Gość: znajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 21:49 Jest mi bardzo przykro, że wyrzuciliscie moje pytanie. To się naprawde zdarzyło i spanikowałam, dlatego prosiłam o pomoc. Dobranoc. Ps.Możecie wykasować, jesteście w tym niezastąpieni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg Re: Do Moderatorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.10, 09:51 Dawno mówiłem; WIEŚNIAKI. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 09:56 Wiesz Grzesiu, powiem Ci o co prosiłam. Pytałam Doktorka, czy jest na forum, bo córka wczoraj zemdlała w łazience i nabiła sobie ogromnego guza na czole. Za chwilę był ten wątek usunięty. Spanikowałam jak każda matka w takiej sytuacji. Na szczęście wszystko już jest w porządku. Pozdrawiam. Miłego dnia. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: Do Moderatorów 14.12.10, 10:19 Znajoma z całym szacunkiem ale w takim wypadku to bym nie pisał na forum tylko wsiadał z córą w auto i gnał do lekarza. Mdlenie już samo w sobie jest bardzo niepokojące a co dopiero wielki guz - trzeba sprawdzić czy nie doszło do wstrząsu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 14:37 Też tak uważam. Co nie znaczy, że moderatorzy musieli za kilka minut to usunąć. Nikogo nie obraziłam tym wpisem. Dopiero, co umyła głowę, miała mokre włosy, siostra jej suszyła a ja w panice napisałam.To wszystko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beny Re: Do Moderatorów IP: 178.159.167.* 14.12.10, 15:31 hehe już sobie wyobrazam ten post: "Drodzy forumowicze proszę o pomoc, moja córka właśnie zemdlała i nie wiem co robic więc w tej panice włączyłam komputer i piszę na forum. Pozdrawiam, znajoma" to jest juz chyba uzależnnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 23:03 ŚPIJCIE JUŻ KOCHANE DUSZKI SCHOWAĆ POD KOŁDRĘ PĘPUSZKI! NIECH NIKT NIE SPADNIE Z ŁÓŻECZKA BY NIE BOLAŁA GŁÓWECZKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x__x Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 23:47 Jakie to czasy nastały, że dziś zamiast jechać na pogotowie ludzie piszą posty na forum (zaznaczam jeszcze nikt nie zbadał nikogo za pomocą posta=). Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 06:39 Pozdrawiam serdecznie tych, co wcześnie wstali. Uważać na ulicy, by nie było "lądowania". Znajoma się pięknie kłania z samego rana. Życzę zdrówka, dobrego humoru, wokół miłych ludzi, grzecznych dzieci, niech szóstka im do dziennika leci. Niech sąsiedzi usmiechem witają z rana. Żona ugotuje dobry obiadek, poda kapcie jak wrócicie z pracy i gazetę do czytania. Szef niech będzie miły i poda serdecznie dłoń na powitanie! Niech się to dzisiaj wszystko stanie!Dobrej teściowej, niech nie marudzi, każdy kiedyś wychodzi na ludzi! Przecież zbliżają się święta! Niech wasza buźka będzie zawsze uśmiechnięta codziennie a zwłaszcza w święta! Pannom, niech się zakochują i życia swego nie marnują! Uczciwości, życzliwości, wiele ludzkiej serdeczności. Tak mnie wzięło na czułości!!! Pozdrawiam też Moderatorów, bo bez Was nie byłoby forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Do Moderatorów 15.12.10, 23:43 Ja myślę że Znajoma przez pomyłkę uznała forum dyskusyjne za czat.Na czatach ludzie na bierząco informują się o sytuacji chwilowej i odpowiadają sobie natychmiast. Forum natomiast służy do dyskusji na tematy,jest zapisywany. Te 2 formy są bardzo różne i nic dziwnego że treść typowa dla czatu została usunięta z forum. Jeśli chodzi o omdlenie córki po pierwsze powinnaś jej udzielić pierwszej pomocy i skonsultować się telefonicznie z pogotowiem w przypadku wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Moderatorów. Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 08:12 Jak znajdziecie wolną chwilkę, to usuńcie ten wątek. Pozdrawiam Was w piątek. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 18:16 Dlaczego usunęliście mój wpis dedykowany Elizabeth? Przecież nie obrażałam tam nikogo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Do Moderatorów IP: *.smsiarkowiec.pl 16.01.11, 21:14 Znajoma, czy ty znajdujesz czas na inne rzeczy niż pisanie na tym (a może i na innych także) forum? Mam nieodparte wrażenie, że twoja częsta tu obecność i aktywność praktycznie w każdym temacie (temat tego wątku jest tutaj doskonałym przykładem) stanowi syndrom pewnego uzależnienia. Mnie to oczywiście ani grzeje ani ziębi, to twoje zdrowie psychiczne i twoja sprawa, lecz może czasem warto dać sobie spokój i odpocząć od internetu raz na jakiś czas. Jeśli jednak moje przypuszczenia są całkowicie bezpodstawne to "sorry from the mountain" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 21:24 Pomyślę nad tym. To nieprawda, że w każdym temacie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ciekawskiego Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 21:46 Dziękuję Ci za dobre rady. Dzisiaj pół dnia spędziłam w lesie. Mózg mi odpoczął(o ile go jeszcze mam :-). Jutro będzie powtórka, lasów nie brakuje. Masz rację, za dużo czasu spędzam przed kompem. Pozdrawiam. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Do Moderatorów IP: *.tktelekom.pl 18.01.11, 22:04 Zakonnica ma czas na wszystko , a pisanie o dzieciach to tylko twór wyobrażni pozdrawiam dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 17:07 Do Felka. Zawsze lubiałam fantazjować. A potem głowę pod poduszkę chować . Feluś, znasz Tarnobrzeg? Gdzie mogę kupić dobre słuchawki do słuchania muzyki. Oprócz sklepu Wiki, bo tam powiedziałam za dużo dwa zdania... Pozdrawiam wieczorową porą Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Do Moderatorów 23.01.11, 17:13 w sklepie cybernet na Zwierzynieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 17:19 Dzięki E-ftalo, jutro jadę i nie chcę krążyć po Tarnobrzegu, do południa jest problem z zaparkowaniem auta. Nie byłam w tym sklepie, może znajdę. Pozdrawiam. Miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
dominicktbg Re: Do Moderatorów 23.01.11, 18:13 Media Expert mają duży wybór. Od najtańszych do dobrej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Do Moderatorów 23.01.11, 21:38 Tu masz słuchawki ,do wyboru,do koloru.Od słabych do coraz lepszych ,zgodnie ze wzrostem ceny.W ten sposób ustrzelisz porządne słuchawki za grosze allegro.pl/listing.php/showcat?id=66887&order=p&change_view=1 allegro.pl/listing.php/showcat?id=66887&order=p&p=8&change_view=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 22:13 Do E-ftalo. A nie mówiłam, że jesteś dobrym człowiekiem! Dzięki. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do Moderatorów IP: *.inowroclaw.mm.pl 23.01.11, 22:25 www.ceneo.pl/;01568320-10.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Gościa Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 08:30 Dzięki.Właśnie się nad takimi zastanawiam, muszę sobie przymierzyć. Zastanawiałam się nad zamówieniem przez allegro, ale muszę je najpierw dotknąć, nie chcę kupować kota w worku. Pozdrawiam. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Do Moderatorów 23.01.11, 20:12 w media expert nic nie jest tanie,wszystko od 30zł w zwyż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 20:35 Dzięki, chłopaki. Zapomniałam o Media Ekspert, myślałam tylko o sklepach komputerowych. Na pewno coś upatrzę. Nie mam pojęcia ile kosztują słuchawki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podziękowanie Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 18:38 www.youtube.com/watch?v=2TOg2Vh9RDw. Wzruszyła mnie ta piosenka. Miłego wieczoru, dobrego nastroju, puchu śnieżnego, bałwanka wesołego (jutro ulepionego). Zdrówka dobrego i wszystkiego najlepszego. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 09:35 Gdzie mogę kupić karimatę w Tarnobrzegu, żeby była lepsza gatunkowo (grubsza) bo ktoś sobie "pożyczył". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Do Moderatorów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.01.11, 09:51 W sklepie sportowym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 09:56 Chodzi Ci o ten na wprost Rossmana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Do Moderatorów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.01.11, 10:40 W mieście są tylko dwa sklepy sportowe oddalone od siebie o 100metrów. Myślę że jak zajrzysz do obu to będzie git. Przynajmniej porównasz ceny i wybierzesz atrakcyjniejszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Lili Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 11:14 Dzięki. Pozdrawiam. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Do Moderatorów 29.01.11, 21:11 Widząc zdjęcia i czytając opis ze zrozumieniem ,możesz sobie wyobrazić w myślać że je przymierzasz i dotykasz.To samo dotyczy karimaty i czegokolwiek.Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się kupić na allegro czegoś innego niż się spodziewałem,ale ja czytam dokładnie i długo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 21:55 Byłam w Media Ekspert i pytałam o słuchawki Sennheiser,ale mi pan powiedział, że nie słyszał o takiej firmie. Były z Sony i Panasonic po 109 zł. Zapytałam, które lepsze ,ale nie przekonał mnie do Żadnychi nic nie kupiłam. Kupuję dużo rzeczy na allegro dla dziewczyn, ubrania, telefony, drobiazgi, książki. Fajna sprawa, do domu przywiozą. Karimatę może jeszcze znajdę, może ktoś ją przełożył albo pożyczyl na ferie. Chodzę na aerobik 4 razy w tygodniu i muszę mieć od poniedziałku. Pozdrawiam.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 19:15 Karimata się znalazła, jeden problem z głowy, pozdrawiam wieczorową porą. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Do Moderatorów 31.01.11, 22:04 To taka specjalna do ćwiczenia na aerobiku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 22:10 uniwersalna, może być pod namiot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 00:37 Dlaczego jeszcze nie śpicie? Ja mam telewizor w sypialni i czekam aż braknie prądu a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Do Moderatorów 06.02.11, 03:39 a ja tworzę projekt,w dzień sobie pośpię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Gościa 199 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 19:32 Mam do Ciebie ogromną prośbę. O ile mnie pamięć nie myli ,kiedyś wstawiałeś link o Sandomierzu. Można było przesuwać strzałką i spacerować .Nie mogę tego znaleźc na forum. Chciałabym wysłać znajomym. Jeżeli pamiętasz, to proszę o pomoc. Podaj link. Dziękuję . Pozdrawiam. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do Gościa 199 IP: 89.230.154.* 13.02.11, 21:06 www.wirtualnysandomierz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Gościa 199 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 21:12 Serdeczne dzięki. O to mi chodziło. Widziałam dzisiaj cudny zachód słońca w Sandomierzu o 16.35 z mostu wiślanego. Dawno nie widziałam takiego zachodu słońca. Już wysyłam. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ale nie 199 Re: Do Gościa 199 IP: 89.230.154.* 13.02.11, 22:18 "Widziałam dzisiaj cudny zachód słońca w Sandomierzu o 16.35 z mostu wiślanego. Dawno nie widziałam takiego zachodu słońca. " Zrobiłaś zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Gościa 199 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 22:25 Niestety nie zrobiłam, bo nie miałam aparatu i widziałam z auta. Pojadę tam kiedyś z aparatem, ten widok był niepowtarzalny!!! Nie potrafię tego opisać. Słońce odbijało się w Wiśle, rozlane po tafli wody. Niesamowite. Jechałam jako pasażerka, to mogłam się zachwycać. Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Re: Do Moderatorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 08:14 spij dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Nikity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 14:39 Witam.Nazwałeś mnie dzisiaj w nocy w innym wątku"przewrotna". Zastanawiam się, czy nie pomyliłeś słowa. Podam Ci znaczenie tego słowa (ze słownika j.polskiego). przewrotny- nacechowany fałszem, chytrością, obłudny, podstępny, wykrętny. Pytam szczerze, czy to mi chciałeś powiedzieć? Pozdrawiam. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do 199 Re: Do Nikity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 20:12 Pomocy! Nie mogę znaleźć na forum tej piosenki, gdzie 4 laski tańczą i pan z berecikiem,w płaszczu podchodzi do nich. Nie pamiętam, w którym wątku to było. Jeśli ktoś z Was pamięta tę piosenkę,proszę o wstawienie linka. Kurde, potrzebna mi ta piosenka na dzisiaj. Dzięki:-) ps.Innych problemów na tę chwilę nie posiadam;-) znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Nikity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 20:29 No, znalazłam ,wątek nadwaga.To Dietetyk! www.youtube.com/watch?v=9dZwOvCkqqk&feature=related O to mi chodziło. Jednak są trzy laski!Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyk Re: Do Nikity IP: *.janikosoda.pl 25.02.11, 20:56 I co? Schudłaś już? Jesteś laska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Nikity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 21:15 Trochę schudłam, ćwiczę z ciężarkami,aerobic, na siłowni, raz w tygodniu basen, ale ciężko. Na razie tylko 3 kg, w nocy nie podjadam, bo chyba to mnie zgubiło. Znowu się uśmiałam przy tej piosence. Mam zamiar sobie kupić kijki i spacerować.Patrzyłam na alegro i na razie nic nie zamówiłam. W sumie mogłabym chodzić do pracy na piechotę, mam 3 km na skróty. Może są w sportowym w Tarnobrzegu? Nie mam pojęcia, jakie sobie kupić, żeby były odpowiednie. Patrzyłam na alegro i na razie nic nie zamówiłam. Patrzyłam na alegro i na razie nic nie zamowiłam. Mam fajny program na dvd na mięśnie brzucha, 40 minut, daje efekty. Pozdrawiam. Miłego wieczoru. Trochę chaotycznie napisałam, ale nie chce mi sie poprawiać.Do laski mi jeszcze daleko, ale staram się! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Dietetyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 21:18 Przepraszam, 3 razy to samo zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Dietetyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 17:49 Ile zjadłeś pączków?. Ja 3, idę na aerobic. Mam kijki, mąż mi kupił niby na D.K.(są w sportowym po schodkach w Tarnobrzegu) Mam już cały dom w sprzęcie do ćwiczeń, tylko skutki marne. Dobrze, że mam garderobę (graciarnię). Życzę Forumowiczom miłego, pączkowego wieczoru:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: pasek do spodni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.11, 13:03 Witam. Mam do Was prośbę. Gdzie kupić w Tarnobrzegu skórzany pasek do spodni. Nie mam pojęcia, bo zazwyczaj takie rzeczy kupujemy w górach a chciałam kupić dla Tatusia. Chodzi o taki prosty, bez bajerów, dla faceta po 70-ce. Kiedyś był taki sklep w centrum, gdzie były portfele, ale nie wiem, czy są tam paski. Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: pasek do spodni IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.03.11, 14:27 Obok zegarmistrza (Pana Ogorzałka) masz sklep z torebkami, portfelami,paskami ....tam zapewne taki pasek kupisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: pasek do spodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 16:05 Dzięki, Lili, nie wiedziałam, czy tam są paski. Jutro tam wdepnę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksero Re: pasek do spodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 07:12 Mam pytanko, gdzie jest dobre ksero w Tarnobrzegu (dobra jakość) Chodzi mi też o bindowanie dokumentu. W tym momencie potrzebne mi czarno-białe, w miarę w centrum. Pozdrawiam. Dziękuję. To na Sandomierskiej jeszcze funkcjonuje? Nie byłam tam dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panicz Re: ksero IP: *.smsiarkowiec.pl 24.03.11, 22:46 To na Sandomierskiej jak najbardziej funkcjonuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ksero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 06:54 Dzięki, Paniczu, pozdrawiam wiosennie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Dla Marcina i Xulu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 14:45 Za całokształt. Pozdrawiam. www.youtube.com/watch?v=FB1MGrvyC7c&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dla Marcina i Xulu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 18:49 Gdzie można kupić torbę skórzaną z naturalnej skóry, damską, dużą, na ramię w Tarnobrzegu lub okolicy. Chodzi mi o takie, co są w górach. Córka chce sobie kupić. Szukam na allegro i nie mogę znaleźć a pewnie są. Może ktoś z Was zamawiał na allegro? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veto Re: Dla Marcina i Xulu IP: *.pppoe.sistbg.net 07.05.11, 19:21 Szukaj DALEJ, a już namierza zCIĘ straż ochrony zwierząt , do 1 roku ...............OT tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Aktywnego Re: Dla Marcina i Xulu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 14:58 Złamałam dzisiaj miecz dziecku w szkole i chcę odkupić. Gdzie w Tarnobrzegu można takie coś dostać. Plastikowy, zabawka. Może ktoś z Was gdzieś widział. Zależy mi na tym, by szybko odkupić. Walczyłam i po dotknięciu do klatki piersiowej się złamał. Są takie na odpuście, ale wolałabym odkupić wcześniej. Podobny do tego, chociaż prostszy. Dzięki za pomoc. www.bajkowo.pl/product.php?id=ZI-34088_34088_Interkobo&categorie=529 Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Dla Marcina i Xulu 17.05.11, 16:40 w sklepach z zabawkami www.google.pl/search?hl=pl&source=hp&q=Tarnobrzeg%2Csklepy+z+zabawkami&btnG=Szukaj+w+Google Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Eftalo Re: Dla Marcina i Xulu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 19:31 Dzięki za namiary, u nas nie ma, pytałam. Miłego wieczoru. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Dla Marcina i Xulu 17.05.11, 23:51 jakto nie ma miecza Valdagira w żadnym sklepie z zabawkami?To co się sprzedaje w tych sklepach? Sprawdź inne sklepy w regionie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dla Marcina i Xulu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 06:57 Pytałam na wsi w dwóch spożywczych, gdzie są też zabawki. Sklepowe popatrzyły na mnie ze zdziwieniem, bo wszyscy zazwyczaj kupują wieczorem chleb a ja przyjechałam po miecz:-) U mnie na wsi nie ma nawet kiosku, gazety są w sklepie. Córki popatrzą dzisiaj w Tarnobrzegu na Targowej, przypomniałeś mi o tym sklepie, rzadko tam chodzę. Pozdrawiam. Dzięki. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: gimnastyka poranna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 07:10 www.youtube.com/watch?v=NjZwDpSK0U0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: mirt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 07:44 Gdzie mogę kupić w okolicy takiego kwiatka, czy ktoś z Was widział w kwiaciarni? Nie mogę znaleźć. Potrzebny mi na wesele. Dziękuję za pomoc. galeria.swiatkwiatow.pl/zdjecie/mirt,19487,818.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Marcina Re: mirt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 09:37 Nie to miałam na myśli, ale "zrobiłeś coś z tym". Zauważyłam przez przypadek. ŻAL MI TYLKO KONCERTU, A MOGŁAM TAM BYĆ! POZDRAWIAM SERDECZNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Karrambello IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 15:42 Obiecałam, że napiszę więcej i właśnie to czynię. Chodzi o tą sytuację z rowerem. Zgadzam się z tym, co napisałeś, oprócz jednego słowa (nie chwaliłam się tym). Jestem po prostu szczera,a to nie to samo. Czy moja wiara jest silna? Trudno mi to ocenić, staram się być dobrym chrześcijaninem i dawać świadectwo tym, których spotkam na swej drodze. Dużo czytam Malińskiego, ten kapłan przemawia do mnie. Zaczęło się od książki "Wierzyć w Chrystusa" w czasach liceum, kolejna "Zanim powiesz kocham". Wiedza z tych książek prowadziła mnie przez życie w okresie studiów i wychowywania dzieci. Mam też taką małą książeczkę "Nasz chleb powszedni" Ta ostatnia to pamiątka po dziadku, wydanie z 74 roku. On lubiał dużo czytać, mam trochę pamiątek(mam na myśli książki, modlitewniki, broszurki o świętych) Mamusia mi je przekazała, bo wie, że je czytam. Najstarsza jest z 28 roku (wydanie) podpisana przez Dziadzia z takim przedwojennym wielkim "a". Odpowiem Ci slowami Malińskiego,(który byl Przyjacielem Papieża) dlaczego nie tłumaczę się (lub rzadko to robię) z zarzutów,jakie mi stawiaja forumowicze. "Nasz chleb powszedni"- wydawnictwo Znak-1974 "Nie tłumacz się. Nie mów, że to nieprawda, oszczerstwo, plotka. Że ty wcale tego nie powiedziałeś ani tego nie zrobiłeś, że wcale tak nie było. Nie tłumacz się, że tego nie chciałeś, że twoje intencje były zupełnie inne, że cię nie zrozumieli, że zaszło nieporozumienie ........... Nie upieraj sie, że przeciez musisz im wszystko wytłumaczyć, bo chodzi o prawdę, o twoje dobre imię, o twój honor. Zostaw. Zrozum, przecież najważniejsze jest to, co Pan Bóg o tobie myśli. Rób dalej swoje" Skrócilam troszkę. Milej niedzieli. Pozdrawiam. "Nie ma nic zakrytego, czego by wiedzieć nie miano" Odpowiedz Link Zgłoś
karrambello Re: Do Karrambello 05.06.11, 21:29 Przypadkiem znalazłem Cię w tym temacie ;-) Znalazłaś dobrą mapę, ponieważ potrafisz odczytać z niej prawidłową drogę, korzystaj z niej, niech Cię prowadzi zawsze naprzód! Duża buzia ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Karrambello IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 21:49 Cieszę się, że się ze mną zgadzasz w tej kwestii. Dobranoc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Do Karrambello IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.06.11, 21:52 Ks. Mieczyslaw Malinski - "Wszystkie nasze dzienne sprawy". "Aby osiagnac zycie wieczne". "A gdy juz sobie wszystko ulozysz, nagromadzisz, przyklepiesz, wywindujesz sie i rozgoscisz, On ci to wszystko zdmuchnie, straci ci twoja czapke tytulow z glowy, bogactwa zamieni w popiol. Ale ty z uporem bedziesz z powrotem skladal rozbite skorupy, zlepial papierowe korony, z powrotem wspinal sie na piedestal - i gdy na nowo zbudujesz sobie swoje krolestwo i zaczniesz w nim panowac, On ci po raz wtory je zniszczy. I tak ci bedzie wciaz niszczyl i w piolun zamienial slodycz i w popiol bogactwo, w nicosc twoje plany. - Zebys zrozumial". Tyle zostanie po tobie co drugiemu dobrego uczynisz!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Do Karrambello IP: *.acanac.net 05.06.11, 22:00 .....Tyle zostanie po tobie co drugiemu dobrego uczynisz.... zle zostaje na dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Katolika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 22:15 Dzięki, rozejrzę się za nimi, pozdrawiam, Nikita Ciebie też. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: refleksja Re: Do Katolika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 08:49 Nie. Zle pamieta sie moze dluzej, bo jako egoisci rozczulamy sie nad swoim losem, nie widzac krzywd blizniego. Dlatego, szanuj drugiego jak siebie samego, a wszystkim nam bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Do Katolika IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.06.11, 21:52 Znajoma! jak zajelismy sie ksiedzem Malinskim to jeszcze jedna jego mysl z lat 80-tych ktora i dzis jest aktualna, z tomiku "Nasz chleb powszedni". "Czasy niepewne nalezy przeczekac: ostroznie sie klaniac i ostroznie rozdzielac kopniaki. Raczej przysluchiwac sie - to sie moze przydac - a jezeli mowic, to na tyle ogolnie, zeby byli zadowolerni i ci z jednej, i ci z drugiej strony. Niech sie zapalency zoladkuja i nadstawiaja karku. Przeczekac, az sie wszystko wyjasni; wtedy mozna bedzie wkroczyc i oswiadczyc: "tak jak mowilem" - i zajac odpowiednie stanowisko. Tylko wtedy nie mow, ze jestes chrzescijaninem." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Katolika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 22:00 Przeczytałam wczoraj całą tę ksiażkę pod świerkiem na leżaczku. Zatrzymałam się dłużej nad tymi słowami, które zamieściłeś. Zawsze w niedzielę po południu "wzmacniam" czymś duszę, dobranoc. Kiedyś napiszę do Niego, mam tyle pytań w głowie, może mi na nie odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Katolika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 16:03 Pada w Tarnobrzegu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziuk66 Re: Do Katolika IP: *.tktelekom.pl 21.06.11, 16:34 Troszkę kropi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Katolika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 17:54 Trochę padało:-) Polecam książkę "Ja- Franciszek" Carlo Carretto. Czytam ją drugi raz, widziałam ubogie szaty i obcięte włosy św. Klary w Asyżu. Cudne miasto, niesamowite miejsce. Polecam,jak będziecie w poblizu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Eftalo. Re: Do Katolika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 18:23 Pytałam, czy pada, bo nie mogłam się dodzwonić do córek, a miały ważne dokumenty i nie chciałam, by uległy zniszczeniu. Dzięki, Kaziuk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 06:33 Bardzo Was proszę, usuńcie wątek "Kącik samotnych serc" Pozdrawiam. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re:lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 06:49 Czy opłaca się naprawiać 17-letnią lodówkę Ardo bo chyba padł agregat dzisiaj w nocy.W środku byla gorąca. Są też uszczelki do wymiany. Czy orientuje się ktoś z Was, jakie mogą być koszty naprawy? Kurde to moje wiano i szkoda mi wyrzucić, w środku jest jak nowa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziuk66 Re:lodówka IP: *.tktelekom.pl 11.08.11, 07:41 Agregat to serce lodówki. Nie opłaca sie absolutnie naprawiać mimo całego do niej sentymentu. Ile kosztuje naprawa mozesz się dowiedziec np. w sklepie AGD na ul Piłsudskiego tel.822 42 43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re:lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 07:56 Dzięki, Kaziuk, pewnie masz rację. Mam drugą dużą nową, może się pomieścimy jakim cudem. Zadzwonię i zapytam się, bo mąż miał jechać specjalnie po pracy i pytać. Pozdrawiam. Ps. Dobry z Ciebie Człowiek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re:lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 08:13 Do Kaziuka- rzeczywiscie nie opłaca się naprawiać, dzięki. Do Moderatorów- dlaczego pozwalacie ubliżać mi i Lechowskiemu przez niejakiego Nemezis? Jakieś zasady powinny być na tym tarnobrzeskim forum. Jestem tolerancyjna i wyrozumiała, ale bez przesady. Nemezis kilka razy nazwał moje dzieci bachorami. Toloerujecie to, bo to takie modne na tym forum, dowalanie znajomej. Pozdrawiam, pomyślcie nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re:ty też masz bachory z kanalią ciapciakiem?!:))) IP: 79.139.60.* 18.08.11, 08:29 Dobrze wiedzieć.;) A co na to jego synowie? Wiedzą, że są następne bachory w kolejce do spadku po mendzie od śrubek i niszczenia ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Nemezis Re:Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 08:31 Mam dwie córki ze swoim mężem, innych dzieci nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re:Do Moderatorów IP: 79.139.60.* 18.08.11, 08:43 Nie interesuje mnie twój życiorys tylko twoja postawa. Czytaj ze zrozumieniem moje posty, aby pojąć wreszcie , co zrobiła mi ta kanalia. Zamilcz, zamiast bronić sk....syna, który niszczył od lat kobietę, której nie znał, aby uwieść ją na zlecenie i wykończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarzan Re:Do Moderatorów IP: *.flash-net.pl 18.08.11, 09:36 Moderatorzy czytać wszystkiego nie mogą. Wskazywać posty można poprzez klikanie na "skasujcie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Tarzana Re:Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 07:27 Dzięki za dobre rady. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilne Re:Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 12:47 Ktoś kiedyś na forum sprzedawał śnieg.Masz jeszcze? Potrzebna mi cała przyczepa puszystego śniegu. Chciałabym w nim zanurkować:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutella Re:Do Moderatorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.11, 11:19 Gdzie kupić nutellę w Tarnobrzegu? Pilne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutella Re:Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 19:43 Kupiłam w Inter Marche, 20.54 za kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re:notesik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.11, 11:23 Gdzie można w Tarnobrzegu kupić małe notesiki, ok 10 na 6 cm, w miękkiej okładce. Ważne i pilne. U nas na wsi nie ma, już pytałam. Dziękuję, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
karrambello Re:notesik 10.11.11, 17:56 @znajoma: w "Druczku" kupisz na pewno, na Kopernika (obok Biedronki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re:notesik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 18:17 Dzięki, Karrambello, naprawdę to dla mnie ważne, pozdrawiam, miłego wieczoru:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re:pralka automatyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 20:07 Padł mój 17-letni zabytek z Polara. Gdzie najtaniej kupić w Tarnobrzegu automat i jaki polecacie, żeby wytrzymał kolejne 17 lat:-) Może gdzieś są aktualnie promocje? Pozdrawiam, miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re:pralka automatyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 18:23 Kupiłam na Dzikowie. W sklepie obok Kaprysu jest inwentaryzacja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Na początek, gdzie o szkole wątek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 21:20 Był sobie wątek o szkole, lecz go w nocy zjadły "Mole" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Na początek, gdzie o szkole wątek? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.01.12, 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla Moderatorów Re: Na początek, gdzie o szkole wątek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 21:44 za całokształt na tym forum:-) Dziękuję - znajoma www.youtube.com/watch?v=y8ZWnuo-tnM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 17:18 Dzień dobry. Mam do Was prośbę. Usuńcie wszystkie moje wątki. Powód osobisty, nie mający nic wspólnego z forum. Pozdrawiam serdecznie, miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 14:49 Witam, ponawiam prośbę. Pozwalacie na obrażanie ludzi. Miłego popołudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.12, 21:29 Chciałam Wam tak bez okazji podziękować za to, że poprzez forum poznałam tylu wspaniałych, życzliwych ludzi. Dziękuję Wam za to, że mogę tu być ze swoimi pomysłami, choć wkurzam Was czasami:-) Dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Do Moderatorów 21.08.12, 19:29 Dbajcie o poziom tego forum. Pozdrawiam, miłego wieczoru:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarzan Re: Do Moderatorów IP: *.flash-net.pl 21.08.12, 20:13 > Dbajcie o poziom tego forum. Pozdrawiam, miłego wieczoru:-) Spokojnie Znajomo. Kończę sesję resocjalizacyjną dla Lechowskiego. Jeśli ma choć resztki człowieczeństwa, odrobinę uczciwości i wychowania, to się puknie w czoło. Nie spodziewam się przeprosin, bo słowo przepraszam w jego języku nie istnieje. Jeśli natomiast choćby znudził się gnojówką, jaka mnie oblewał, a teraz dostał sam, to zacznie pisać normalnie, tzn. odnosić się do rozmówców z szacunkiem. Mnie nudzi już używanie języka, który nie leży w mej naturze. Już od teraz jesli spotkasz sie z chamstwem, to będzie pochodzić tylko od niego... ale w jego wydaniu jak dotąd ci nie przeszkadzało ...więc nie będziesz narzekać i w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Tarzana Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.12, 10:11 Nie lubię wulgarnego języka, więc nie mów w moim imieniu. Pozdrawiam, miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarzan Re: Do Moderatorów IP: *.flash-net.pl 22.08.12, 11:12 > Nie lubię wulgarnego języka, więc nie mów w moim imieniu. Pozdrawiam, miłego dn > ia. Więc protestuj nie tylko w przypadku kopiującego, ale najpierw kopiowanego. O to mi tylko chodzi. To kwestia konsekwentnego stosowania zasad, ale jako nauczyciel, chyba to wiesz ;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.12, 12:02 Wiem, choć z tą konsekwencją to różnie bywa:-) Mam miękkie serce:-) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: rękawiczki z jednym palcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 21:52 Mam do Was prośbę. Gdzie można kupić w Tarnobrzegu rękawiczki z jednym palcem dla dorosłego mężczyzny, mogą być wełniane, skórzane. Córa w Krakowie nie znalazła. Są mi bardzo potrzebne. Może ktoś ma do sprzedania? Rozmiar L. Nie patrzyłam jeszcze na allegro, ale chciałabym to szybciej kupić. Dziękuję za pomoc, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: podziękowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.12, 21:17 Dobry wieczór, Moderatorzy. Chciałam Wam serdecznie podziękować za to, że tarnobrzeskie forum wygląda tak, jak sprzed kilku tygodni. Zależy mi bardzo na jednym wątku, założonym przeze mnie ponad dwa lata temu. Dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Do Moderatorów 31.12.12, 17:56 Jak to jest, że tolerujecie jednego, a drugiego uciszacie? Gratuluję:) P.S. Wniosek z tego biore taki, że zamiast zalac trolla, powinienem go obelgami - aczkolwiek krótkimi - obrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Do Moderatorów 31.12.12, 18:15 Nie jestem pewien, czy moderacja działa w rekach ludzkich, czy automat wycina zbyt długie posty. Jeśli działają ludzie, to apeluję o obiektywizm w "wycinkach". Jeśli wg netykiety nie można wklejać zbyt długich tekstów, to wg tej samej netykiety nie wolno obrażać rozmówców. Dopóki ktoś tu będzie walił doopkami, lewakami, bredzeniem, nawet jesli - jak sam przyznaje - nic na ten temat nie wie itd zamiast wstawiania rzeczowych argumentów dopóki uważam, że i inne punkty tejże netykiety mogą tu być łamane. Nie wolno tolerować sytuacji, w których "rozmowy forumowe" są zdominowane przez gnojotok obrzucania się obelgami. Nie wolno tolerować wulgaryzmów. Czy taka jest polityka moderatorów, czy może całego gazetowego forum, by Tarnobrzeg kojarzył się z lewakami, bredzeniem i ru...iem kota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 14:11 Witam, dbajcie o odpowiedni poziom dyskusji na tym forum. Kiedyś ktoś mi powiedział, że "internet to bagno i można tu spotkać największe szumowiny". Powiedziałam mu, że przesadza. Może jednak miał rację? Pozdrawiam i życzę udanego popołudnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Do Moderatorów 18.01.14, 22:13 Dobry wieczór, mam do Was prośbę. Gdybyście kiedyś robili porządki na forum, to macie moją zgodę na usunięcie wszystkich moich wątków, bez wyjątku. Chodzi mi o wątki założone przez palacza 67 i znajomą. Dziękuję za gościnność i pozdrawiam serdecznie:-) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Xulu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.14, 23:29 Mam prośbę do Ciebie, przejrzyj wpisy Rzeszowa i Opery. Obraża mnie i moich Przyjaciół. Dziękuję, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Do Xulu 29.01.14, 18:43 > Obraża Moderacja na tym forum to raczej fikcja. Można napisać co się chce, można opluć, można trollować, nawrzucać reklam, zgłaszanie gó... daje (gó... ocenzuruje automat być może;)) Przejmujesz się jakimiś masturbantami?;) Masz ochotę pisać, to pisz, gó...arstwo się znudzi, a jak nie to ignoruj, zginie w tłumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Tarzana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 19:00 Nie przejmuję się, ale czasem boli. Masz rację, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Do Tarzana 29.01.14, 19:34 Nie zwracaj uwagi na chore wynurzenia jakiegoś trola, po prostu nie czytaj wpisów tego "człowieka" i co najważniejsze nie karmić idioty, wtedy przestanie śmierdzieć na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 19:38 Masz rację, przestanę czytać, bo szkoda zdrowia, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapłan Re: Do Tarzana IP: *.opera-mini.net 29.01.14, 21:33 Czy Wielebny jest naprawdę pewien, że takimi słowami i w takim tonie może pisać o bliźnim, jeżeli nawet on grzeszy? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do Tarzana IP: 67.159.36.* 29.01.14, 22:26 " jakiegoś trola," To trolrzyca czyli ONA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądra:-) Re: Do Tarzana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 22:35 Koza ma ogon i dwa cycki więc już sama nie wiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza Re: Do Tarzana IP: *.opera-mini.net 29.01.14, 22:58 Mądra to chyba lekka przesada. Mnie to wygląda na znajomą! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Do Tarzana 30.01.14, 00:44 Co za różnica? To nienormalna osoba a z wariatami się nie dyskutuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚwiatMarMara Re: Do Tarzana IP: *.opera-mini.net 30.01.14, 01:18 No tak, ale nienormalnych przecież też stworzył Bóg. Dlaczego uważasz, że z nimi "się nie dyskutuje"? Wielebny, w jakim świecie Ty żyjesz? Czy Ty w ogóle jeszcze żyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Xulu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 21:36 Dobry wieczór, Xulu, zrób porządek na tym forum, bo coraz trudniej mi się tu mieszka, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lokator Re: Do Xulu IP: *.opera-mini.net 03.02.14, 00:51 Mieszka to się w domu, nie na forum... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popieram Re: Do Xulu IP: *.opera-mini.net 03.02.14, 01:18 "Dobry wieczór, mam do Was prośbę. Gdybyście kiedyś robili porządki na forum, to macie moją zgodę na usunięcie wszystkich moich wątków, bez wyjątku. Chodzi mi o wątki założone przez palacza 67 i znajomą. Dziękuję za gościnność i pozdrawiam serdecznie:-) Dobranoc." Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Do Xulu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 07:27 Moderator xulu, moderator Marcin jedną maścią smarowani. funt kłaków nie warci. Jak nie macie czasu, z rana do wieczoru. Pocałujcie klamkę w tarnobrzeskim forum Olewacie wszystkich i w prawa obliczu, piszemy monity, ale na Berdyczów. Nie należą się wam bisy i oklaski, Ciągle nieobecni, nie róbcie Nam łaski. xulu i Marcinie, chwytaj miotłę z kąta i przynajmniej trochę, to forum posprzątaj... nooo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Zamknięcie wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 17:40 ZAMYKAM TEN WĄTEK! Dziękuję za pomoc, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma wyjątek- otwieram wątek:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.14, 19:43 Dobry wieczór, dzięki, Xulu, pozdrawiam i życzę udanego wieczoru:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Do Xulu 04.09.14, 21:33 Dobry wieczór, możesz skasować wszystkie założone przeze mnie tj znajomą i przez palacza 67 wątki. Dziękuję, życzę dużo zdrowia i cierpliwości do forumowiczów, dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś