Dodaj do ulubionych

" Swiąteczny " Tarnobrzeg

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.11, 10:10
WSZYSTKIE MIASTA PIEKNIE OSWIETLONE TYLKO W TARNOBRZEGU BIDA Z NEDZA ZERO ODCZUCIA ZBLIZAJACYCH SIE SWIAT!!!!!!!!!!!!!!
JEDYNIE TA KOSZMARNIE UBRANA CHOINKA BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAWOO!!!!!!!!!!!!
DZIEKUJEMY PANIE PREZYDENCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sztygar szuwarek Re: " Swiąteczny " Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.11, 10:36
      to na pewno mleczna ekipa tak udekorowała Tarnobrzeg
      • Gość: Michał Re: " Swiąteczny " Tarnobrzeg IP: *.flash-net.pl 14.12.11, 10:49
        To jest zgniłe jajo podrzucone przez poprzednią ekipę. Nie ma co rozpaczać, w Brukseli już wykreślili Boże NArodzenie z kalendarza. Postępowcy zrobią to samo w Polsce i w Tarnobrzegu.
        • Gość: mieszkaniec tbgu Re: " Swiąteczny " Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.11, 11:39
          wy tylko widzicie poprzednia ekipa to tamto jestem zwyklym mieszkancem naszego miasta i nie podoba mi sie ani ta choinka ani to ze nie ma zadnych swiatecznych ozdob w tarnobrzegu i wszystko w tym temacie panowie podwladni
    • Gość: ONLY Re: " Swiąteczny " Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.11, 19:34
      To dawaj ze swiatełkami na miasto i udekoruj co sie da a nie bedziesz narzekac ze miasto nie oswietlone na swieta. A na choinke nikt ci nie karze patrzec!!!
      • Gość: tomek Re: " Swiąteczny " Tarnobrzeg IP: *.smsiarkowiec.pl 14.12.11, 19:43
        Nie gadaj głupot!Kto inny powinien to zrobić i nie jest ważne czy ten co to krytykuje jest z mlecznej czy od mściwego.Każdy powinien robić co do niego należy...
      • Gość: przekonany Re: " Swiąteczny " Tarnobrzeg IP: *.flash-net.pl 14.12.11, 23:05
        jest to bardzo słuszna zasada i aż dziw, że dopiero teraz została zaprezentowana na forum, jak myślę przez osobę związaną z obecnie panującą ekipą. Sam posprzątaj miasto, sam odśnież ulice, posadź kwiatki, przebij ulicę Sandomierską itp. Nie narzekaj a jak się nie podoba to won. Jak pisał Szpotański w "Towarzyszu Szmaciaku" o władzy ludowej - "my tu rządzim i my dzielim, bez nas by wszystko diabli wzięli" .
    • Gość: gbur0 Re: " Swiąteczny " Tarnobrzeg IP: 80.51.96.* 14.12.11, 19:51
      Miasto - padaka. Rozumiem,ze urząd nie ma kasy na świecidełka ale takiej bidy w wystroju sklepów i firm na święta to nigdy nie było.
      • Gość: mar Re: " Swiąteczny " Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.12.11, 09:13
        ...ale takiej bidy w wystroju sklepów i firm na święta to nigdy nie było, jest to odzwierciedlenie nędzy i rozpaczy tego miasteczka i do tego sknerzenie miejscowych prywaciarzy
    • e-ftalo Re: " Swiąteczny " Tarnobrzeg 15.12.11, 07:53
      heh,to chyba 3 wątek o choince. A ja znam miasta w ogóle bez choinki.Chyba nie to jest najważniejsze
      • Gość: tymon Re: " Swiąteczny " Tarnobrzeg IP: *.noisetor.net 15.12.11, 08:05
        Ludzie OLEJCIE te PISdzielskie wątki. Przecież wiadomo o co tym oszołomom chodzi.
        • Gość: mieszkaniec Re: " Swiąteczny " Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 09:10
          juz chu. z ta choinka popatrzcie na miasto zero wystroju zero tylko w Tarnobrzegu taka bida. Sam to ja sobie moge w domu ubrac swiateczne swiatelka a tu obowiazek ma prezydent nie mieszkancy!
          • Gość: Edi Re: " Swiąteczny " Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.11, 09:33
            OBOWIĄZKU, mój drogi, nie ma. Wiele obowiązków ma, ale stawianie choinki i świąteczne dekoracje obowiązkiem nie są.
            Ma za to PRAWO do tego, i może z niego skorzystać, w miarę posiadanych na to środków.

NIE MYLMY POJĘĆ
            • Gość: pani Re: " Swiąteczny " Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 08:59
              Nie wydaje mi się, by konieczne było nie wiadomo jakie dekorowanie miasta. Znając ludzi wiem, że choćby były najpiękniejsze dekoracje zawsze znajda się jacyś wybrzydzacze, którym i tak się to nie spodoba. Wolałabym, aby wszyscy byli dla siebie życzliwi, uśmiechnięci, otwarci na innych. Niestety, problemem są dekoracje, a nie my sami...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka