Gość: Ciekawjestem IP: 218.78.247.* 20.12.10, 01:22 Ciekaw jestem, za co Pan Niedbałowski nie dostał wyroku, tzn. od czego został uniewinniony? Ktoś pomoże? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-ftalo Re: Pan Niedbałowski 20.12.10, 09:10 nie dostal wyroku na bylejakie stanowisko,bo zostal vice.Tym samym zostal uwolniony od bycia kimś innym niż vice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawjestem Ale jakie? IP: 41.222.65.* 20.12.10, 09:33 Ale jakie zarzuty na nim ciążyły przez te kilka lat? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Ale jakie? IP: 178.159.161.* 20.12.10, 17:32 Tak, wiem. Było to zresztą w relacji MTVT z konf. prasowej. Pan Niedbałowski 6,5 roku temu został oskarżony o przestępstwa karno - skarbowe (czyli nieodprowadzanie podatków). W marcu tego roku został prawomocnym wyrokiem oczyszczony z zarzutów. Jest więc niewinny. Jeśli to komuś nie pasuje, to cóż... Niech jedzie do Anglii... Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: Pan Niedbałowski 20.12.10, 09:45 Pan RN kilka lat temu wszedł na śliską ścieżkę polityki, prowadząc równocześnie dobrze prosperującą firmę. Komuś porządnie podpadł bowiem przeciwnicy polityczni mający wówczas władzę urządzili mu "taniec z fiskusikiem" połączony z wieloma innymi dolegliwościami typu spektakularne aresztowanie, przeszukania itp. Precedens na wiele większą skalę wypróbowano wcześniej w przypadku pana Kluski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Pan Niedbałowski IP: *.tktelekom.pl 20.12.10, 10:33 nie mieszaj porządnego kluski z niedbałowskim - bo obrazasz kluskę , został uwolniony od zarzutów karno skarbowych ,bo większość uległa przedawnieniu ,na pewno "złapano" go na podwójnej księgowości , o mobbingu i wyrzucaniu ludzi z pracy za odmowę pracy po 12 godzin to chyba większość słyszała?jego byli poracownicy jak mają uzywać tylko cenzuralnych słów - to nic nie mówią - ale teraz jest "nowym" na stołku i wypada sobie zyczyc ,aby pomobbingował trochę urzędników z UM Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: Pan Niedbałowski 20.12.10, 10:42 Chodziło mi o schemat działania pewnej grupy osób. Fakt, że porównywanie etyki zawodowej p. Kluski z p. Niedbałowskim odbiłoby się b. niekorzystnie na tym drugim. Odpowiedz Link Zgłoś