Gość: ja IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.03.11, 19:27 Dziś w banku Skon Stewczyka doszło do napadu na ul : piłsudzkiego . Wie ktoś coś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-ftalo Re: Napad 15.03.11, 21:15 Uspokój się-To był tylko zły sen.Nie było napadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Napad IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.03.11, 21:17 BYŁ !!!!!!!!! Widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Napad IP: *.tktelekom.pl 15.03.11, 21:36 jak widziałeś to idż na policja zeznania złożyć, to napisz co widziałęś Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Napad 15.03.11, 22:24 Ale wcześniej skontaktuj się z panami w białych fartuchach.Oni dokładnie cię wysłuchają ,zbadają i założą ci kaftan w razie gdyby senne koszmary powróciły.Musisz jak najszybciej do nich biedz,są na pogotowiu,ulica szpitalna.Tam od razu złożysz zeznania leżąc wygodnie na fotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniodek Re: Napad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 23:01 napad byl w banku Skon Stefczyka na ulicy Piłsudzkiego, natomiast w banku Skok Stefczyka na Piłsudskiego na pewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mniodka Re: Napad IP: *.ip.netia.com.pl 16.03.11, 14:27 ty też popełnisz błędy przecież w Tarnobrzegu jest ulica Piłsudskiego, bo takiej o jakiej ty piszesz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisojad Re: Napad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 14:34 nieprawda - w temacie jest zapytanie o SKON Stewczyka na Piłsudzkiego. i o tym też piszemy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłsudski Re: Napad IP: *.tktelekom.pl 16.03.11, 14:45 Napad to był, a nawet naskok na lewego byczego roga u Rycha w stajni. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Napad 16.03.11, 15:08 to nie był napad tylko skłon na Słonia Stefczyka na Piłsuczkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Napad IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.03.11, 15:11 To nie był napad, tylko SKOK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspektor gadżet jakie miasto taki napad .... hahaha, IP: *.tktelekom.pl 17.03.11, 16:26 jakie miasto taki napad .... hahaha, chyba cały gangsterski świat się śmieje z tego napadu. echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110317/POWIAT0305/506490093 wyciągnął se zabawkę przy podpisywaniu umowy bo go gniotła jak siedział i wielkie halo, równie dobrze mógł słoik kiszonych ogórów wyciągnąć i jeszcze poczęstować kasjerkę, jakby puszkę piwa wyciągnął otworzył i sobie zaczął pić bo trochę z tymi papierami schodzi to też by alarm włączyła ? taka zabawka fukawka jak słoik kiszonych ogórków czy puszka piwa dostępny ogólnie bez pozwolenia, szkoda że paczki papierosów nie wyciągnął i nie zaczął dymić fajury. Nie próbował wyłudzić, nie straszył kasjerki tylko kulturalnie podpisywał umowę i wielki mi napad, jak trafi za takie coś za kratki to dopiero będą z niego mili zianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jakie miasto taki napad .... hahaha, IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.03.11, 19:30 Teraz wam łyso ? Jak mówiłem , że napad był to był : echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110317/POWIAT0305/506490093 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psudo-napad Re: jakie miasto taki napad .... hahaha, IP: *.tktelekom.pl 17.03.11, 19:57 skoro był to napisz co ten pan chciał ukraść ? i teraz ci łyso, przeczytaj post ponad twoim Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Napad 17.03.11, 21:39 teraz już ci wierzymy,trzeba było od razu napisać ten artykuł a nie tak bez niczego na forum. Musiał być faktycznie pijany,bo trzeźwy nie czekałby aż go zgarną po wyciągnięciu pistoletu.No przynajmniej próbowałby zastraszyć ochronę i uciec. No ale napadu jednak nie było tylko prawie napad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekupny glina brawa dla policji za ujęcie gangstera IP: *.1and1.pl 19.03.11, 08:43 brawa dla policji za ujęcie gangstera trzęsącego calym tarnobrzegiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bab i boys Re: brawa dla policji za ujęcie gangstera IP: *.com 27.03.11, 09:36 odznaczmy tych policjantów co złapali tego kryminalistę poszukiwanego na całym świecie, dajmy im nagrody po 3 kilko złota i niech lecą do ameryki zagrać w filmie bad boys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dabliu busz jungla Re: Napad IP: *.xantron.fastwebserver.de 01.04.11, 08:23 co na to prezydent miasta ? publicznie potępił ten napad ? w ameryce jak laden bill napad na teren tamtego prezydenta to gość potępił publicznie napad, ale jaka ameryka a jaki tarnobrzeg Odpowiedz Link Zgłoś