Dodaj do ulubionych

Administrator?

09.09.15, 23:31
Wczoraj, tj. 8 września br. niejaki Xulu, administrator tarnobrzeskiego forum internetowego związanego z „Gazetą Wyborczą”, zresztą, wystosował był do forumowiczów tekst następującej treści:
„Witam serdecznie drogich forumowiczów.
Bardzo proszę o zakładanie tematów dotyczących "ogólnej polityki Krajowej" na odpowiednim forum, tematy niezwiązane z naszym miastem .... KOSMOS !”
PS. Mam wrażenie, że ów intelektualista nie do końca pojmuje znaczenie pojęcia „forum”.
PS2. Nie bardzo też rozumiem, o co mu chodzi z tym KOSMOSEM?
PS3. Co o tym w ogóle sądzicie?
Obserwuj wątek
    • rz2014 Re: Administrator? 11.09.15, 11:36
      Odpowiedź:

PS. Mam wrażenie, że ów intelektualista nie do końca pojmuje znaczenie pojęcia „forum”.
      Bez wątpienia. Wydaje mi się, że to jakiś absolwent Gimnazjum, wybrany na administratora gdyż jego dalsza ciotka ze stolycy sprzątała w gabinecie Michnika. A młodym szansę trzeba dać.

PS2. Nie bardzo też rozumiem, o co mu chodzi z tym KOSMOSEM?
      Może tak mówi do swojego kota. Wołając go przez przypadek napisał to w tekście (kot pewnie czarny jak ów kosmos).

PS3. Co o tym w ogóle sądzicie?
      Tekstu administratora nie ma co osądzać - jak i całej gazety oraz forum - bo one i tak mają rację. Media rządzą się swoimi prawami a Gazeta szczególnie jeżeli chodzi o pranie mózgu
      • wislocki12 Masz rację i... szczęście 11.09.15, 22:59
        Masz rację i... szczęście, że nie jesteś na Forum Tarnobrzeg. Już dawno by Cię skasował! Niestety, ten typ tak już ma... :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka