kubatka 22.04.05, 21:04 Jak wszystkim wiadomo lub nie - 18.04 na krośnieńskim rynku została uruchomiona fontanna. Mnie sie ona bardzo podoba - zwłaszcza wieczorem jak jest podświetlona :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwen.a Re: fontanna 29.04.05, 23:54 Fontanna??? No prosze, dzieki za wiesci z Krosna. Gdzie dokladnie ona sobie stoi, duza? wiem juz ze ladna:) Napisz wiecej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaromiquai Re: fontanna 30.04.05, 16:54 eee.....to chyba chodzi o ta na rynku. Jeszcze jej nie widzialem bo w Krosnie dawno nie bylem Bede musial sie tam wybrac w najbllizszym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
stopp5 Re: fontanna 30.04.05, 21:54 Chyba nie masz na razie po co wybierać się do "małego Krakowa" Żałuję bardzo, bo nawet nie było mi dane zobaczyć tej fontanny. Jakaś palanteria - podobno dla poklasku "panienki" zażyła kąpieli w fontannie niszcząc dokładnie system dysz. Ale tak to bywa, jak buractwo pierwszy raz w życiu zobaczy fontannę - myśli że to wanna z hydromasażem ( Widzieli takie w filmach "przyrodniczych" - to i chcieli spróbować) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: fontanna 06.05.05, 12:53 Ja ją już widziałem :] Bardzo ładnie się prezentuje na rynku i do tego jest bardzo oblegana przez dzieciaki, które mają ogromną radochę z niej. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: fontanna 06.05.05, 23:18 chyba nie tylko dzieciaki mają radochę...radochę mają też ci idioci co to juz po raz drugi wygięli dysze fontanny i woda nie leje się już tak ładnie jak na początku :( Co za debile, normalnie wstyd mi przez nich że w Krośnie mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: fontanna 10.05.05, 12:26 Takie rzeczy się zdarzają, i nie mamy na nie żadnego wpływu. Pozostaje tylko pytanie po co robić cokolwiek w Krośnie, jak i tak ktoś to psuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: fontanna 10.05.05, 16:31 akurat my wpływu nie mamy, ale jakby się policja i straż miejska częśćiej na rynku pojawiała to nie byłoby tego, zwłaszcza że pierwsze uszkodzenie fontanny powstało w dzień :| Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: fontanna 11.05.05, 22:28 Jakim "organem" się myśli, taki scenariusz powstaje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: fontanna 30.04.05, 22:25 Fontanna mieści się oczywiście w rynku, po przeciwnej stronie do studni. Jest bardzo ladna, różne cykle lania się wody są zaprogramowane, z tego co wiem to największy i najbardziej widowiskowy jest strumień wody na wysokść 3 metrów :) Wieczorem woda jest podświetlona i naprawdę wygląda ciekawie. Szkoda, że w Krośnie mieszkaja debile, którzy nie potrafią uszanować własności publicznej i juz zdążyli uszkodzić ozdobę naszego rynku :( Odpowiedz Link Zgłoś