Dodaj do ulubionych

okręg IV kto?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.10, 09:41
Na kogo głosować w okręgu IV?z jakiej opcji?
Obserwuj wątek
    • Gość: J. Re: okręg IV kto? IP: *.smsiarkowiec.pl 02.11.10, 11:09
      Proponuje na p. Marka Kazimierskiego. Facet w porzadku i na pewno cos zrobi. Lista nr 5 pozycja 6
      • Gość: k Re: okręg IV kto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.10, 11:34
        Ale on jest z jakiejś dziwnej partii?
        • Gość: J. Re: okręg IV kto? IP: *.smsiarkowiec.pl 02.11.10, 11:45
          jak z dziwnej? startuje z listy PiS-u ale ja glosuje na czlowieka a nie na partie. Czemu mowisz ze z dziwnej?
          • Gość: gość Re: okręg IV kto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.10, 11:58
            A PIS to dobrze?Dziwna to delikatnie powiedziane.
            Ja na 1 miejscu zawsze patrzę na partie, a to że się ktoś do danej zapisał to o nim świadczy.
            • Gość: j. Re: okręg IV kto? IP: *.smsiarkowiec.pl 02.11.10, 14:52
              moze to i ma znaczenie jak glosuje na posla ale nie na radnego. wielka polityka mnie nie obchodzi tylko co konkretny facet czy babka zrobia dla miasta i obywateli. A juz wielu bylo z jedynie slusznych partii i nie zrobili nic procz nabicia sobie kabzy naszymi pieniedzmi.
            • Gość: j. Re: okręg IV kto? IP: *.smsiarkowiec.pl 02.11.10, 14:52
              moze to i ma znaczenie jak glosuje na posla ale nie na radnego. wielka polityka mnie nie obchodzi tylko co konkretny facet czy babka zrobia dla miasta i obywateli. A juz wielu bylo z jedynie slusznych partii i nie zrobili nic procz nabicia sobie kabzy naszymi pieniedzmi.
    • Gość: nowy Re: okręg IV kto? IP: *.smsiarkowiec.pl 02.11.10, 15:58
      www.lukaszdybus.pl
      • Gość: tarnobrzeg Re: okręg IV kto? IP: *.sistbg.net 02.11.10, 18:20
        A dlaczego opcja nie jest ważna, dla mnie się liczy kto gdzie się zapisał, chyba że się tego wstydzi.
        • Gość: tarnobrzeg Re: okręg IV kto? IP: *.sistbg.net 02.11.10, 18:43
          Patrz post wyżej, jak mamy glosować na ludzi z PIS i TPP jak oni robią takie numery?
          • Gość: a okręg wiejski IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.10, 01:10
            Ale czy jest ktoś spoza obecnego układu, kto ma realną szansę zdobycia mandatu z tego okręgu? To jest okręg TPP-PIS, a wejdą ci, co wcześniej - kandydaci z osiedli, mało zainteresowani zrobieniem czegoś dla miasta. I jak się ma to miasto rozwijać!
            • Gość: inka Re: okręg wiejski IP: 83.1.118.* 03.11.10, 06:59
              Zapytaj mieszkańców co robią dla swoich osiedli. Niewiadomo jabyście się spinali, jedyne co wam wyjdzie to najwyżej popuścicie
              • Gość: gość Re: okręg wiejski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.10, 09:24
                A nic nie robią, biorą kasę i startują w kolejnych wyborach by ...brać kasę za nic.
                • Gość: czytajac was Re: okręg wiejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 14:42
                  Kierowanie sie nazwiskiem -głupota, partią troche mniejsza - Przygladam sie jak prowadzi kampanie-jak szczuje drugich to u mnie skreślony. Nie lubie jak ktoś wchodzi po plecach innych a tak nazywam opluwanie kandydatów. Jestem kryształ bo on jest be. LUbie pomysłowośc i odwage bo to potem przekłada sie na działanie w radzie
                  . Ale do aktywnosci potrzebuje troche intelektu. Stawiam zawsze na tych co faktycznie potrafiac zrobić - a nie tylko o tym mówic . zawsze chodze na wybory. Radny powinien być gospodarny- jesli dla siebie potrafi kase zdobyć to dla miasta tę zbedzie potrafił . Uważam ze świetne sa kobiety- mało ich u nas.!
                  • Gość: tarnobrzeg Re: okręg wiejski IP: *.sistbg.net 03.11.10, 17:03
                    A ludzie u nas nieco ograniczeni, głosują na nazwiska a nie na partie,ale kto miał ich tego nauczyć?jaki jest poziom naszych szkół wiemy najlepiej.
      • Gość: MartaT. Re: okręg IV kto? IP: 83.1.120.* 03.11.10, 19:32
        Potwierdzam. Łukasz Dybus to bardzo dobry wybór. Gdybym mogła oddałabym na niego głos.
        • Gość: a Lukasz Dybus IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.10, 01:07
          Racja, Łukasz to porządny i odpowiedzialny człowiek, a do tego fajny gość. Ale też nie mogę na niego głosować. Szkoda.
          • Gość: paweł Re: Lukasz Dybus IP: 83.1.118.* 04.11.10, 06:38
            Ja natomiast nie zmarnuję głosu na Dybusa.
            • Gość: Tbg Re: Lukasz Dybus IP: 83.1.118.* 04.11.10, 07:18
              Skoro na tym forum jest zachwalany Pan Dybus to mam prośbę aby ktoś przybliżył jego dotychczasową działalność, tzn. w jakich organizacjach działa - oczywiście poza PO, co zrobił dla swojego miasta bo praca w ARiMR to o niczym nie świadczy. Przykład to ostatnia kwesta na ratowanie starego cmentarza w Miechocinie gdzie przez ostatnie 3 lata co niektórych kandydatów do rady i na prezydenta miasta nie zaciągnąłby nawet na sznurku do kwestowania a teraz sami się pozgłaszali aby dla potrzeb wyborów pokazać się przed wyborcami.
              • Gość: Onufry Re: Lukasz Dybus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 08:32
                Widzisz - wysuwasz tak jak przerażająca większość społeczeństwa irracjonalne wnioski. Implikujesz, że jeśli ktoś nie działał społecznie to będzie złym kandydatem. Tak jakby każdy kto już "coś" zrobił - rozdał kurę czy dał dziecku lizaka był z definicji lepszym materiałem na radnego. Bzdura. W ten sposób, przy takim podejściu mamy nie radę miasta a radę leśnych dziadków, betonu i ograniczenia. Wierzę, że Łukasz Dybus będzie lepszym radnym niż pan Nasternak, który nie może się pochwalić żadnymi osiągnięciami ponad donoszenie straży miejskiej oraz działaniami na rzecz uhonorowania L.Kaczyńskiego honorowym obywatelstwem.
                • Gość: gość a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.10, 08:54
                  Jeden Dybus startuje w 4 okręgu?A reszta?No nie mam na kogo glosować.
                  • Gość: Kuba Re: a reszta? IP: *.flash-net.pl 04.11.10, 11:47
                    Lista 5 pozycja 5- Wolska Paweł
                  • Gość: Kuba Re: a reszta? IP: *.flash-net.pl 04.11.10, 11:47
                    Lista 5 pozycja 5- Wolski Paweł
                    • Gość: tarnobrzeg Re: a reszta? IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 04.11.10, 17:58
                      Ja tam u siebie nie widzę nikogo na kogo warto, więc będę strzelać, gdzie długopis poleci....
                      • Gość: grzegorz Re: a reszta? IP: 83.1.118.* 04.11.10, 20:09
                        Agnieszka Kopeć Lista Nr 13 poz. 3
                        tpp.tarnobrzeg.pl/pages/posts/agnieszka-kopec-27.php
                        • Gość: proboszcz Re: a reszta? IP: 83.1.120.* 04.11.10, 20:19
                          to żart?
                          • Gość: gośc Re: a reszta? IP: *.sistbg.net 04.11.10, 20:28
                            Czy ta kobita oprócz chwalenia się swoimi postępami naukowymi to coś zrobiła i potrafi?W dodatku mówi ze jest bezpartyjna a zapisała się do partii prezydenta.
                            • Gość: Obserwator Re: a reszta? IP: 188.33.149.* 04.11.10, 20:38
                              Posluchaj Kolego!

Mamy demokracje i startowac w wyborach moze kazdy !! (zgodnie z konstytucja naturalnie).

Przeczytaj najwieksze osiagniecia (ponizej) - masz doczynienia z osoba nietuzinkowa.
                              Olimpiada ekonomiczna - super, 10 lat temu ale na pewno cos jeszcze pamieta. Jakis projekt unijny - tez super - pewnie w pracy jej kazali zrobic.
                              Ale Olimpiada Wiedzy Religijnej - TO PRAWDZIWY HICIOR!

Chyba największym sukcesem było zdobycie tytułu finalisty na szczeblu krajowym X Olimpiady Wiedzy Ekonomicznej. Dzięki temu już w trzeciej klasie liceum ekonomicznego miałam indeks na wyższe uczelnie w kraju. Brałam też udział w Olimpiadzie Wiedzy Religijnej na szczeblu diecezjalnym. W 1997/98 otrzymywałam Stypendium Prezesa Rady Ministrów, za wybitne osiągnięcia w nauce. Dużym sukcesem było także wyróżnienie za innowacyjne rozwiązanie zarządcze z zakresu usług społecznych. Projekt został przekazany do publicznej prezentacji na konferencji podsumowującej pierwszy cykl szkoleń z zakresu zarządzania usługami publicznymi w administracji publicznej, która odbyła się 20 maja 2008 roku w Warszawie .
                              • Gość: ala Re: a reszta? IP: *.flash-net.pl 04.11.10, 21:23
                                Nie robić w życiu nic-źle, robić -jeszcze gorzej
                                • Gość: proboszcz Re: a reszta? IP: 83.1.120.* 04.11.10, 22:12
                                  Ciekawe co było na tej olimpiadzie religijnej: sztafeta w klęczeniu, maraton różańcowy czy też drużynowa spowiedź lub sprint z kadzidłem? :D
                                  • Gość: gość Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.10, 08:17
                                    CO ona robi w UM, nie powinna służyć w zakonie?
                                    • Gość: ewa Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.10, 09:47
                                      Praca w urzędzie to służba na rzecz społeczeństwa i tak należy ja pojmować,jeżeli chce się dobrze wypełniać swoje obowiązki, tak samo działalność społeczna
                                      Jeżeli kos tego nie pojmuje to jest naprawdę biedny...
                                      A na marginesie dziwne jest, ze ktoś przyczepił się akurat do Olimpiady Religijnej, jak była tylko ZASYGNALIZOWANA w wywiadzie.
                                      Ale w tych czasach.....Lepiej oszukiwać, kraść, oczerniać. wtedy jest ok.Pozdrawiam

• Gość: gość Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.10, 10:00
                                        Ewo być może nie musisz chodzić do naszego urzędu i cokolwiek załatwiać i tego Ci nie życzę, ale jeśli do Cibie tj służba, to życzę Ci powodzenia z takim sługami jakimi mamy w polskich urzędach.

To po co chwaliła się akurat taka olimpiadą?niech się pochwali co zrobiła dla społeczności?
                                      • Gość: Obserwator Re: a reszta? IP: 46.112.98.* 05.11.10, 11:45
                                        Droga Ewo,

Zdaje sobie sprawe ze sluzba w urzedzie to sluzba na rzecz spoleczenstwa. Przynajmniej w zalozeniach - bo czasem odnosze wrazenie, ze to ja sluze urzednikom spelniajac ich niecodzienne, czasem niezgodne z prawem zachcianki, a czasem edukujac ich z przepisow w ktorych to oni powinni byc biegli. Nie zdarzylo mi sie uslyszec w urzedzie w TBG jeszcze zwrotow pt. w czym moge pomoc lub czym moge sluzyc?

Jak pewnie wiesz w przypadku urzednika wyznanie nie ma znaczenia - poniewaz dziala on w oparciu o prawo stanowione w sejmie. Nie ma wiec znaczenia czy urzednik lub petent sa wierzacy czy nie oraz to do jakiej sa religii poniewaz Panstwo Polskie ich nie rozroznia i nie ma to znaczenia. Kazdy jest traktowany tak samo.
                                        Dlatego tez dziwi mnie ze najwiekszym zyciowym osiagnieciem urzednika, czym chce sie pochwalic wyborcom, jest udziala w takiej imprezie. Przeciez to nie ma zadnego znaczenia, prawda? No chyba ze to ksiadz decyduje kto bedzie radnym/prezydentem.

Wydaje mi sie rowniez ze jesli kandydat chce sie czyms pochwalic to czyms co realnie wplynie na jego zdolnosc pracy jako radnego. Wiedza religijna sie przyda ? (chyba tylko w Tarnobrzegu). Niech dopisze jeszcze ze w podstawowce miala 9 sek. w biegu na 100m i ze nauczyla sie jezdzic na rowerku trzykolowoym w 15 minut!

P.S. To nie zostalo zasygnalizowane tylko wymienione jako najwieksze osiagniecia kandydata.
                                        • Gość: ewa Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.10, 12:22
                                          Żyjemy w wolnym kraju, każdy w może brać udział w takich konkurencjach w jakich tylko chce.
                                          Widać, że w uczciwych zawodach dziewczyna często wygrywała i promowała Miasto poza jego granicami. Po co to ukrywać?
                                          • Gość: Obserwator Re: a reszta? IP: 46.113.245.* 05.11.10, 16:54

Chyba nie do konca rozumiem co chcialas napisac. Tak czy inaczej - jesli chodzilo Ci o to ze poprzez Olimpiade Wiedzy Religijnej (na poziomie diecezji !!) wyprowala Tarnobrzeg to chyba nie bede na nia mimo wszystko glosowal.
                                            Jesli o mnie chodzi EOT.
                                            • Gość: Grzegorz Re: a reszta? IP: 83.1.118.* 05.11.10, 20:29
                                              Widzę, że udział w olimpiadzie z wiedzy religijnej ją dyskwalifikuje. Przynajmniej tak sądzicie. Ja natomiast znam Agnieszkę i będę na nią głosował.
                                              • Gość: Jolka Re: a reszta? IP: *.sistbg.net 05.11.10, 21:32
                                                Równiez popieram Agnieszkę . Może wreszcie czas postawić na wiedzę , uczciwość , młodzieńczą energię i otwarty umysł . "Krzykactwo" już się przeżyło, jeśli chcemy nadążyć za resztą świata, stawiajmy na tęgie głowy , przy tym zrównoważone. To, że Agnieszka w wielu dziedzinach ma osiągnięcia i zna wiele problemów naszego otoczenia "z autopsji" , zbliża ją do większego grona mieszkańców Tarnobrzega (tu wskazanie na aktywną pomoc na rzecz powodzian ) . Pozdrowionka dla wszystkich dyskutujących.
                                                • Gość: gośc Re: a reszta? IP: *.sistbg.net 06.11.10, 17:51
                                                  A czy ktoś ja widziała jak pomagała?
                                                  Nie budzie zaufania.
                                                  • Gość: y Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 07:55
                                                    Olać te wybory, znowu te same dziady wejdą, bo ludzka głupota nie zna granic.
                                                  • Gość: wyborca Re: a reszta? IP: 83.1.124.* 08.11.10, 11:16
                                                    Lista nr 12 pozycja 1.To jest kandydat któremu można zaufać. Gdy był dyrektorem Szpitala,
                                                    to Szpital nie miał długu, a dziś jest ponad 2 miliony i obaj panowie startują na radnych.
                                                  • Gość: Renata Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 12:18
                                                    Chyba sobie kpisz z lista 12 nr 1? gosc nic nie reprezentuje! A w szpitalu za jego rzadow brak inwestycji, byle przerwac na stanowisku. Jakbys znal problem sluzby zdrowia to wiedzialbys ze dlugi to teraz problem ogolnopolski w szpitalach, spowodowany dziwnym systemem finansowania.
                                                  • Gość: autor Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 11:30
                                                    "y" może i dziady wejdą,ale inne,bądź spokojny.
                                                  • Gość: j. Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 13:00
                                                    ja popieram p. Marka Kazimierskiego okreg 4 lista nr 5, poz. 6
                                                  • Gość: h Re: a reszta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 13:44
                                                    I co ważne nie głosujcie na radnych ze wsi, oni dla miasta nie robią nic.
                                                  • Gość: Mieszczuch Re: a reszta? IP: 83.1.118.* 08.11.10, 14:18
                                                    Pan Kazimierski - a co to za ważna persona że ja popierasz?
    • Gość: lilka Re: okręg IV kto? IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.10, 18:48
      Agnieszka Kopeć. Trzeba odświeżyć szeregi tarnobrzeskiej Rady Miasta. Agnieszka jest typem społecznika, jest wykształcona i inteligentna. Jak mało który kandydat do Rady, angażowała się w pomoc powodzianom [nie tylko z Wielowsi]. Ja głosuję na Agnieszkę.
      • Gość: g Re: okręg IV kto? IP: *.sistbg.net 10.11.10, 20:44
        Pewnie, i Agnieszka jako laureatka olimpiady z wiedzy religii będzie chciała by w szkole nie było 2 a 4 godziny w tygodni lekcji religii.
        • Gość: xxx Re: okręg IV kto? IP: *.flash-net.pl 10.11.10, 21:05
          A jako finalistka krajowa olimpiady z ekonomii? Co będzie chciała zrobić?
    • Gość: tbg Re: okręg IV kto? IP: *.smsiarkowiec.pl 10.11.10, 22:26
      www.lukaszdybus.pl
    • Gość: megi Re: okręg IV kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 18:41
      Polecam zagłosować na Agnieszkę Kopeć. To bardzo mądra, bezinteresowna i pomocna osoba. Znam ją dobrze i jest na prawdę zdolną, pełna pomysłów, kreatywną kandydatką. Dajmy szansę młodym i zagłosujmy na nich.
      • Gość: tarnobrzeg Re: okręg IV kto? IP: *.sistbg.net 16.11.10, 18:50
        A odda swoja dietę na biedne dzieci?albo schronisko?może pomoc ubogim?
      • Gość: Obserwator Re: okręg IV kto? IP: 79.97.181.* 16.11.10, 20:00
        A ja na nia nigdy nie zaglosuje.

Najwyrazniej nie wie gdzie lezy granica pomiedzy Panstwem Polskim a Kosciolem. Co uwazam na dyskredytujace jak na urzednika.
        Fakt ze dzielila dary po powodzi i wciagnela w to kosciol (Caritas) wcale nie swiadczy o jej zaradnosci - raczej o tym ze ma dobry kontakt z klerem.
    • Gość: Janusz Re: okręg IV kto? IP: *.flash-net.pl 16.11.10, 22:00
      Paweł Wolski Lista 5 Miejsce 5!!!
      • Gość: spokojny Re: okręg IV kto? IP: *.flash-net.pl 19.11.10, 00:08
        Pawła Wolskiego dobrze znam i wiem, ze okropnie boi się go w wyborach komuna. Paweł jest OK!
    • Gość: stanowczy Re: okręg IV kto? IP: 83.1.113.* 17.11.10, 07:47
      Ja i cała moja rodzina będziemy głosować n a Panią Agnieszkę Bogdańską - 3 miejsce lista nr 5. Młoda, ładna, wykształcona kobieta. Ma miły głos i ładnie mówi. Czego chcieć więcej.
    • Gość: wyborca Re: okręg IV kto? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.11.10, 09:28
      Głosujcie na tych, których znacie z dobrej strony. Tylko prosze nie głosujcie na lewicę, postkomuchów, komuchów, UB-ków i alkoholików, bez względu na to na jakiej liście się znaleźli.
    • Gość: big boj julek Re: okręg IV kto? IP: *.womczest.edu.pl 17.11.10, 11:39
      Może Mielman?

www.mielman.pl

hehehehe
      • Gość: wyborca Re: okręg IV kto? IP: 83.1.124.* 17.11.10, 12:44
        Dobrze mówi nie głosujcie na przebierańców tych którzy w prawicy są teraz, a przedtem byli
        komuchami w czerwonych krawatach lub kapusiami.
    • Gość: Dominika Re: okręg IV kto? IP: *.smsiarkowiec.pl 17.11.10, 16:58
      Czy Krzysztof Wolski i Klaudiusz Wolski to rodzina?Pytam bo są do siebie bardzo podobni i bardzo ładni:)<marzyciel>
      • Gość: Asia Re: okręg IV kto? IP: *.flash-net.pl 19.11.10, 16:17
        Ja stawiam na Agę Kopeć. Bardzo inteligentna. pracowita i uczciwa dziewczyna. Nie boi się wyzwań. Ma praktykę w samorządzie, co na pewno się przyda. Miała możliwość pracować za granicą (USA), więc tym bardziej dąży do tego, aby młodzi ludzie mogli pracować we własnym kraju.
        Jest bardzo tolerancyjną osobą. Potrafi walczyć w słusznej sprawie.
        Warto na nią zagłosować.
    • Gość: wyborca Re: okręg IV kto? IP: *.smsiarkowiec.pl 19.11.10, 18:36
      Tekst linka
      • Gość: Do Łukasza Dybusa Re: okręg IV kto? IP: *.146.197.205.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.11.10, 22:02
        Powodzenia Łukasz! Głosujmy na młodych i uczciwych.
        • Gość: wyborca Re: okręg IV kto? IP: 83.1.118.* 19.11.10, 22:52
          To jest was już 2. Też życzę powodzenia, pierwszy na liście to z 30 głosów będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka