Gość: qwe IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.06.11, 16:18 ktoś zna dokladną datę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: Otwarcie Mc Donalda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.06.11, 16:31 podobno 10.07.2011 r. synowi tak powiedzieli jak się pytał budowlańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszatbg Re: Otwarcie Mc Donalda IP: *.flash-net.pl 26.06.11, 10:34 Jak będą budować w niedzielę tak jak robią dzisiaj ,to zrobią może na zakończenie BOŻEGO CIAŁA . Dni święte już nie mają znaczenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Otwarcie Mc Donalda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.11, 10:38 Ja też jestem głodny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Otwarcie Mc Donalda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.11, 13:08 w zielone świątki pracowali, w boże ciało też. terminy gonią to zasuwają-a rolnicy jak mają żniwa czy inne to w niedzielę nie żniwują ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Otwarcie Mc Donalda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.11, 13:23 a jak zrobie pranie w niedziele to mam grzech ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lux Re: Otwarcie Mc Donalda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.11, 13:47 Wg czarnych to wszystko jest grzechem, bo za mało na tacę dostają a "ciemnogród" uwierzy we wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Otwarcie Mc Donalda 26.06.11, 14:46 ...a pracuj sobie jak bydle bez swiat i przerwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarzan Re: Otwarcie Mc Donalda IP: *.flash-net.pl 26.06.11, 14:55 Przecież jeśli ktoś chce lub musi w niedzielę, czy jakieś święto popracować, to chyba jego sprawa...czemu zaraz wyzywasz ludziom od bydląt? Na którą byleś w kościele modląc się i przekazując znak pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Otwarcie Mc Donalda 26.06.11, 15:17 Ludzie od lat pracowali w niedziele/lekarze,policja,wojsko itd/ ale w niedziele nie budowano Mc Donaldsow.Mlodszym przypominam ze jednym z postulatow Solidarnosci bylo wprowadzenie wolnych sobot.Nawet w czasie komuny moskiewscy namiestnicy w Polsce nie wprowadzali obowiazku pracy w niedziele. Tak na marginesie!.Do Mc Donalds'a wchodze jak potrzebuje isc do toalety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Otwarcie Mc Donalda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.11, 15:58 ja też odradzam śmieciowe i niezdrowe jedzonko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zero ...zero ... 7 Re: Otwarcie Mc Donalda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.11, 19:00 a potem się chwalisz, że byłeś w macdonaldsie żałosne. to jest kilkanaście miejsc pracy. idź z twoim guru dyr. i jark.em pluć na Polskę i Polaków. oszukuj ludzi w zbiórkach pieniędzy, które nigdy nie będą rozliczone itp itd ale to sądy w Polsce są skorumpowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: Otwarcie Mc Donalda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.11, 20:45 do lechowski: wolne soboty to były już przed S . Po transformacji zmuszono ludzi różnymi sposobami do pracy w soboty a nawet jak widać w niedziele i to dzięki Dmonkracji. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Otwarcie Mc Donalda 26.06.11, 21:06 Przed Solidarnoscia byla jak pamietam wolna jedna sobota w miesiacu.Jak wam sie nie podoba Polska "po transformacji" to mozna przeciez znow zrobic rewolucje i znacjonalizowac zaklady i odebrac ziemie chlopom.Ewentualnie pozostaje emigracja na Bialorus lub Kube. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Otwarcie Mc Donalda IP: *.tktelekom.pl 26.06.11, 21:12 Jak zwykle na tym chorym forum przez niektórych "użytkowników" temat zszedł na psy. Gówno mnie obchodzą wasze polityczne kompleksy temat jest o McDonalds wyp...dalać gdzie indziej z waszymi chorymi poglądami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Otwarcie Mc Donalda IP: *.dynamic.mm.pl 26.06.11, 21:18 "Mlodszym przypominam ze jednym z postulatow Solidarnosci bylo wprowadzenie wolnych " ...a było to tak: co druga sobota była wolna. Solidarność wywalczyła każdą wolną sobotę. Jednak wcześniej kiedy jeszcze nie było wolnych sobót (długo przed 1980 rokiem) w soboty pracowało się do godziny 13. Nie było wówczas demokracji a ludziom żyło się mimo wszystko lżej. Koszty utrzymania człowieka były znacznie bardziej realne. Teraz to kosmos! Utrzymaj się za 800-1000zł gdy gogusie w rządzie i pierdzistołki szastają dzisiątkami tysięcy złotych. Im się takie pobory należą, wam nie! Odpowiedz Link Zgłoś