20.01.12, 13:33
Mam propozycje.W zwiazku z tym ze to forum zalewa dziesiatki tych samych watkow napierdzielajacych sie zwolennikow i przeciwnikow Mastalerza,polacz te watki np
-tutaj napierdzielamy na Mastalerza
forum.gazeta.pl/forum/w,329,132538482,132538482,Koniec_kadencji_Mastalerza_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,329,132563981,132563981,Gdzie_i_kiedy_podpisy_za_referendum.html
forum.gazeta.pl/forum/w,329,132548853,132548853,Kto_za_Mastalerza_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,329,132562447,132562447,To_tbg_go_nie_zostawi_tego_miasta_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,329,132554074,132554074,panie_Tadeuszu_ratuj_Pan_Tarnobrzeg_.htmlitd
a tutaj napieprzamy na Dziubinskiego
forum.gazeta.pl/forum/w,329,132553671,132553671,10_zwolnionych_pisiakow.html
forum.gazeta.pl/forum/w,329,132539331,132539331,Utworzyc_fundusz_dla_mleczarzy_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,329,132550554,132550554,The_return_of_Dziubinski_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,329,132562953,132562953,Popieramy_Reforme_Oswiaty_Prezydenta_Mastalerza_.html
Obserwuj wątek
    • Gość: benek Re: Xulu! IP: *.tktelekom.pl 20.01.12, 15:34
      to jest forum tarnobrzega i czy ci się to lechowski podoba czy też nie ,to sprawa napierdzielania czy tez obrony mastalerza jest ważniejsza na tym forum niż twoje żale - możesz się wypłakiwać na innych forach niekoniecznie na tym
      • lechowski51 Re: Xulu! 20.01.12, 15:37
        Zgadzam sie beniu z Toba w zupelnosci.Chodzi mi tylko o przejrzystosc w napierdzielaniu i nie tworzenie zbednych bytow.
      • Gość: Do Benka Re: Xulu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 20:37
        Wydaje mi się, że Lechowski ma rację, za dużo wątków na ten sam temat. Pozdrawiam Was serdecznie, miłego wieczoru. znajoma
        • lechowski51 Re: Xulu! 21.01.12, 21:47
          Zalozyli dziesiatki watkow,napluli na Mastalerza na rozne sposoby a na facebooku wsparlo z imienia i nazwiska akcje 2 osoby/slownie/ dwie osoby!.Bohaterowie za 2 zl.Szlag czlowieka trafia jak na to patrzy!.Juz was widze jak roznosicie i drukujecie ulotki jak my w stanie wojennym majac swiadomosc ze moga was zapudlowac na pare lat.
          Tutaj macie bohaterowie mozliwosc pokazania waszych twarzy
          pl-pl.facebook.com/people/Tarnobrzeg-Referendum/100003373441285
          • Gość: znajoma Re: Xulu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 22:23
            To u nas we wsi było zupełnie inaczej, gdy chcieli zamknąć szkolę, na spotkanie przyszła cała wieś, nawet osoby samotne, nie mające dzieci czy wnuków w szkole. Tak jak kiedyś mówiłam ,"paniusie" z urzędu (przykro mi to mówić, jedna z nich była moją koleżanką) myślały ,że przyjechały do "wieśnioków" i łatwo im to pójdzie, bo właśnie moja znajoma z uśmiechem powiedziała do mieszkańców wioski, że "zaraz się tu zrobi gorąco". Oj, było gorąco, byłam na tym spotkaniu, ale to rdzenni mieszkańcy mieli najwięcej argumentów. Urzędniczka próbowała przekonać, że 5- 6 km do szkoły dla dzieci to bardzo blisko i żaden problem, by 5-6 latki dojeżdżały do szkoły, bo rodzice mają auta i mogą wozić na zmianę a rozbudowana i wyremontowana szkoła przyda się gminie do innych celów. Powinniście zbierać podpisy rodziców, mieszkańców, ciotek ,wujków, sąsiadów. Nauczyciele powinni się tym zająć wspólnie z Radą Rodziców. Powołać komitet kilku operatywnych osób i działać. W naszej szkole byłoby gorąco, dobro dzieci jest najważniejsze. Każdy powinien o to walczyć. Nie rozumiem Pana Prezydenta, Pana słowa "dobro dzieci jest dla mnie najważniejsze" to blef? Grzecznie pytam. A Pan Uziel ? "Kocham dzieci" Jak się te słowa mają do zmian w Tarnobrzegu? Też grzecznie pytam. Mam nadzieję, że nie pozwoli Pan robić oszczędności kosztem dzieci.

Zmykam, dobranoc Lechowski
            • Gość: lolek Re: Xulu! IP: *.tktelekom.pl 21.01.12, 23:15
              "Nie rozumiem Pana Prezydenta, Pana słowa "dobro dzieci jest dla mnie najważniejsze" to blef? "
              A myślałaś i wierzyłaś że jest inaczej? Naiwni wyborcy.
              "A Pan Uziel ? "Kocham dzieci" Jak się te słowa mają do zmian w Tarnobrzegu? Też grzecznie pytam. Mam nadzieję, że nie pozwoli Pan robić oszczędności kosztem dzieci."
              Pozwoli pozwoli każdy tam na stołkach ma w dupie z góry niespełnione obietnice. Czy wszyscy ludzie są ślepi i wierzą w te bzdury wyborcze? Czy to pierwsze były wybory?
              • Gość: Do Lolka Re: Xulu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 08:57
                Już nie wierzę. Miłej niedzieli:-)
                Ps.Ja nie wybierałam Waszego prezydenta, jest wiele zmian w Tarnobrzegu, miasto pięknieje, tylko młodzi uciekają z tego miasta. Tylko dlaczego? U mnie też już domy stoją puste we wsi, młodzi wyjeżdżają za chlebem.
    • Gość: ciekawski Re: Xulu! IP: *.smsiarkowiec.pl 22.01.12, 11:01
      Lechowski masz nadczynność tarczycy czy co? Przykładowo: na moment pisania przeze mnie tej wiadomości sześć na dziesięć pierwszych tematów na tym forum jest twojego autorstwa. Weź ty se idź na jakiś spacer czy co. Uwierz mi, naprawdę bardzo wiele osób męczy już twoja nadaktywność na tym forum. Daj nam przynajmniej na jakiś czas święty spokój - przerzuć się na inne forum, lub stwórz własne (choć właściwie z tego powoli robisz własne poletko propagandowe). Zauważ, że nikt tak jak ty nie narzuca się swoją obecnością. Nawet "znajoma" (pozdrawiam) przy tobie to ledwie "gość niedzielny". Wiem że masz dużo do powiedzenia, że chcesz być sumieniem narodu (przynajmniej w tym lokalnym wymiarze), ale już powoli za przeproszeniem żygać się chce jak co tylko otwieram jakiś wątek to albo tyś autorem, albo aktywnym komentatorem. Są jakieś granice. Wiem, wiem nie muszę tego czytać i przecież każdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi. Ja ci tych praw nie chcę ograniczać, po prostu daj nam na jakiś czas o sobie zapomnieć, co byśmy się mogli za tobą "zatęsknić", bo na chwilę obecną to po prostu aż się już nie chce do tego forum zaglądać. Tak samo jak wątki o Mastalerzu i Dziubińskim męczą twoje wypowiedzi. Sęk w tym że za bardzo absorbujesz uwagę innych forumowiczów i w większości przypadków cała dyskusja przenosi sie na temat obrażania twojej osoby, robienia z ciebie debila i próżnej dyskusji w tym temacie. Naprawdę weź sobie to do serca i zejdź (przynajmniej na jakiś czas) ze sceny. Grzecznie proszę. Żeby cię mile połechtać i zachęcić do podjęcia męskiej decyzji (mam nadzieję, że masz jaja i będziesz w stanie choć na pewien czas przegryźć pigułę samotności w sieci) powiem ci, że nawet najlepsze wino z czasem na skutek przepicia staje się zwykłym bełtem. To co umowa stoi?
      • lechowski51 Re: Xulu! 22.01.12, 14:04
        Zamiast wypisywac elaboraty na moj temat dolacz do tych co chca referendum w Tarnobrzegu.Trzeba tylko troche odwagi.Odkryj twarz ciekawski!
        • lechowski51 Re: Xulu! 24.01.12, 14:09
          Xulu!.Temat dalej aktualny.Tworzenie dziesiatkow watkow na forum o tej samej tematyce powoduje,ze staje sie ono smietniskiem dla frustratow,ktorzy nie maja odwagi nawet ujawnic sie na facebooku.
          • Gość: Bronek Re: Xulu! IP: *.smsiarkowiec.pl 24.01.12, 17:08
            Lechowski mamy cie dość - wypie...j.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka