Dodaj do ulubionych

Ogólna prośba

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 20:43
Proszę o powstrzymanie się od dyskusji z typkami w rodzaju @prl czy @nikita. Karmienie trolla jest niewskazane.

Goście są agresywnie nastawieni do Polski, wręcz Jej nienawidzą. Tak mają po prostu, nic i nikt ich nie przekona. Szkoda czasu i atłasu. Niech sobie piszą co chcą, ja nie mam zamiaru nawet tego czytać ...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Ogólna prośba IP: 74.63.112.* 29.05.11, 20:57
      Prawda w oczy kole. Piszą prawdę o dzisiejszej Polsce czy ci się to podoba czy nie.
      Najbardziej nienawidzą Polski ci co przy korycie. Na temat siedzących przy korycie i działających na szkodę tego pastwa już tutaj napisano wiele. Jeżeli prawda do ciebie nie dociera to zdejmij okulary, przetrzyj oczy.
      Widocznie jest ci dobrze więc siedzisz cichutko aby sobie nie pogorszyć. To właśnie jest myślenie zachowawcze (mnie jest dobrze a innym nie musi być dobrze) którym kierują się wszystkie rządy Polski zwłaszcza po 1989r.
      Rządy nie umieją rządzić a błędy swoich głupich poczynań naprawiają podnoszeniem Wat-u, cen benzyny, akcyzy itp.
      Czekają nas w niedalekiej przyszłości podwyżki cen prądu o 20-30%, niedługo wat będzie wynosił 25% i na tym się nie skończy bo liczba zer na kontach polityków musi się powiększać.
      Przetrzyj wreszcie oczy albo włóż głowę do kubła lodowatej wody.
      Czytajcie prl-a i Nikity linki a dowiecie się więcej prawdy o tym durnym kraju gdzie wszystko jest chore a nikt niczego nie leczy.
      • Gość: gość Re: Ogólna prośba IP: 74.63.112.* 29.05.11, 21:01
        Zapomniałem dodać że w szwajcarskich bankach rośnie liczba kont na hasło (bezimiennych) dla osób mieszkających w Polsce. Jak myślisz kto zakłada takie konta poza granicami kraju tak na wszelki wypadek?
        • Gość: ha ha ha Re: Ogólna prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 21:31
          A ty oczywiście wiesz ile i kto ma konto w szwajcarskim banku ??, lecz się gościu na nogi, bo na głowę już za późno...
          • Gość: Ja Re: Ogólna prośba IP: 83.238.199.* 29.05.11, 22:28
            Widzę że do ciebie nie dociera prawda pisana przez gościa. Jest rzeczą oczywistą że nie dowiesz się o ilości kwot na kontach szwajcarskich banków jednak do prasy przenikają oficjalne bądź mniej oficjalne informacje na ten temat.
            Lecz zatem i głowę (pustą) i nogi bo ci się przydadzą jak będziesz zapie...ł u Niemca.
            • Gość: sens Re: Ogólna prośba IP: *.tktelekom.pl 30.05.11, 10:55
              Jak jest, to wszyscy dobrze wiemy,ale co zrobić,żeby tak nie było? Oto jest pytanie.
              Niedlugo wybory, znowu politycy będą obiecywać.Od dawna ci sami, którzy chcą poprawić byt i owszem, poprawiają tylko sobie. Do wyborów idę by spełnić obywatelski obowiązek i wybrać mniejsze zło????I tak tracimy wiarę w ludzi.... .
            • Gość: proboszcz Re: Ogólna prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 11:55
              myślę, że ojciec Rydzyk też takie posiada. i to nie tylko w Szwajcarii ale pewnie na Kajmanach i Seszelach również.

a co? jak innym wolno to jemu, naszej opoce, również!
    • Gość: xxx Re: Ogólna prośba IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.05.11, 13:11
      :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka