Gość: ciekawa IP: *.wapgw.era.pl 22.07.11, 21:14 Jaki internet radiowy w Mokrzyszowie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: SiS czy Flash Net IP: *.play-internet.pl 22.07.11, 21:22 Żaden z nich --!!!!sąsiad ma sieć z Grandenet na dzikowie (chyba) i sobie chwali płaci 30 zł i ma full stronę, musisz znaleźć na necie bo nie mam kontaktu. Pozdrawiam Anka! Meksyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: SiS czy Flash Net IP: *.flash-net.pl 23.07.11, 19:17 Ja nie jestem z Mokrzyszowa,ale mam Flash-neta i jestem zadowolony,żadnych awarii i zakłóceń,a mm już go ok.4 lata. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: SiS czy Flash Net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 17:32 Neostrada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: SiS czy Flash Net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 17:36 A sprubuj tu jeśli chodzi o radiówkę: www.gremium.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: SiS czy Flash Net 25.07.11, 19:43 Każdy ,pod warunkiem że kupisz sobie dobrą antenę,polecam siatkową,ma najlepsze parametry.Teraz wystarczy wysoko wynieść ,ustawić na najbliższy nadajnik,tak ,aby nie było przeszkód po drodze.Teraz sprawdzasz poziom sygnału poszczególnych i wybierasz ten który ma poziom co najmniej 20 db,wtedy dzwonisz do biura firmy z prośbą o wybróbowanie sieci,a gdy będzie dobrze odbierać podpisujesz umowę.Skąd to wiem?Bo zakładam internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piiii Re: SiS czy Flash Net IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.07.11, 12:01 To bardzo ciekawe e-ftalo co piszesz. Jak widac nie wazne podejscie do klienta, nie wazne jak firma dziala kiedy sa problemy, tylko wazna antena i to jaki jest w danej chwili sygnal. Hm, bardzo ciekawe ... Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: SiS czy Flash Net 26.07.11, 13:40 W sieci radiowej to jest właśnie ważne,bo właśnie uszkodzenia anten,kabli,zawilgocenie, złe ustawienie ,są najczęstrzą przyczyną nie działania internetu i znikania sygnału.A przekonałem się o tym na własnej skórze 2 lata temu. Jak coś,to chętnie służę pomocą,gg:4244080 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: SiS czy Flash Net IP: *.play-internet.pl 26.07.11, 16:09 Do e-ftalo -jesteś laik- sam wybierasz jaki przewód chcesz ,jaką antenę no chyba że firma montująca NARZUCA CI SWOJE PRAWA,jeśli tak jest lub było to zmień operatora,mówisz nie znam się --wystarczy poszukć na forach i będziesz wiedział wszystko i żaden dystrubutor sygnału nie jest w stanie zrobić cię w konia,nawet przy dużej wilgotności i porywach wiatru sygnał powinien się pojawić-jeśli tak nie jest zmień operatora!!!\ Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: SiS czy Flash Net IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 16:58 Też polecam Gremium jak dotąd zero problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guru Re: SiS czy Flash Net IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 21:11 No ta wstrętna małpa ma rację ! ktoś cię szyje na kasę znajdź normalnych dostawców na pewno nie sis!-ostrzegam!!! a ten ftalo czy coś to laik! Odpowiedz Link Zgłoś