Dodaj do ulubionych

Szukam Pracy

IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.11, 11:40

Pilnie poszukuje pracy , posiadam wyższe wykształcenie ekonomiczne , interesuje mnie praca w sklepie , biurze . Może o czymś wiecie , coś słyszeliście

Z góry wielkie dzięki za każdą informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: podaj wiek Re: Szukam Pracy IP: *.lunariffic.com 16.02.11, 11:53
      forum.gazeta.pl/forum/w,329,120426859,120426859,Pomysl_na_biznes_2011_HIT.html
      zapytaj właściciela salonu to może Cię przyjmie,
      podaj wiek, co umiesz itp, czy masz prawko, kursy jakies, do pizzeri moze chcesz
    • Gość: lena Re: Szukam Pracy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.02.11, 14:23
      znasz moze jakis jezyk? szukaja do biura na moniuszki 1 ale trzeba znac jezyk niemiecki ty tez mozesz sie podzielic czy widzialas jakos ciekawa oferte pracy ja tez poszukuje pozdrawiam
      • Gość: kadrowa Re: Szukam Pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.11, 14:39
        przyjmuja do urzedu miasta
        • Gość: xyz Re: Szukam Pracy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.02.11, 21:48
          przyjmują do Urzędu Miasta, ale tylko fachowców :):):) hi, hi, hi
          • e-ftalo Re: Szukam Pracy 17.02.11, 00:27
            każdy jest fachowcem w swoim fachu
            • Gość: xyz Re: Szukam Pracy IP: *.sand.pl 17.02.11, 08:46
              no tak, sami FACHOWCY!!!!!! Dlatego jesteśmy szcześliwym narodem, żyjacym w dobrobycie i nie martwimy się o byt w dniu jutrzejszym :)

P.S. był zdaje się taki prgoram w TV "fachowcy" - polecam !!!!!!
              • Gość: znajoma Re: Szukam Pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 11:08
                Dzisiaj bym się spakowała, gdybym była młoda, wolna i pracy nie miała. Cudnie tam jest!

Polska niepaląca rodzina z 3 małych dzieci mieszkająca w Wiedniu w mieszkaniu, poszukuje pomocy w pracach domowych i opiece nad dziećmi. Znajomość języka niekonieczna. Osoba uczciwa potrzebna jak najszybciej.

Zainteresowane osoby proszę o maila na moje konto: wieden74@gazeta.pl

Gabriela
    • e-ftalo Re: Szukam Pracy 26.02.11, 21:37
      Nawet po polsku nie musisz umieć ,byle byś została niewolnicą rzekomo polskiej rodziny w Wiedniu.Niezbyt kolorowo widzę taką ofertę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka