Gość: osk IP: *.flash-net.pl 20.12.10, 12:45 czy u nich można sobie wybrać samemu instruktora? i jak to jest u nich z lekarzem? napiszcie opinie o tej szkole od razu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .. Re: Automobilklub tarnobrzeski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.10, 12:58 tak, sam sobie wybierasz instruktora , osobiście polecam Marcina Żyłe ( PROFESJONALIZM W 100 % ) , wszystkie osoby jakie znam , po jego naukach zdały egzamin za pierwszym razem . Lekarz jest u nich raz w miesiącu , płacisz około 50 zł ( przyjmuje chyba w pierwsze środy miesiąca tylko ) POLECAM TEJ KLUB . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Automobilklub tarnobrzeski IP: *.flash-net.pl 20.12.10, 17:33 Witam wszystkich chcących sie zapisać na kurs do Automobilklubu Tarnobrzeskiego - mogę z czystym sumieniem polecić tę szkołe i dwóch super instruktorów Mariusza Dadię i Marcina Żyła, super uczą jazdy w miłej atmosferze, zdałam za pierwszym razem. Możesz smiało się tam zapisać nie będziesz żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrr Re: Automobilklub tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.10, 17:37 A lekarza możesz wybrać swojego. Ja badania robiłam koło straży i potem karteczkę tylko do szkoły zaniosłam i było ok. Automobilclub polecam! Wykłady ciekawe z Panem B. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk Re: Automobilklub tarnobrzeski IP: *.flash-net.pl 21.12.10, 06:53 zapisałam się :) i od razu wczoraj zostałam na filmiku :) ~brrr~ a u którego lekarza byłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Automobilklub tarnobrzeski IP: *.flash-net.pl 10.01.11, 12:54 a jak to jest z jazdą? zapisują od razu czy trzeba czekać ?? Odpowiedz Link Zgłoś