Dodaj do ulubionych

ZUM Tarnobrzeg

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 13:09
Zamówiłam dzisiaj pizzę jeszcze przed godz. 11-tą, dowieziono ją ok. 12.30. Pizza była chłodna i zapewne wczorajsza i dzisiaj odgrzewana.Nigdy więcej nie popełnię takiego błędu. A teraz pozostaje mi gorąca herbata i espumisan...ha, ha, ha. Uważajcie aby nie popełnić takiego błędu.
Obserwuj wątek
    • Gość: onufry Re: ZUM Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 14:45
      wzruszyła mnie twoja historia.
      • Gość: ja Re: ZUM Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 16:02
        a ja nie mam takich złych doświadczeń;
        kiedy bym nie zamówił, jestem zadowolony z ich usług;
        miłego dnia
        • Gość: ola Re: ZUM Tarnobrzeg IP: 178.159.171.* 19.01.11, 16:16
          Fakt,zawsze zimna i długo się czeka a nie warto!!!
          • Gość: mktwkr Re: ZUM Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 22:29
            Ola - albo jesteś bardzo głupia albo... bardzo głupia...

Jeśli "zawsze" jest zimna i długo się czeka, to PO CO (???) zamawiasz...
            ... więc albo to lubisz albo - patrz pierwsze zdanie.
    • Gość: spermiarz Re: ZUM Tarnobrzeg IP: *.lunariffic.com 19.01.11, 17:53
      spermy zamiast sosu czosnkowego nie było? w innej podobno był taki przypadek kiedyś
    • Gość: klient Re: ZUM Tarnobrzeg IP: *.play-internet.pl 16.06.11, 15:42
      Zamawiam i jestem zadowolonym klientem.
      Wczorajsza pizza to wymysł - ktoś Ci zapłacił za to ?
      • Gość: wstyd Re: ZUM Tarnobrzeg IP: *.tktelekom.pl 16.06.11, 15:53
        pewnie za darmoche chciał wyłudzić
        • Gość: Lolek Re: ZUM Tarnobrzeg IP: *.CNet.Gawex.PL 16.06.11, 17:35
          W pizzy tych oszustów zdarzają się "łoniaki".
          • Gość: wstyd Re: ZUM Tarnobrzeg IP: *.tktelekom.pl 16.06.11, 18:58
            szkoda figo fago żę proxy używasz a nie napiszesz adresu na jaki dostarczyli pizze, widocznie jaki klient taka pizza, pewnie sam sobie włosy z d... powyrywałeś i dołożyłeś do smaku
            • Gość: Lolek Re: ZUM Tarnobrzeg IP: *.CNet.Gawex.PL 16.06.11, 19:35
              Odezwało się sumienie buraku? hahahaha
    • e-ftalo Re: ZUM Tarnobrzeg 16.06.11, 23:09
      najpierw sprawdzaj na ZUMI czy będzie gorąca pizza z ZUM,wtedy na pewno nic podobnego więcej się nie zdarzy
    • Gość: FajnyFacet Re: ZUM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.11, 23:52
      Nic dziwnego do Osieka z ZUM-a ...to prez most w Nagnajowie można jechać 1,5 godziny. ZUM?Jedna z niewielu knajpek w Tarnobrzegu dla rodzin: ogródek dla dzieci, zamknięty parking,
      wi-fi!!! ( to w mieście zjawisko!!!), zjadliwe jedzonko. Ząb czasu może ugryzł wyposażenie, ale obiektywnie ...niezadowolona mogła poprzestać na herbacie i espumesanie
    • karrambello Re: ZUM Tarnobrzeg 20.06.11, 08:25
      E tam, nigdzie nie robią takiej smacznej szpinakowej z podwójnym serem i salami, tylko w Zumie :)
    • Gość: RAFAŁ Re: ZUM Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 04:52
      Ktoś życzliwy informuje was żebyście zwracali uwagę na świeżość i temperaturę dostarczanej do domu picy ,a wy obrzucacie go gnojem .
      Zapewne innym razem nie ostrzeże nas i słusznie .
      Widać niektórym nie robi różnicy co konsumuje .
      • Gość: arek Re: ZUM Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 23:10
        Ja tam z tydzień temu zamawiałem, i na przemian w różnych zamawiam, wszystkie podobne te pizze, wybór duży jak na wasze miasto. Będę tu jeszcze z miesiąc i wyrażę opinię pod koniec.
    • sp1962 Re: ZUM Tarnobrzeg 22.06.11, 22:47
      polecam picernie "figaro" ul.wyspiańskiego 21a tel.601 071761 dowiozą do 30 min. w torbie
      termicznej, mają super zawijasy, makarony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka