15.12.10, 21:50
Jestem ciekaw co elektorat PISu ma do powiedzenia na temat zgromadzenia pod wezwaniem Kluzik-Rostkowskiej i Jakubiak? Napiszcie jak ich oceniacie, tylko proszę napisać stylem nie-wy-brudzińskim stylem, "bo chamstwa nie zniesę".

Proszę elektorat PO o wstrzymanie się od wypowiedzi, jako że guzik mnie teraz obchodzi Wasza opinia na ten temat ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Dino Re: PJN IP: 178.159.161.* 15.12.10, 21:58
      A kim ty kurna jesteś, że nas ustawiasz w szeregu i domagasz się jakichś durnych, nikogo nie obchodzących opinii. Wal się na ryja...
      Opinie zbierają instytuty opinii. Może ci jeszcze adresy podać. Śmieszny gostek...
      • karrambello Re: PJN 15.12.10, 22:02
        >>proszę napisać stylem nie-wy-brudzińskim stylem<<
        Nie zrozumiałeś.... hmm.. no to muszę dodać jeszcze - pytanie kieruję do inteligentnego elektoratu PIS, jest ktoś taki? ;-D
        • Gość: xx Re: PJN IP: *.pppoe.sistbg.net 15.12.10, 22:46
          Śmieszne - widziałeś jkiegoś inteligenta w pis????????sorry chyba Cię pogieło
    • Gość: ming ming Re: PJN IP: 178.159.163.* 15.12.10, 22:19
      Właściwie nie jestem elektoratem pisu, ale mogę wczuć się w tę rolę.
      Kluzik i Jakubowska nie pociągną za sobą tłumów. Już lepszy Poncyliusz czy Migalski.
      Te kobitki właściwie z niczym się nie kojarzą, wypłynęły przy ostatniej kampanii.
      Są zbyt liberalne światopoglądowo żeby przejąć elektorat pis. Zresztą są kobietami, a wyborcy pis rzadziej głosują na kobiety.
      • karrambello Re: PJN 15.12.10, 22:25
        A nie sądzisz, że 'ciemny lud [prędzej czy później] to kupi'?
        Przecież wszystko już było, trzeba spróbować czegoś nowego? ;-)
        • Gość: Darko Re: PJN IP: *.pppoe.sistbg.net 15.12.10, 22:40
          Plankton polityczny.
          Przepadną przy najbliższych wyborach parlamentarnych.
          I znikną na zawsze bez zaplecza z publicznych pieniędzy.
          Dla głosujących na PO w dalszym ciągu są "ludźmi z PiS"
          Dla głosujących na PiS są zdrajcami
          • Gość: kaziuk66 Re: PJN IP: *.tktelekom.pl 16.12.10, 13:41
            Trudno się z Darko nie zgodzić. Przepadną jak ugrupowanie Palikota. W tej chwili nie widze dla nich miejsca na polskiej scenie politycznej.PIS to Kaczynski - wyrazisty lider trzymajacy wszystko zelazna reka Podobnie Tusk w PO a PJN to kto ....no własnie.Kolejna kometa która zabłysnie i zniknie w otchłani niebytu
            • Gość: Olaf Re: PJN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 16:17
              kaziuk66 napisał(a): ..Kaczynski wyrazisty lider trzymajacy wszystko zelazna reka ....

Obawiam się, że Kaczyński już niczego w ręku nie trzyma, PiSem steruje Ziobro lub ktoś inny. Kaczyński owładnięty jest tylko jedną myślą: pomścić śmierć brata, to widać, słychać i czuć. Partia w ogóle go nie obchodzi.

Dlatego byłbym ostrożny z tym PJNem. Zobaczymy.
            • Gość: gbur Re: PJN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 17:39
              Gość portalu: kaziuk66 napisał(a):

> PIS to Kaczynski -wyrazisty lider trzymajacy wszystko zelazna reka....
              sugerujesz, ze ma tez wladze nad wyborcami? boc to przecie wyborcy maja sile, a nie sztabowcy i poplecznicy;
              poza tym wydaje mi sie, ze Polacy maja dosc ekstremy;

BTW jaka byla panowie @kaziuk i @Darko wasza opinia na temat szans Masalerza? bo nie pamietam :)
              • Gość: kaziuk66 Re: PJN IP: *.tktelekom.pl 17.12.10, 12:52
                Szanowny gbur jak zwykle mnie lubi to chetne odpowiem. Kaczynski nie ma władzy nad wyborcami to oczywiste. W partii rzadzi ,zelazna ręka- nielojalni ,tym którym brak wytrwałości czy wiary w sukces odchodza lub sa usuwani. W okresie gdzie dominujace media krytukuja przedewszystkim opozycje a nie rzadzacych tylko żelazna dyscyplina pozwala przetrwać ten trudny okres partii. Tylko w takich warunkach mozna poznac ile sa warci poszczególni członkowie partii.
                Dobrze wiesz szanowny gburze jaka była moja opinia na temat szans pana Mastalerza ale,zeby zadowolic Twoje ego przypomne Tobie ,ze POMYLIŁEM się. Ale jak teraz czytam wpisy rozczarowanych jego wyborców to mam uczucie ,ze to ja miałem racje. W demokracji jest tak,ze rzadza Ci co maja wiekszośc a nie Ci co maja racje. Uznaje wynik i na nikogo sie nie obrazam .Pierwsze oceny po 100 dniach rzadzenia a zwłaszcza po kształcie przyszłorocznego budzetu. Zycze powodzenia bo jak kazdy któremu leży dobro małej ojczyzny chce by rozwijała sie ona i zyło tu sie jak najlepiej :):)
                • Gość: gbur Re: PJN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 23:44
                  tez cie lubie :) @kaziuk, bo zwykle trzymasz poziom i starsz sie szanowac oponenta :)
                  milczeniem pomine wtret o moim ego, ktore naprawde nie jest wybujale...
                  zapytalem o Mastalerza, zeby delikatnie dac do zrozumienia, ze nikt nie ma monopolu na madrosc taka czy inna, wiedze o czlowieku itd. ...nawet ty :P

jesli chodzi o PJN, to pozyjemy, zobaczymy... ja sie przygladam tej inicjatywie z sympatia, choc w zasadzie jestem apolityczny;
                  jedyne, co mnie mierzi, to ekstrema zarowno w zyciu politycznym, jak i w ogole;
                  preferuje Horacego, bo wtedy mozna byc Czlowiekiem :)
                  • karrambello Re: PJN 25.01.11, 07:07
                    > jesli chodzi o PJN, to pozyjemy, zobaczymy... ja sie przygladam tej inicjatywie
                    > z sympatia, choc w zasadzie jestem apolityczny;
                    > jedyne, co mnie mierzi, to ekstrema zarowno w zyciu politycznym, jak i w ogole;
                    > preferuje Horacego, bo wtedy mozna byc Czlowiekiem :)

Na posiedzeniu sejmu dot. katastrofy smoleńskiej pokazali swoją prawdziwą twarz (wystąpienie Jakubiak). Reasumując wątek: W (PI)Silnym państwie nie ma miejsca dla enklaw. PJN robiąc na złość PISowi: od czasu do czasu głosując razem z koalicją rządzącą, nic nie ugra. Nie są wiarygodni, bo nie pochodzą z wiarygodnego źródła :-)

Tak naprawdę, to szkoda mi tylko Michała Kamińskiego - to jedyny syn PISu, który mówi z sensem (chociaż często się z nim nie zgadzam).
    • e-ftalo Re: PJN 16.12.10, 19:05
      Ja słyszałem że pani Kluzik Rostkwoska zapisuje się do związku wypędzonych.W radio o tym było
      radiowawa.pl/index.php?page=show_song_wawa&also_id=11333
      • Gość: rea Re: PJN IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.01.11, 09:40
        Do PJN nie mam za grosz zaufania. Gołym okiem widać, że poglądami daleko od PiSu nie odeszli. Mało tego, mam podejrzenia, że gdyby PJN-owi udało się wejść do Sejmu, to zawiążą koalicję z PiSem i jeśli poparcie dla PO będzie pikowało nadal w dół to Jarosław Kaczyński może zostać premierem. I może o to w tym wszystkim chodzi?
        • lechowski51 Re: PJN 25.01.11, 09:51
          ...a ja jak gbur z sympatia przygladam sie jak PJN chce zebrac wokol siebie ludzi polskiej prawicy,ktorzy nie godza sie na jezyk debaty politycznej pomiedzy PO i PiS.Jako jedna z sierot po "popisie" mam obawy ze na lewicy jak kiedys Miller znajdzie sie kolejny czarodziej ktory obieca "gruszki na wierzbie" i znow stracimy 4 laty a Polska bedzie rozkradana przez nastepcow Krauzego i Kulczyka.
          • lechowski51 Re: PJN 26.01.11, 09:47
            Oto wypowiedz jednego z ciekawszych politykow o statnich lat o Palikocie.Dodam ze zgadzam sie nim niemal w 100%.
            wpolityce.pl/blog/post/6338/O_tym__dlaczego_Palikot_jest_poza_gra__a_PJN_w_grze___Dlaczego_polityczny_plan_Palikota_zakonczyl_sie_fiaskiem___.html
          • odzieje Re: PJN 26.01.11, 10:21
            lechowski51 napisał:

> ...a ja jak gbur z sympatia przygladam sie jak PJN chce zebrac wokol siebie lud
            > zi polskiej prawicy,ktorzy nie godza sie na jezyk debaty politycznej pomiedzy P
            > O i PiS.Jako jedna z sierot po "popisie" mam obawy ze na lewicy jak kiedys Mill
            > er znajdzie sie kolejny czarodziej ktory obieca "gruszki na wierzbie" i znow st
            > racimy 4 laty a Polska bedzie rozkradana przez nastepcow Krauzego i Kulczyka.
            Co raz lepiej.....
    • karrambello Re: PJN 25.03.11, 20:46
      Myślicie, że Kaczyński wysłał Bielana na przeszpiegi do PJN?
      • Gość: kaziuk66 Re: PJN IP: *.tktelekom.pl 25.03.11, 21:17
        Po co niby miał wysyłać.Bielan zmądrzał i pewnie liczy na wielkoduszność prezesa Kaczynskiego bo spostrzegł,ze PJN za chwile bedzie tylko kometą w historii politycznej RP o czym zresztą już wspomniałem w tym wątku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka