Gość: Xanatos IP: *.acn.pl 11.08.03, 23:12 Która wychodzi za mąż. Mówić mi zaraz :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackie.brown tez jestem ciekawa 11.08.03, 23:13 w koncu kto sie ukrywa pod tymi wielonikami???? -kolor sukni slubnej -swiadkowie -wieczor kawalerski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: mi (też) to już nie 'grozi' :PP IP: *.acn.pl 11.08.03, 23:18 Why? Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba Re: mi (też) to już nie 'grozi' :PP 11.08.03, 23:20 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Why? bo "takiej" nikt nie chce :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: mi (też) to już nie 'grozi' :PP IP: *.acn.pl 11.08.03, 23:24 nawiedzona_baba napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Why? > > bo "takiej" nikt nie chce :(( Jakiej? Odpowiedz Link Zgłoś
jackie.brown Re: mi (też) to już nie 'grozi' :PP 11.08.03, 23:26 > > > Why? > > > > bo "takiej" nikt nie chce :(( > > > Jakiej? oj, cos sie tu kreci. chcecie zostac sami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: mi (też) to już nie 'grozi' :PP IP: *.acn.pl 11.08.03, 23:29 > oj, cos sie tu kreci. chcecie zostac sami??? Pytam się jakiej? Mi się za dużo już kręci... Odpowiedz Link Zgłoś
jackie.brown Re: mi (też) to już nie 'grozi' :PP 11.08.03, 23:30 > > > oj, cos sie tu kreci. chcecie zostac sami??? > > > > Pytam się jakiej? na to pytanie ja Ci nie odpowiem, bo nie jestem nawiedzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: mi (też) to już nie 'grozi' :PP IP: *.acn.pl 11.08.03, 23:32 > na to pytanie ja Ci nie odpowiem, bo nie jestem nawiedzona. Spróbuj byc przez chwilę nawiedzona :)) Może byś wrzięła ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba Re: mi (też) to już nie 'grozi' :PP 11.08.03, 23:33 jackie.brown napisała: > oj, cos sie tu kreci. chcecie zostac sami??? broń Boże !!! zostań, przypilnuj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: mi (też) to już nie 'grozi' :PP IP: *.acn.pl 11.08.03, 23:19 Hey kobity, która bierze ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: mi (też) to już nie 'grozi' :PP IP: *.acn.pl 11.08.03, 23:30 Śluby, śluby, śluby. Która bierze ślub. Mówić mi!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba Re: mi (też) to już nie 'grozi' :PP 11.08.03, 23:34 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Śluby, śluby, śluby. Która bierze ślub. Mówić mi!!! :))) a co ?? też chciałbyś ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: mi (też) to już nie 'grozi' :PP IP: *.acn.pl 11.08.03, 23:38 > a co ?? też chciałbyś ?? Nie. Pytam się czy któraś z tu obecnych panien bierze ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: mi to już 'grozi' 12.08.03, 09:08 chłop mnie ciągnie do urzędu....ale mi sie nie chce nie to że nie chce być jego zoną - nie chce mi sie tej całej, choćby najmniejszej imprezy ..najchętnie to bym poszla prosto z pracy w jakiś wtorek popołudniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: mi to już 'grozi' IP: *.tvgawex.pl 12.08.03, 09:52 capa_negra napisała: > chłop mnie ciągnie do urzędu....ale mi sie nie chce > nie to że nie chce być jego zoną - nie chce mi sie tej całej, choćby > najmniejszej imprezy ..najchętnie to bym poszla prosto z pracy w jakiś wtorek > popołudniu... Litosci dla Twojego chlopa nie trzymaj Go w stresie! Tak poza tym to moja zona miala dosyc podobny stosunek (he.. hm)do tego calego zawirowania slubnego;)) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: mi to już 'grozi' 12.08.03, 10:08 Ja go wstresie nie trzymam..on wie, że pójde tylko...ile razy pomysle o wydatkach na ta okolicznośc to bym wolała te pieniązki na cos praktycznejszego wydać. Ponieważ bujemy dom to ile razy słysze "slub" tyle razy mam przed oczami rury do wody, CO czy kanalizacji.... i nic na to nie poradze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_andrz Re: tez jestem ciekawa 12.08.03, 13:09 ja wychodze za mąz w październiku i zaczynam się denerwować. Jeszcze tylko 2 miesiące a my nie gotowi. Pomóżcie. Szukam czegoś oryginalnego i niespotykanego. Np w czerwcu gdy byłam na weselu w momencie gdy młodzi wchodzili na salę nad ich głowami przeleciała lotnia i zrzuciła płatki kwiatów, może słyszeliście o jakims oryginalnym pomyśle? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: Która ma ślub? 12.08.03, 00:40 A chodzi o ślub czystości(rąk i serc), ubóstwa (ubóstwiania?), i pokory (wobec bardziej doświadczonego partnera?) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka a ja biorę (tylko nikt nie chce dać;))))))))) IP: 212.244.209.* 12.08.03, 08:51 we wrześniu, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a ja biorę (tylko nikt nie chce dać;))))))))) IP: *.acn.pl 12.08.03, 09:32 Gość portalu: uasiczka napisał(a): > we wrześniu, a co? A jakie będzie wesele? Co na nie załatwiałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: a ja biorę (tylko nikt nie chce dać;))))))))) IP: 212.244.209.* 12.08.03, 09:33 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-jak to??? salę załatwiałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: a ja biorę (tylko nikt nie chce dać;))))))))) IP: 212.244.209.* 12.08.03, 09:35 a już wiem - chodzi o to kto te posty sadzi? ja pytałam tylko o obowiązki świadkowej i chyba coś o sukience pisałam. resztę ślubnych tematów na forum ślubnym załatwiam. aaaaah - i jeszcze o wróżce było moje ;))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a ja biorę (tylko nikt nie chce dać;))))))))) IP: *.acn.pl 12.08.03, 09:38 Gość portalu: uasiczka napisał(a): > a już wiem - chodzi o to kto te posty sadzi? > ja pytałam tylko o obowiązki świadkowej i chyba coś o sukience pisałam. > resztę ślubnych tematów na forum ślubnym załatwiam. > aaaaah - i jeszcze o wróżce było moje ;))))))))))))))))) Chodzi mi jakie były przygotowania do wesela, do ślubu też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: a ja biorę (tylko nikt nie chce dać;))))))))) IP: 212.244.209.* 12.08.03, 09:46 aaaaaa to zmienia postać rzeczy: ślub będzie tylko cywilny około marca zarezerwowaliśmy salę - wczoraj byliśmy się zapisać w USC jeśli chodzi o wesele to nic nie załatwaim bo mam w restauracji więc oni wszystko robią - tylko menu ustalę jak juz będzie lista gości. ubrania kupić to jasne - nie ma dużego problemu ale za oryginlanymi rzeczami trzeba się nachodzić - ja suknię kupiłam w Factory Ursus za 300 zeta w MAGDA ES. resztę obsługują goście i rodzina - brat cioteczny nas zawiezie i zdjęcia będzei robił, przyjaciele przyszłego męża mego robią muzykę (mp3), jeden z kumli dodatkowo będzie zdjęcia robił (oprócz brata), świadek robi nam zaproszenia. jeśli mogę słuzyć innymi informacjami prosze pytać <puchnę z dumy> a poza tym to: www.gimbla.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a ja biorę (tylko nikt nie chce dać;))))))))) IP: 195.92.39.* 12.08.03, 10:19 Gość portalu: uasiczka napisał(a): > aaaaaa to zmienia postać rzeczy: > ślub będzie tylko cywilny > około marca zarezerwowaliśmy salę - wczoraj byliśmy się zapisać w USC > jeśli chodzi o wesele to nic nie załatwaim bo mam w restauracji więc oni > wszystko robią - tylko menu ustalę jak juz będzie lista gości. > ubrania kupić to jasne - nie ma dużego problemu ale za oryginlanymi rzeczami > trzeba się nachodzić - ja suknię kupiłam w Factory Ursus za 300 zeta w MAGDA > ES. > resztę obsługują goście i rodzina - brat cioteczny nas zawiezie i zdjęcia > będzei robił, przyjaciele przyszłego męża mego robią muzykę (mp3), jeden z > kumli dodatkowo będzie zdjęcia robił (oprócz brata), świadek robi nam > zaproszenia. > > jeśli mogę słuzyć innymi informacjami prosze pytać <puchnę z dumy> > > a poza tym to: www.gimbla.pl Dzięki. Czy byś chciała, zeby ktoś załatwił to wszystko za Ciebie? Wszystkie te sprawy hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: a ja biorę (tylko nikt nie chce dać;))))))))) IP: 212.244.209.* 12.08.03, 10:39 firmę zakładasz???? ;)) nie, nie chciałabym - nie miałabym zaufania a tym bardziej że dużo tego nie było - znaleźć restaurację. bo w urzędzie trzeba samemu, kiecki też mi nikt inny nie wybierze, gajera nikt za faceta nie przymierzy itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a ja biorę (tylko nikt nie chce dać;))))))))) IP: 195.92.39.* 12.08.03, 11:14 Gość portalu: uasiczka napisał(a): > firmę zakładasz???? ;)) Ja? W życiu. Brzydzę się pracą zarobkową ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: a ja biorę (tylko nikt nie chce dać;))))))))) IP: 212.244.209.* 12.08.03, 11:34 znaczy się odnalazleś swoja misję w zyciu i chcesz się zrealizować ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a ja biorę (tylko nikt nie chce dać;))))))))) IP: 195.92.39.* 12.08.03, 11:40 Gość portalu: uasiczka napisał(a): > znaczy się odnalazleś swoja misję w zyciu i chcesz się zrealizować ;))) Nie. Co to za misja. To sama zabawa. Misje mam zupełnie inne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_a Re: Która ma ślub? 12.08.03, 09:41 Ja wychodzę za mąż 20 września, ale zaraz wracam:))Do ceremonii mamy już wszystkooooo załatwione - oprócz welonu, który zamówię dopiero pod koniec sierpnia. poz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która ma ślub? IP: *.acn.pl 12.08.03, 09:43 mandaryn_a napisała: > Ja wychodzę za mąż 20 września, ale zaraz wracam:))Do ceremonii mamy już > wszystkooooo załatwione - oprócz welonu, który zamówię dopiero pod koniec > sierpnia. > poz > Wszystko to znaczy co? Wymień wszystko co załatwiałaś by odbył się Twój ślub, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_a Re: Która ma ślub? 12.08.03, 09:53 > Wszystko to znaczy co? Wymień wszystko co załatwiałaś by odbył się Twój ślub, > proszę. 1. Najpierw znalazłam sobie mężczyznę:)) 2. Poszliśmy do księdza ustalić datę ślubu - dzień, godzinę. 3. Pomyslelismy, kto mógłby być naszymi świadkami. 4. Poszlismy zapisać się na nauki przedmałżeńskie. 5. Zaczęłam mierzyć ok. 60 sukien, aż w końcu ją zamówiłam suknię - 3 mis. wcześniej. 6. Kupiłam buty - 3 mies. wczesniej i zamówiliśmy grajka, restaurację, autokar spod kościoła. 7. Kiedy skończylismy nauki poszlismy do poradni i umówilismy się na spotkania - dwa mies. wczesniej. Załatwiliśmy to w dwa tyg. 8. Zaczeliśmy robić zaproszenia i zawiadomienia - zapr. wyłalismy 1,5 miesiąca wcześniej. Zawiadomienia wyslemy dwa tyg. przed ślubem. 9. Zamówiliśmy kamizelkę i kupiliśmy garnitur - 2 mies. wczesniej. Zaczęliśmy robić prezent dla rodziców w ramach podziękowań. 10. Poszlismy do mojej parafii na pogadankę o miłości i dalismy na zapowiedzi - 1 miesiąc wcześniej. 11. Zamowilismy obraczki i grawera. 12. Teraz - 1 miesiąc - zamówiłam rękawiczki, bizuterię, kosmetyczkę, fryzjerkę i chodę do solarium. Jeszcze przede mną zamówienie bukietu i welon. Wiesz - pewnie o czymś zapomniałam - tyleeeee tego, ale to jest tak cudowne.... to całe przygotowanie...jestem najszczęśliwszą kobietę na świecie... (przepraszam inne najszczęśliwsze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która ma ślub? IP: 195.92.39.* 12.08.03, 10:17 mandaryn_a napisała: > > > Wszystko to znaczy co? Wymień wszystko co załatwiałaś by odbył się Twój śl > ub, > > proszę. > > 1. Najpierw znalazłam sobie mężczyznę:)) > 2. Poszliśmy do księdza ustalić datę ślubu - dzień, godzinę. > 3. Pomyslelismy, kto mógłby być naszymi świadkami. > 4. Poszlismy zapisać się na nauki przedmałżeńskie. > 5. Zaczęłam mierzyć ok. 60 sukien, aż w końcu ją zamówiłam suknię - 3 mis. > wcześniej. > 6. Kupiłam buty - 3 mies. wczesniej i zamówiliśmy grajka, restaurację, autokar > spod kościoła. > 7. Kiedy skończylismy nauki poszlismy do poradni i umówilismy się na spotkania > - > dwa mies. wczesniej. Załatwiliśmy to w dwa tyg. > 8. Zaczeliśmy robić zaproszenia i zawiadomienia - zapr. wyłalismy 1,5 miesiąca > wcześniej. Zawiadomienia wyslemy dwa tyg. przed ślubem. > 9. Zamówiliśmy kamizelkę i kupiliśmy garnitur - 2 mies. wczesniej. Zaczęliśmy > robić prezent dla rodziców w ramach podziękowań. > 10. Poszlismy do mojej parafii na pogadankę o miłości i dalismy na zapowiedzi - > > 1 miesiąc wcześniej. > 11. Zamowilismy obraczki i grawera. > 12. Teraz - 1 miesiąc - zamówiłam rękawiczki, bizuterię, kosmetyczkę, fryzjerkę > > i chodę do solarium. Jeszcze przede mną zamówienie bukietu i welon. > > Wiesz - pewnie o czymś zapomniałam - tyleeeee tego, ale to jest tak cudowne.... > > to całe przygotowanie...jestem najszczęśliwszą kobietę na świecie... > (przepraszam inne najszczęśliwsze:)))) Dzięki, dzięki, dzięki, a czy byś chciała, żeby to wszytsko ktoś załatwił dla Ciebie. Ty dawałabyś wskazówki, a ktoś wszystko by dograł do najmniejszego szczegółu? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Która ma ślub? 12.08.03, 10:47 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > Dzięki, dzięki, dzięki, a czy byś chciała, żeby to wszytsko ktoś załatwił dla > Ciebie. Ty dawałabyś wskazówki, a ktoś wszystko by dograł do najmniejszego > szczegółu? Xanatosku ale te wszystkie przygotowania daja tyle satysfakcji, i radości, że nikt inny nie powinien za nas tego załatwiać. To jest naprawdę wspaniałe uczucie i ta satysfakcja, że to wszystko sama załtawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która ma ślub? IP: 195.92.39.* 12.08.03, 11:12 > Xanatosku ale te wszystkie przygotowania daja tyle satysfakcji, i radości, że > nikt inny nie powinien za nas tego załatwiać. To jest naprawdę wspaniałe > uczucie i ta satysfakcja, że to wszystko sama załtawiłam. Ależ last, nie przesadzajmy z tą satysfakcją. Liczy się kasa i czas zyskany ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która ma ślub? IP: 195.92.39.* 12.08.03, 11:23 kwik napisała: > xanatos bierze sie za biznes? > :) > Ja próbuję coraz to nowych rzeczy po prostu. Forsa zwisa mi kalafiorem. Osytatni biznes poszedł średnio trza mi następnego sprawdzenia się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Która ma ślub? 12.08.03, 11:27 panny mlode, miejcie sie na bacznosci, xan przybywa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która ma ślub? IP: 195.92.39.* 12.08.03, 11:36 kwik napisała: > panny mlode, miejcie sie na bacznosci, xan przybywa :)))) > Chyba raczej druhny. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_a Re: Która ma ślub? 12.08.03, 11:27 kwik napisała: > xanatos bierze sie za biznes? > :) Ja też myślałam żeby z tego zrobić niezły biznesik - na weselach da sie nieżle zarobić, ale raczej nie rzucała bym się na głęboką wodę i nie otwierałabym firmy zajmujacej się organizacja od A do Z. Xanatos! Nie, nie chciałabym aby ktoś za mnie to wszystko załatwiał - to sdama radość z talkiego biegania, myslenia całymi wiecorami. Nawet gdybym narzekała na całkowity brak czasu nie zatrudniłabym takiej firmy. To tak jakby zlecić i mieć gdzieś - przyjść na ślub - założyć obraczki i do domu. Ja zreszta uwielbim takie rzeczy jak dekoracje, organizacje imprez, gości uwielbima przyjmować - więc dla mnie organizacja ślubu i wesela to wielkie szczęście - kwiatki takie czy takie:)))wstążeczki takie czy takie, a samochód granatowy czy srebrny metalik, czy mają być na nim żywe czy sztuczne stokrotki...etc. to naprawde zabawne i miłe...trochę już jestem zmęczona, ale odpoczne po ślubie:))) poz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która ma ślub? IP: 195.92.39.* 12.08.03, 11:35 > Ja też myślałam żeby z tego zrobić niezły biznesik - na weselach da sie nieżle > zarobić, ale raczej nie rzucała bym się na głęboką wodę i nie otwierałabym > firmy zajmujacej się organizacja od A do Z. > > Xanatos! > Nie, nie chciałabym aby ktoś za mnie to wszystko załatwiał - to sdama radość z > talkiego biegania, myslenia całymi wiecorami. Nawet gdybym narzekała na > całkowity brak czasu nie zatrudniłabym takiej firmy. To tak jakby zlecić i mieć > > gdzieś - przyjść na ślub - założyć obraczki i do domu. Ja zreszta uwielbim > takie rzeczy jak dekoracje, organizacje imprez, gości uwielbima przyjmować - > więc dla mnie organizacja ślubu i wesela to wielkie szczęście - kwiatki takie > czy takie:)))wstążeczki takie czy takie, a samochód granatowy czy srebrny > metalik, czy mają być na nim żywe czy sztuczne stokrotki...etc. to naprawde > zabawne i miłe...trochę już jestem zmęczona, ale odpoczne po ślubie:))) > > poz. Rozumiem. Tylko ja mam trochę kontaktów, które skutecznie mi wszystko ulatwią. Wiele jest snobów i zapracowanych pracoholików... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Która ma ślub? 12.08.03, 11:30 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Xanatosku ale te wszystkie przygotowania daja tyle satysfakcji, i radości, > że > > nikt inny nie powinien za nas tego załatwiać. To jest naprawdę wspaniałe > > uczucie i ta satysfakcja, że to wszystko sama załtawiłam. > > > Ależ last, nie przesadzajmy z tą satysfakcją. Liczy się kasa i czas zyskany ;)) To też, przecież to oczywiste :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która ma ślub? IP: 195.92.39.* 12.08.03, 11:37 > To też, przecież to oczywiste :))) > No właśnie. Ja będę miał taniej. Zresztą robie spółkę z kolesiem, który urodził się pod szczęśliwą gwiazdą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Która ma ślub? 12.08.03, 11:46 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > To też, przecież to oczywiste :))) > > > > > No właśnie. Ja będę miał taniej. Zresztą robie spółkę z kolesiem, który urodził > > się pod szczęśliwą gwiazdą :)) No to weż jeszcze mnie do pomocy co ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która ma ślub? IP: 195.92.39.* 12.08.03, 11:47 > No to weż jeszcze mnie do pomocy co ;))) Daj mi swoje CV. Co ta last potrafi? Czy umie negocjować? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Która ma ślub? 12.08.03, 11:49 No dobra zaraz Ci wyślę, a negocjator to ze mnie całkiem całkiem ostatnio dość skutecznie negocjuję w sprawach zmywania naczyń w domu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która ma ślub? IP: 195.92.39.* 12.08.03, 11:50 lastka napisała: > No dobra zaraz Ci wyślę, a negocjator to ze mnie całkiem całkiem ostatnio dość > skutecznie negocjuję w sprawach zmywania naczyń w domu :)))) Masz twardego przeciwnika, czy to ciapa co ją miotłą przeganiasz, jak tupniesz to chowa się pod stół? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Która ma ślub? 12.08.03, 11:51 Nie ale teraz mam większą siłe przebicia wiadomo kobiecie w ciąży się nie odmawia, więc jak Xan załapię się ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która ma ślub? IP: 195.92.39.* 12.08.03, 11:54 lastka napisała: > > Nie ale teraz mam większą siłe przebicia wiadomo kobiecie w ciąży się nie > odmawia, więc jak Xan załapię się ? :))) A co chcesz robić last? Jesteś fotografem, grasz na wieśle... czy masz kontakty? Mów mi last czego oczekujesz? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która ma ślub? IP: 195.92.39.* 12.08.03, 11:55 lastka napisała: > > Nie ale teraz mam większą siłe przebicia wiadomo kobiecie w ciąży się nie > odmawia, więc jak Xan załapię się ? :))) Chłopiec czy dziewczynka hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Która ma ślub? 12.08.03, 11:57 Tego jeszcze nie wiem, ale zapewniam , że przez najbliższe ok 7 mieięcy zadny klient nam nie odmówi , mam dar przekonywania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która ma ślub? IP: 195.92.39.* 12.08.03, 12:00 lastka napisała: > > Tego jeszcze nie wiem, ale zapewniam , że przez najbliższe ok 7 mieięcy zadny > klient nam nie odmówi , mam dar przekonywania... Ale na razie to zabawa. Nie mamy na razie zamiaru zarabiać forsy. Last - czy Ty zaczynasz mówić poważnie? Chcesz mieć córę (tak, tak, tak :)) czy chłopca? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Która ma ślub? 12.08.03, 12:03 Nie nie móię poważnie, cały czas żartuję, mam pracę której na najbliższe kilka albo nawet kilkanaście miesięcy pewnie mi wystarczy a co bym chciała mieć, to jest bez znaczenia oby tylko było zdrowe i żeby wszystko było ok, tego najbardziej teraz chcę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która ma ślub? IP: 195.92.39.* 12.08.03, 12:04 lastka napisała: > > Nie nie móię poważnie, cały czas żartuję, mam pracę której na najbliższe kilka > albo nawet kilkanaście miesięcy pewnie mi wystarczy a co bym chciała mieć, to > jest bez znaczenia oby tylko było zdrowe i żeby wszystko było ok, tego > najbardziej teraz chcę :)) Ok last. Życzę Ci zdrowej córki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Która ma ślub? 12.08.03, 12:07 Mmmm, dzięki bardzo, życzenia się przydadzą ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Która ma ślub? IP: *.chello.pl 12.08.03, 11:31 lastka napisała: > > > > Xanatosku ale te wszystkie przygotowania daja tyle satysfakcji, i radości, że > nikt inny nie powinien za nas tego załatwiać. To jest naprawdę wspaniałe > uczucie i ta satysfakcja, że to wszystko sama załtawiłam. ???????? Nie kazdy tak odczuwa przygotowania do slubu. We wrzesniu bede swiadkiem na slubie siostry i mam juz tego wszystkiego dosc!! Siostra miala dosc od poczatku. Gdyby firmy cateringowe, byly tansze, a przede wszystkim mialy lepsza oferte, to bym pewnie goraco namawiala ja do skorzystania z ich uslug! A slub mozna wziasc w kazdym dniu za naprawde male pieniadze. Heh, myslalam o tym, co by samej sie hajtnac w przyszlym roku. Odeszla mi ochota... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Która ma ślub? 12.08.03, 11:34 Gość portalu: ania napisał(a): > lastka napisała: > > > > > > > > > Xanatosku ale te wszystkie przygotowania daja tyle satysfakcji, i radości, > że > > nikt inny nie powinien za nas tego załatwiać. To jest naprawdę wspaniałe > > uczucie i ta satysfakcja, że to wszystko sama załtawiłam. > > ???????? Nie kazdy tak odczuwa przygotowania do slubu. We wrzesniu bede > swiadkiem na slubie siostry i mam juz tego wszystkiego dosc!! > Siostra miala dosc od poczatku. Gdyby firmy cateringowe, byly tansze, a przede > wszystkim mialy lepsza oferte, to bym pewnie goraco namawiala ja do > skorzystania z ich uslug! > A slub mozna wziasc w kazdym dniu za naprawde male pieniadze. > Heh, myslalam o tym, co by samej sie hajtnac w przyszlym roku. Odeszla mi > ochota... A ja muszę powiedzieć, że kiedy już po ślubie i całym tym zamieszaniu było mi czegoś brak, bo tyle miesięcy załatwiania latania, biuegania zproszenia, sukienki, dodatki....a tu proszę, jedna chwila i po wszystkim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która ma ślub? IP: 195.92.39.* 12.08.03, 11:39 > ???????? Nie kazdy tak odczuwa przygotowania do slubu. We wrzesniu bede > swiadkiem na slubie siostry i mam juz tego wszystkiego dosc!! > Siostra miala dosc od poczatku. Gdyby firmy cateringowe, byly tansze, a przede > wszystkim mialy lepsza oferte, to bym pewnie goraco namawiala ja do > skorzystania z ich uslug! > A slub mozna wziasc w kazdym dniu za naprawde male pieniadze. > Heh, myslalam o tym, co by samej sie hajtnac w przyszlym roku. Odeszla mi > ochota... A ja załatwiłbym Ci królewski ślub za małe pieniądze. Ta reklama... administrator proszę skasować tego pana... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Która ma ślub? IP: *.chello.pl 12.08.03, 11:44 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > A ja załatwiłbym Ci królewski ślub za małe pieniądze. Ta reklama... > administrator proszę skasować tego pana... :)) Moja mama juz mnie ustawia na wesele na 200 osob w osrodku nad jeziorem... No way! Za duzo bylam juz na weselach, zeby sie w to pakowac. A teraz jeszcze wesele siostry heh... Jakos to przezyje, ale co tu kryc, boje sie jak ch... Moja siostra jeszcze bardziej:)))))! A co do zalatwiania slubu. Musialbys miec, bogata oferte, od zespolu, po sale, na kwiatkach skonczywszy. Zadzownilam do jednej firmy i pytam o zespoly, a pani mi mowi, ze ma cztery w swojej ofercie. SMIECHU WARTE!!! Catering weselny w Polsce jest jeszcze w powijakach, moze dlatego, ze nikt nie lubi sie dzielic kasa, a moze to po prostu nowosc, ogolnie polecam tym naprawde bogatym. Pozniej mniej serce boli, jak cos nie wyjdzie, bo cateringowcy (jak wszyscy polscy handlowcy) umyja od tego rece~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która ma ślub? IP: 195.92.39.* 12.08.03, 11:46 > Moja mama juz mnie ustawia na wesele na 200 osob w osrodku nad jeziorem... No > way! Za duzo bylam juz na weselach, zeby sie w to pakowac. A teraz jeszcze > wesele siostry heh... Jakos to przezyje, ale co tu kryc, boje sie jak ch... > Moja siostra jeszcze bardziej:)))))! > > A co do zalatwiania slubu. Musialbys miec, bogata oferte, od zespolu, po sale, > > na kwiatkach skonczywszy. Zadzownilam do jednej firmy i pytam o zespoly, a pani > > mi mowi, ze ma cztery w swojej ofercie. SMIECHU WARTE!!! > Catering weselny w Polsce jest jeszcze w powijakach, moze dlatego, ze nikt nie > lubi sie dzielic kasa, a moze to po prostu nowosc, ogolnie polecam tym naprawde > > bogatym. Pozniej mniej serce boli, jak cos nie wyjdzie, bo cateringowcy (jak > wszyscy polscy handlowcy) umyja od tego rece~! Dobrze, dobrze. Pokazuj mi błędy systemu. Fuck the system :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Która ma ślub? IP: *.chello.pl 12.08.03, 11:59 Gość portalu: Xanatos napisał(a): >> > Dobrze, dobrze. Pokazuj mi błędy systemu. Fuck the system :))) To jest najwazniejszy blad! Uboga oferta. Po co mam placic jakiejs babce, jesli forse moge wydac na rachunek telefoniczny i samej podzwonic!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która ma ślub? IP: 195.92.39.* 12.08.03, 12:02 > To jest najwazniejszy blad! Uboga oferta. Po co mam placic jakiejs babce, jesli > > forse moge wydac na rachunek telefoniczny i samej podzwonic!? Dobrze gada, dać jej alpage (H2SO3)... co wiele głów to nie jedna :)) Odpowiedz Link Zgłoś