Dodaj do ulubionych

Milusia młodzież

IP: 83.238.199.* 13.06.11, 00:11
nasygnale.pl/kat,1025343,title,Zginal-bo-oni-potrzebowali-kasy-na-impreze,wid,13500121,wiadomosc.html?ticaid=6c798
Obserwuj wątek
    • Gość: znajoma Re: Milusia młodzież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 08:06
      Wiesz, ja też byłam w szoku niedawno. Przychodził do nas taki ładny piesek, dokarmialiśmy go, kupowaliśmy bułki w kuchni, dawaliśmy mu pić. ŚLICZNY, NIGDY NA NIKOGO NIE ZASZCZEKAŁ. Łasił się do wszystkich.Podszedł do dziewczynki z 6 klasy, ona wzięła kostkę brukową i zamachnęła się z nią na tego pieska, czyli udawała, że rzuca w niego wykrzykując przy tym coś w rodzaju 'a pójdzesz ty!". Byłam w szoku, moje córki tak kochają psy, głaszczą obce na ulicy. Wrażliwość jest wyśmiewana, niestety nawet przez niektórych nauczycieli. Pamiętam jedną lekturę z podstawówki, pani ją wyśmiała przy całej klasie o to, że popłakała się czytając tę lekturę . Przyznała się na lekcji, że ta lektura jest za okrutna. Może ktoś z Was zgadnie,o jaką książke chodziło? Uczmy wszyscy wrażiwości, najprościej jest wyśmiać ludzi wrażlwych, którzy chcą zmieniac świat na lepszy.Zacznijmy od własnych domów i podwórek. Reagujmy na zło. To się zaczyna w dzieciństwie znęcanie się nad słabszym. Wszyscy o tym wiemy a niektórzy nawet cieszą się z tego, że mają zaradne dziecko. Uczmy szacunku do drugiego człowieka!!!
      • Gość: proboszcz Re: Milusia młodzież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 08:19
        Myślę, że chodziło o "Akademię pana Kleksa", a konkretniej o niezwykle brutalną postać zdegenerowanego do szpiku kości, schozofrenika-paranoika Golarza Filipa.

Też się bałem.
        • Gość: znajoma Re: Milusia młodzież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 11:21
          No, dobra, chodziło o "Pinokio". Wyła przy tej książce. Nie chciała czytać, dla niej to był horror:-)
          Do 199- potępiam zachowanie tych chłopców. Pozdrawiam
          • Gość: żal Re: Milusia młodzież IP: *.opera-mini.net 13.06.11, 12:22
            Z powodu braku pracy przestępczość będzie rosła!
            Wakacje przed nami, do miasta przyjadą na wakacje, wychowankowie zakładów wychowawczych i poprawczych, bezpieczniej nie będzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka