natomiast znam Agnieszkę i będę na nią głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: a reszta? IP: *.sistbg.net 05.11.10, 21:32 Równiez popieram Agnieszkę . Może wreszcie czas postawić na wiedzę , uczciwość , młodzieńczą energię i otwarty umysł . "Krzykactwo" już się przeżyło, jeśli chcemy nadążyć za resztą świata, stawiajmy na tęgie głowy , przy tym zrównoważone. To, że Agnieszka w wielu dziedzinach ma osiągnięcia i zna wiele problemów naszego otoczenia "z autopsji" , zbliża ją do większego grona mieszkańców Tarnobrzega (tu wskazanie na aktywną pomoc na rzecz powodzian ) . Pozdrowionka dla wszystkich dyskutujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: a reszta? IP: *.sistbg.net 06.11.10, 17:51 A czy ktoś ja widziała jak pomagała? Nie budzie zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 07:55 Olać te wybory, znowu te same dziady wejdą, bo ludzka głupota nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: a reszta? IP: 83.1.124.* 08.11.10, 11:16 Lista nr 12 pozycja 1.To jest kandydat któremu można zaufać. Gdy był dyrektorem Szpitala, to Szpital nie miał długu, a dziś jest ponad 2 miliony i obaj panowie startują na radnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 12:18 Chyba sobie kpisz z lista 12 nr 1? gosc nic nie reprezentuje! A w szpitalu za jego rzadow brak inwestycji, byle przerwac na stanowisku. Jakbys znal problem sluzby zdrowia to wiedzialbys ze dlugi to teraz problem ogolnopolski w szpitalach, spowodowany dziwnym systemem finansowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 11:30 "y" może i dziady wejdą,ale inne,bądź spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 13:00 ja popieram p. Marka Kazimierskiego okreg 4 lista nr 5, poz. 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 13:44 I co ważne nie głosujcie na radnych ze wsi, oni dla miasta nie robią nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszczuch Re: a reszta? IP: 83.1.118.* 08.11.10, 14:18 Pan Kazimierski - a co to za ważna persona że ja popierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: okręg IV kto? IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.10, 18:48 Agnieszka Kopeć. Trzeba odświeżyć szeregi tarnobrzeskiej Rady Miasta. Agnieszka jest typem społecznika, jest wykształcona i inteligentna. Jak mało który kandydat do Rady, angażowała się w pomoc powodzianom [nie tylko z Wielowsi]. Ja głosuję na Agnieszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: okręg IV kto? IP: *.sistbg.net 10.11.10, 20:44 Pewnie, i Agnieszka jako laureatka olimpiady z wiedzy religii będzie chciała by w szkole nie było 2 a 4 godziny w tygodni lekcji religii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: okręg IV kto? IP: *.flash-net.pl 10.11.10, 21:05 A jako finalistka krajowa olimpiady z ekonomii? Co będzie chciała zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbg Re: okręg IV kto? IP: *.smsiarkowiec.pl 10.11.10, 22:26 www.lukaszdybus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: okręg IV kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 18:41 Polecam zagłosować na Agnieszkę Kopeć. To bardzo mądra, bezinteresowna i pomocna osoba. Znam ją dobrze i jest na prawdę zdolną, pełna pomysłów, kreatywną kandydatką. Dajmy szansę młodym i zagłosujmy na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzeg Re: okręg IV kto? IP: *.sistbg.net 16.11.10, 18:50 A odda swoja dietę na biedne dzieci?albo schronisko?może pomoc ubogim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: okręg IV kto? IP: 79.97.181.* 16.11.10, 20:00 A ja na nia nigdy nie zaglosuje. Najwyrazniej nie wie gdzie lezy granica pomiedzy Panstwem Polskim a Kosciolem. Co uwazam na dyskredytujace jak na urzednika. Fakt ze dzielila dary po powodzi i wciagnela w to kosciol (Caritas) wcale nie swiadczy o jej zaradnosci - raczej o tym ze ma dobry kontakt z klerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: okręg IV kto? IP: *.flash-net.pl 16.11.10, 22:00 Paweł Wolski Lista 5 Miejsce 5!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: okręg IV kto? IP: *.flash-net.pl 19.11.10, 00:08 Pawła Wolskiego dobrze znam i wiem, ze okropnie boi się go w wyborach komuna. Paweł jest OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanowczy Re: okręg IV kto? IP: 83.1.113.* 17.11.10, 07:47 Ja i cała moja rodzina będziemy głosować n a Panią Agnieszkę Bogdańską - 3 miejsce lista nr 5. Młoda, ładna, wykształcona kobieta. Ma miły głos i ładnie mówi. Czego chcieć więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: okręg IV kto? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.11.10, 09:28 Głosujcie na tych, których znacie z dobrej strony. Tylko prosze nie głosujcie na lewicę, postkomuchów, komuchów, UB-ków i alkoholików, bez względu na to na jakiej liście się znaleźli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big boj julek Re: okręg IV kto? IP: *.womczest.edu.pl 17.11.10, 11:39 Może Mielman? www.mielman.pl hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: okręg IV kto? IP: 83.1.124.* 17.11.10, 12:44 Dobrze mówi nie głosujcie na przebierańców tych którzy w prawicy są teraz, a przedtem byli komuchami w czerwonych krawatach lub kapusiami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: okręg IV kto? IP: *.smsiarkowiec.pl 17.11.10, 16:58 Czy Krzysztof Wolski i Klaudiusz Wolski to rodzina?Pytam bo są do siebie bardzo podobni i bardzo ładni:)<marzyciel> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: okręg IV kto? IP: *.flash-net.pl 19.11.10, 16:17 Ja stawiam na Agę Kopeć. Bardzo inteligentna. pracowita i uczciwa dziewczyna. Nie boi się wyzwań. Ma praktykę w samorządzie, co na pewno się przyda. Miała możliwość pracować za granicą (USA), więc tym bardziej dąży do tego, aby młodzi ludzie mogli pracować we własnym kraju. Jest bardzo tolerancyjną osobą. Potrafi walczyć w słusznej sprawie. Warto na nią zagłosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: okręg IV kto? IP: *.smsiarkowiec.pl 19.11.10, 18:36 Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Łukasza Dybusa Re: okręg IV kto? IP: *.146.197.205.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.11.10, 22:02 Powodzenia Łukasz! Głosujmy na młodych i uczciwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: okręg IV kto? IP: 83.1.118.* 19.11.10, 22:52 To jest was już 2. Też życzę powodzenia, pierwszy na liście to z 30 głosów będzie. Odpowiedz Link Zgłoś