Dodaj do ulubionych

Matrix, czyli PiS zbliza się...

06.10.15, 23:29
Forum Rzeszów, wislocki12:
"Nie dalej, jak wczoraj wieczorem, zdarzyło mi się, niestety, omyłkowo, na forum Rzeszów zainicjować wątek na temat "Jarosław, zbaw nas!" przeznaczony dla forum Tarnobrzeg prowadzonego przez Gazetę Wyborczą. Poinformowałem o tym PT Forumowiczów i przeniosłem go na forum przeznaczenia, skąd mniej więcej godzinę temu... zniknął. Podobnie, zresztą, jak inny wątek dotyczący popularności imienia Jarosław wśród działaczy PiS. A na forum Rzeszów (też GW) wątek trwa i... nie zainteresował się nim nawet pies z kulawą nogą, co by to nie mogło oznaczać! ;-))"
PS. Pozdrowienia dla xulu! :-((
Obserwuj wątek
    • edekzgredek99 Re: Matrix, czyli PiS zbliza się... 07.10.15, 10:34
      Panie Wislocki jestes pan tu troche i nadal pan nie wiesz ze Xulu robi dobrze tylko pani palacz. A z tego co zauwazylem to pani palacz pana nie lubi. Mnie zreszta tez. No i pani palacz jest zdewociala wiec rozumiesz pan
    • exbenek Re: Matrix, czyli PiS zbliza się... 07.10.15, 13:50
      Bo ty wisłocki zły człowiek jesteś ;-) co innego troglodyta ...
    • genia50 Re: Matrix, czyli PiS zbliza się... 07.10.15, 17:26
      Jesli chodzi o PiS to najbardziej niepokoi mnie osoba Macierewicza ,ktory tak nie lubi Rosji, ze gotow z nia wojowac.A jest ponoć planowany na ministra i ma sie zajmowac polityka zagraniczną.
      • edekzgredek99 Re: Matrix, czyli PiS zbliza się... 07.10.15, 18:15
        Wesolo to pani Geniu nie wyglada. Obawiam sie ze partyzantke trzeba bedzie reaktywowac.
    • genia50 Re: Matrix, czyli PiS zbliza się... 07.10.15, 18:20
      Zastanawiam sie nad wykopaniem prostej piwnicy.Ale tak powaznie -naprawde sie boję.
      • wislocki12 Ćwierćśrodek... 07.10.15, 20:46
        Obawiam się, że piwnica to zaledwie ćwierćśrodek, niestety... :-((
        • edekzgredek99 Re: Ćwierćśrodek... 08.10.15, 09:37
          Masz pan calkowita racje. Trza kopac ziemianki w Zwierzyncu.
      • polak1706 Re: Matrix, czyli PiS zbliza się... 07.10.15, 21:58
        Jak zwykle boicie się nie tych co POtrzeba. Nie tych którzy robią was w "trąbę"
        • wislocki12 Masz na myśli takich jak Ty? 07.10.15, 22:04
          Masz na myśli takich jak Ty, którzy usiłują robić nas w trąbę? :-((
      • polak1706 Re: Matrix, czyli PiS zbliza się... 07.10.15, 22:56
        A tego się nie boisz
        www.defence24.pl/266815,radioaktywna-kontrabanda-w-moldawii
        • wislocki12 Strachy na Lachy! 08.10.15, 20:47
          Kiedyś, podobno, Chiny chciały wypowiedzieć nam wojnę. Nie przyjęliśmy wyzwania, no bo gdzie ich pochowamy? ;-)) Cóż, czasy się zmieniają, a Polacy karleją, niestety! ;-))
    • polak1706 Re: Matrix, czyli PiS zbliza się... 07.10.15, 22:01
      PO dojściu do władzy PiSu dowiesz się kto niszczy Polskę i Polaków. W innym przypadku tego się nie dowiesz, no i dziecko twoje będzie nosić burkę.
      • polak1706 Re: Matrix, czyli PiS zbliza się... 07.10.15, 22:19
        > Polak z turkolandu
        79.224.34.* 2015-10-07 22:04
        No ja sie dziwie , iz tylu Polakow chce emigrowac na juz czarny , islamski zachod . Jestem tu z rodzina 30 lat i my za 2 lata wracamy do Polski ......bo tu ulice , osiedla miasta i miasteczka sa totalnie czarne , murzyni i islamisci ....i starcy . Nie macie pojecia , jak w zastraszajacym tempie zachod staje sie afryka , kraina islamu . Widze , iz pazernosc Polakow sciagnie na Polske ten sam islamsko-murzynski kataklizm.....a wraz z nim wynarodowienie sie Polski i utrate Ojczyzny....a za tym przyjdzie niewola . Na moim osiedlu wprowadzilo sie w ostatnich 2 latach duzo polskich rodzin z dziecmi , pytam ich ....czy zdaja sobie sprawe , ze niszcza swym dzieciom zycie ....sciagajac ich do ''islamskiego raju ? '' . Moja rodzina wraca , choc nie mamy zadnych uskladanych pieniedzy , ale mamy swoj dom w PL na poczatek . Lepiej jesc chleb ze szmalcem , ale z dala od arabskich i murzynskich islamistow . Emigrujac , zniszczycie Ojczyzne .....bo sprowadza dzikusow na wasze miejsce ....zachod zniszczyla demografia w ciagu 20 lat . Tyle wystarczy , by z Polska stalo sie tak samo . Teraz chciwosc was ogarnia , ale dla swych dzieci zgotujecie islamskie pieklo . A swoja droga......chcecie pozbyc waszych dzieci pieknej polskiej kultury i tradycji ? Zachod jest zgnitym afrykanskim szambem . Zrozumiecie to ...ale bedzie za pozno . Tak , jak na zdziesiatkowane narody zachodu...juz jest za pozno . Jezeli nie dojdzie w ciagu 2-3 lat do wojny domowej ....to za nie pozniej jak 12-15 lat glowy bialych beda scinane na ulicy . Islam to choroba umyslu , oni tylko czekaja na ta chwile .....wszyscy . <
        • wislocki12 Dlaczego dopiero za dwa lata? 07.10.15, 22:29
          Mój Drogi! Takie, i nie tylko takie, dyrdymały może wypisywać na forum każdy idiota. Nie znaczy to jednak, że tak wykształcony człowiek jak Ty, mam nadzieję, musi je wklejać bez słowa komentarza do swoich postów! ;-))
          PS. "Jestem tu z rodzina 30 lat i my za 2 lata wracamy do Polski." Dlaczego dopiero za dwa lata? ;-))
          • exbenek Re: Dlaczego dopiero za dwa lata? 08.10.15, 11:18
            Wisłocki to nie są dyrdymały !!! Mam takich w rodzinie -siedzą w "Toroncie" i "Njudżerseju" - w zyciu w Polsce nikt ich nie prześladował - wyjechali na wycieczki do Włoch czy Austrii i tam w obozach dla uchodźców zostali .Przygarnęły ich Kanada i USA . W 2010 roku po Smoleńsku - "dorobili" sobie legendę "prześladowanych" ,ale głośno o tym nie mówili bo tu w Polsce śmiechem by ich ubito - z czasem zaczęli w to sami wierzyć . Teraz to "najwięksi wojownicy"
            Solidarności i stanu wojennego - teraz chcieli tu wrócić "bo tu nie ma czarnuchów" ,"meksyków","portoryków" itd,itp - wracają już 4 lata.... Aha - żyjąc tam mają sąsiadów,czarnych,zielonych,żółtych,burych i jest ok ,bo mieszkają w jednym miejscu po 20 lat - Głupieją raz w tygodniu ,niedzielę ,po mszy w polskim kościele - na wyścigi opowiadają niestworzone rzeczy o prześladowaniach w Polsce ,no i tym jak im źle z tymi czarnymi,żółtymi,burymi i zielonymi...
      • wislocki12 Fetyszysta? 07.10.15, 22:20
        Wolę nie dowiedzieć się tego w taki sposób! :-))
        PS. Znowu burka? Czy Ty przypadkiem nie jesteś fetyszystą? ;-))
      • wislocki12 Wielki drewniany... 07.10.15, 22:33
        Niedawno w autobusie miejskim widziałem kobietę z wielkim drewnianym krzyżem w rękach. Co o tym sądzisz? :-((
    • genia50 Re: Matrix, czyli PiS zbliza się... 07.10.15, 22:24
      Burka jest niezdrowa,bo utrudnia dostep wit.D3 do organizmu,trzeba by bylo pic tran,albo suplement.
    • genia50 Re: Matrix, czyli PiS zbliza się... 07.10.15, 22:42
      Zakonnicy maja habity podobne do burek,a ksieza sutanny i komze,Dlatego tez nie jest to dla mnie takie nieznane. Pewnie jak obcy przyjezdzaja do Polski to tez sie dziwia takim widokom,gdy u nich nie ma takich strojow,bo maja inne zwyczaje..
      • edekzgredek99 Re: Matrix, czyli PiS zbliza się... 08.10.15, 09:40
        Podobno Arabki pod burkami nosza seksowna bielizne.
        • genia50 Re: Matrix, czyli PiS zbliza się... 08.10.15, 09:46
          Pewnie tak,bo musza gdzies dac upust kobiecej(nie tylko) checi strojenia sie.Skoro nie moga na zewnatrz...
          • edekzgredek99 Re: Matrix, czyli PiS zbliza się... 08.10.15, 13:21
            Tylko szkoda wielka ze nie mozna sie tym eleganckim i drogim ubiorem pochwalic.
        • wislocki12 Co pod sutannami i habitami? 08.10.15, 20:41
          Ciekawe, co pod sutannami i habitami noszą księża i zakonnicy, ze o zakonnicach nie wspomnę? ;-))
          • edekzgredek99 Re: Co pod sutannami i habitami? 09.10.15, 08:04
            Z pewnoscia seksowne stringi, ktore moga podziwiac tylko wybrani ;)
            • genia50 Re: Co pod sutannami i habitami? 09.10.15, 10:43
              Ci,ktorych przez przypadek zobaczylam,mieli plocienne koszule koloru bialego i reformy,spodenki i barchanki,zwykle biale.
              P.S.To bylo bardzo dawno temu jak bylam na kolonii,wiec moglo sie od tej pory zmienic.
              • edekzgredek99 Re: Co pod sutannami i habitami? 09.10.15, 11:22
                Z pewnoscia to sie zmienilo. Teraz sukienkowi tez za moda gonia. Dlatego bede upieral sie przy stringach, i kto wie moze takich ze sloniowa traba z przodu. W necie takie widziealem. Pani Geniu czy na tej koloni to pani przypadkiem molestowana nie byla?
                • genia50 Re: Co pod sutannami i habitami? 09.10.15, 12:05
                  Wtedy to bylo przypadkowe zerkniecie,gdyz jako dzieci zagladalismy wszedzie,bo nie moglismy usiedziec na miejscu i wszystko nas interesowalo.
                  P.S.Co do molestowania to bylo gdzie indziej i dotyczylo moich kolezanek,ktore na szczescie dla mnie bardziej podobaly sie pewnemu osobnikowi.
                  • edekzgredek99 Re: Co pod sutannami i habitami? 09.10.15, 12:26
                    A czy miedzy tymi bialymi szmatkami dostrzegla pani cos intrygujacego?
                    • genia50 Re: Co pod sutannami i habitami? 09.10.15, 13:51
                      Nic wiecej oprocz tego co opisalam powyzej,chociaz niepotrzebny w ogole ten moj wpis,bo nic istotnego nie wnosi,ale coz zdarzylo mi sie najpierw cos napisac,a potem pomyslec.
                      • edekzgredek99 Re: Co pod sutannami i habitami? 09.10.15, 14:07
                        No nie, wniosla pani wazne informacje, ze dawniej sukienkowi nosili skromne i bogobojne barchany a dzisiaj paraduja bez niczego byc moze.
                        • wislocki12 Co pod sutannami i habitami? 10.10.15, 00:43
                          Może i nie powinienem drążyć tego tematu, ale niebywale intryguje mnie sprawa bielizny np. abp. Paetza, abp. Wesołowskiego, ze o prałacie Charamsie nawet już nie wspomnę... ;-))
                          • wislocka12 Re: Co pod sutannami i habitami? 10.10.15, 07:59
                            Ten wątek jak zwykle durny i ostatnie wpisy są przede wszystkim założyciela czyli wislockiego12, geni50, edkazgredka a więc samych swoich. Normalnych ludzi to widać nie interesuje. Bawcie się więc nadal w swoim gronie!!!
                            • wislocki12 Uczucia 10.10.15, 11:06
                              Za chwilę pewnie uznasz, że obrażam twoje uczucia religijne... ;-)
      • wislocki12 A eto szto? 08.10.15, 20:37
        Masz rację! Kiedyś gościłem znajomą z Moskwy, która na widok księdza zareagowała: "A eto szto"? ;-))
    • wislocka12 Re: Matrix, czyli PiS zbliza się... 08.10.15, 20:21
      Dziś imieniny obchodzą Pelagie. Wszystkiego najlepszego również dla wislockiego12.
      • wislocki12 Dziękuję! 08.10.15, 20:32
        Pelagia
        "Imię żeńskie powstałe od przydomka Pelagia, który nosiła Afrodyta - grecka bogini miłości i opiekunka żeglarzy. Przydomek ten powstał z greckiego przymiotnika pelagios (r.ż. pelagia) 'morski'.
        J. Grzenia, Słownik imion, PWN 2008.
      • wislocki12 Tylko jeden! 10.10.15, 21:40
        Tylko jeden wislocki jest prawdziwy! Wislocki12! :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka