Dodaj do ulubionych

ZUMBA w tarnobrzegu

IP: *.ip.netia.com.pl 01.02.12, 07:13
gdzie mozna pojsc na zajecia zumby w tarnobrzegu? wie ktos?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.ip.netia.com.pl 01.02.12, 07:57
      podobno sa zajecia w fitnesce na sienkiewicza ale tam sa kiepskie warunki Nie ma szatni jest scisk i tlok Zamiast wlaczyc klimatyzacje to przy tempereturze - 10 stopni okna otwieraja Mozna sie choroby nabawic a nie cwiczyc dla zdrowia Znajome nie polecaly
      • z-y-t-a Re: ZUMBA w tarnobrzegu 11.02.12, 13:44
        FITNESKA jak najbardziej jeden z najlepszych fitness klubów na podkarpaciu nie tylko klimat i świetny wystrój sali ale instruktorzy najlepsi - mają również mistrza świata (Piotrek Kiszka). Chodzę codziennie nie tylko na ZUMBE do Marka na step do Krzyśka polecam również zajęcia shape i zdrowy kręgosłup na który chodzi moja mama ja czasem też. Nie chciałabym klimy w zimę to jakieś szaleństwo wiadomo ile bakterii ona z siebie wydziela są wentylatory które w zupełności wystarczają, Zresztą zobaczcie sami tam macie filmik z zumby lub na najlepiej siedzieć przed telewizorem i wcinać pączki.
        • z-y-t-a Re: ZUMBA w tarnobrzegu 11.02.12, 13:46
          www.fitneska.eu
          • Gość: zumbole Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.12, 23:43
            Fitneska polecam super www.fitneska.eu
            • lena_80 Re: ZUMBA w tarnobrzegu 24.04.13, 17:19
              Potwierdzam. Fitneska jest the best.
    • Gość: niedaleko Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 09:29
      W domu kKultury w Nowej Dębie jest w każda sobotę, sala duża, piękna i odnowiona, prowadzi ten sam instruktor co w Fitnesce - ze Stalowej Woli, zero ścisku, fajna atmosfera - polecam (tez jeżdżę :)
      • Gość: ewa Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.ip.netia.com.pl 01.02.12, 18:30
        w jakich godzinach?
        • Gość: niedaleko2 Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 14:10
          co sobotę o 18 w sali tanecznej, na I piętrze
      • Gość: Zumba Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.02.12, 21:24
        Hej , chciałam się dopytac o tę zumbę w Nowej Dębie. Ile się płaci za jedno wejście na zajęcia?? Wybieram się jutro , mam nadzieję że zajęcia się odbędą.
        • Gość: ala Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.stalowa.pilicka.pl 20.02.12, 07:40
          tu masz wszystko:
          www.kultura.nowadeba.pl/zajecia-stale/taniec-towarzyski-zumba/
          za nieobecność się nie płaci-tylko za zajęcia, na których jesteś, mi to się bardzo podoba, bo nie ma mnie co tydzień
          • Gość: Zumba Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.02.12, 19:49
            Bardzo Ci dziękuję za te informacje. Przyznam że drogo, nie spodziewałam się. Mamy świetne zajęcia aerobiku w Tarnobrzegu z elementami tanecznymi również i koszt za godzinę to 5zł. Spora różnica hmm...
      • Gość: AGA Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.12, 23:53
        FITNESKA JEST SUPER ŚCISK BYŁ NA POCZĄTKU TERAZ JEST OK
        WWW.FITNESKA.EU POLECAM
    • Gość: ala Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.ip.netia.com.pl 02.02.12, 10:49
      tez slyszlam ze w fitnesce scisk i tlok
      • Gość: tbg Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tktelekom.pl 13.12.12, 20:51
        niestety to prawda scisk i tlok
    • Gość: kaśka Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.smsiarkowiec.pl 22.02.12, 19:39
      W fitnesce nie dość,ze ścisk to jeszcze mozna się zabic bo jest tak ślisko.Płacimy tyle kasy za zajęcia a cwiczyc się nie da w takich warunkach.
      • Gość: gosc Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.devs.futuro.pl 05.03.12, 15:20
        najgorsza to ta duchota i otwieranie okien gdy jest mroz Nie mozna by za taka cene biletow klimatyzacje wlaczyc??????????????????
    • z-y-t-a Re: ZUMBA w tarnobrzegu 24.04.12, 23:45
      dziś byłam na zumbie w FITNESCE na zajęciach zostały tylko wytrwałe osoby tłumy już się skończyły szał na zumbe minoł klima działa jak trzeba klub jak zawsze na najwyżyszym poziomie. Polecam pozdrowionka dla zumboli
    • Gość: OLA Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.12, 00:14
      TARNOBRZEG NIE JEST DROGI w FITNESCE kupujesz karnet na 8 wejść 1 masz gratis płacisz 80 zł jednorazowe wejście 10 zł w Rzeszowie 150 zł i w górę w Krakowie gdzie jestem najczęściej 30 zł wejściówka policzcie ile będzie kosztował karnet na 10 wejść polecam Tarnobrzeg profesjonalnie i tanio i nie ma ścisku jak piszecie warunki super chyba nie byliście na zumbie w krakowie tam to jest masakra.
    • Gość: ALICJA Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.ip.netia.com.pl 17.07.12, 23:34
      SUPER ZAJĘCIA DZIEWCZYNY W FITNESCE DAJĄ RADĘ a z tego co słyszałam będą prowadziły zajęcia dla dzieciaczków moje maleństwo już zapisuję :) pozdrowionka dla MARTY
    • Gość: gość Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.12, 13:58
      płaci się to ma się prawo wymagać odpowiednich warunków Nie ma w fitnescee szatni nie ma gdzie się przebrać na sąli ścisk i zaduch Otwierane okien jak ktoś jest spocony to nie jest dobry pomysł Mógłby ten instruktor prowadzić zajęcia wiekszej sali na pewno vy miał chętnych
      • Gość: DOMA Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.12, 23:35
        Co ty wygadujesz nie ma szatni hmmm przebierasz się w domu wychodzisz z zajęć w przepoconych gaciach ? feeee To jest chyba najbardziej ekskluzywny klub w miescie. Ja zawsze przebieram się w szatni sala czyściutka nie tak jak na osirze lub w szkołach. Jak będziesz na zajęciach poproś instruktora o włączenie klimy na pewno włączy.
        • Gość: wanda Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.12, 12:47
          ZUMBA jest też w Tarnobrzeskim Domu Kultury w każdy czwartek o godz. 19.15 cena 10 zł
          • Gość: ewa Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.183.192.127.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.10.12, 19:04
            kto je prowadzi? i czy bardzo duzo ludzi przychodzi? na ktorej sami sa zajecia?
        • Gość: ala Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.183.192.127.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.10.12, 19:05
          bardzo eksluzywny smrod na sali i scisk
        • Gość: Lili Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.10.12, 14:44
          DOMA- widac że nigdy nie byłaś na siłowni OSiR. Kobieto nieraz widziałam jak panie sprzątające czyszczą sanitariaty ...i nie tylko. Bzdury pleciesz że aż szkoda słów. Szatnia bardzo ok, prysznice też .
    • Gość: goga Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.ip.netia.com.pl 05.10.12, 09:01
      instruktor w fitnesce prowadzi fajnie zajecia ale warunki lokalowe sa tam okropne NIE POLECAM!!!!!! Nie ma prysznicy, szatnia malutka ze nie ma gdzie sie przebrac scisk i tlok i zaduch
    • Gość: była... Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.10.12, 17:57
      KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ślisko, można wybić zęby, tłok-po 40 dziewczyn na sali, wejściówki po 15zł. Zastanawiam się, kiedy wpadnie tam sanepid bądź ktoś od bhp i zrobi porządek!!!!!!! A właściciele beztrosko patrzą i czekają na pierwsze POŁAMANE fitneski i sprawy o odszkodowania.
      • Gość: DOMA Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.12, 23:25
        CO wy piszecie ZUMBA w fitnesce jest po 5 zł w poniedziałki o 19 i piątki o 20 tylko Do Marka Dudy jest więcej i zajęcia kosztują 10 zł a jak kupisz karnet to za 8 wejść masz jeszcze 9 gratis a przy 12 wejściach masz 50% zniżki na masaż. Nie ma nigdzie taniej i lepiej
        • Gość: J Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: 217.96.23.* 11.10.12, 08:37
          po 5 zł było na wakaccjach - taka promocja. Teraz u dziewczyn kosztuje jednorazowe wejście 10 zł, a w karnecie wychodzi chyba 7 zł
          • Gość: margo Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.10.12, 15:19
            Chodze tam, jest naprawde fajnie. Na zajęciach wycisk i o to chodzi bo chudniemy :)
          • Gość: kolcia Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.12, 23:13
            nie w karnecie wychodzi od 5 do 7 zł a jednorazowe 10 zł mają też promocje dla studentów gimnazjalistów licealistów po 5 zł chodzę to wiem - chodzi mi o fitneske na zajęciach jest supcio polecam
            • Gość: J Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tktelekom.pl 19.10.12, 11:10
              @ kolcia
              To zależy do kogo chodzisz. Jeżeli do dziewczyn to wejście jednorazowe wynosi rzeczywiście 10 zł a w karnecie 5-7 w zależności od tego na ile razy w tygodniu chodzisz.
              Natomiast u Marka (w Fitensce) jednorazowe wejscie kosztuje 15 zł , a w karnecie raz lub dwa razy w tygodniu - 10 zł
    • Gość: wsx Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 12.10.12, 10:52
      a co to jest?
      • Gość: skakanka Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.10.12, 21:02
        Pani "adsl.inetia.pl" robi reklame fitnesce :) Prawie każdy post to ta sama osoba hehehehe widać bardzo zależy aby wypromować ten pseudoklubik.
        • Gość: OLA Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 12:10
          pseudo co to za stwierdzenie mają najlepszych instruktorów w Polsce a nawet na świecie co wy od niech chcecie ściągają ludzi ze Stalowej Sandomierza Rzeszowa mają Mistrza Świata w salsie solo sami też są szkoleni w jednej z najlepszych szkół polskich Reebok University chodzę tam od 4 lat ten klub jest naprawdę na bardzo wysokim poziomie Mogą tylko tak o nim pisać osoby które tam nigdy nie były albo ćwiczą w jakimś osiedlowym klubie z panią Zosią.
          • Gość: OLA Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 12:15
            ZAPOMNIAŁAM DODAĆ ZERKNIJCIE NA STRONKĘ www.zumba.com i sprawdźcie sobie kto ma instruktora zumby w Tarnobrzegu tylko Marta i Marek z Fitneski opłacają ZIN i dalej się szkolą w tym temacie .....
            • Gość: GOSC Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.183.215.178.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.10.12, 20:15
              ALE MAJA FATALNE WARUNKI LOKALOWE CO TO ZA PRZYJEMNOSC CWICZYC W TLOKU SCISKU I W SMORODZIE ALBO PRZY OTWARTYCH OKNACH PODCZAS MROZU
              • Gość: ALA Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.12, 23:31
                O czym ty piszesz jaki smród jakie okna sala klimatyzowana byłaś u Marty na zajęciach Cena 5 do 7 zł czyli śmieszna ok 20 osób na sali pełen komfort dziewczyna po AWFie Katowickim po Szkole REEBOKA po ZUMBIE Polska szkoli się dalej ma też zrobiona Zumbe atomic dla dzieci moja mała też chodzi na zajęcia Zumby Po co te krytyczne opisy idź na zajęcia gdzie ci pasuje.
                • Gość: ... Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.11.12, 18:02
                  Zumba jest też w gim.nr 3 w poniedziałki od godz 19.00- niestety nie wiem jaka cena.
          • Gość: skakanka Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.11.12, 18:48
            Owszem, byłam tam. I więcej w takim ścisku i odorze ćwiczyć nie będe. Do tego brak szatni. Co to ma być? To już wole iść na siłownie
            • Gość: ALA Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.12, 23:44
              Ja też chodzę na ZUMBĘ i wiem coś na ten temat w Poniedziałek i Piątek jest super TANIO, Ja mam karnet i płace za zajęcia 5,50.A co do szatni- szatnie są dwie( jedna na dole mała ale fajna druga na piętrze) tylko kobiety wolą się przebierać w korytarzu ale to ich sprawa. Nie rozumie jak to można nazwać przebraniem się, one nie zmieniają koszulek tych przepoconych po zajęciach tylko kurtkę i wychodzą tak właśnie dbają o swoje zdrowie?
    • Gość: Monika Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 15:14
      W TDK też jest, był tu o tym wątek niedawno. A jak jest teraz w fitnesce? Nadal tłumy?
      • Gość: Gosia Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.13, 23:48
        w FITNESCE w poniedziałek, w piątek i w sobotę luz harmonogram znajdziesz na stronie fitneski w tdk jeszcze nie byłam w fitnesce mają super ceny, mam wejściówki po 5 zł pozdrowionka
        • Gość: Jaga Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.02.13, 01:47
          A dzisiaj ( sobota) zumba w TDK o 12 za grosik!!!!
          • Gość: mar Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.02.13, 11:44
            pójść i spocić się za grosik no to jeszcze zrozumie, ale za 5 zeta to rozrzutność
            • Gość: Kama Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.03.13, 17:00
              To stronka instruktorki, która prowadzi zajęcia w Tarnobrzeskim Domu Kultury:

katarzynadziergowska.zumba.com/

Byłam w tdku pare razy, jest calkiem pozytywnie, Pani Kasia bardzo sympatyczna i zwariowana, fajne podejscie, prosta choreografia tlumaczona, jest sporo miejsca do tanczenia, fajna muzyczka, mila swojska atmosfera, godzinę poskakalam - szybko minelo, nawet nie czulam tego wysilku, a wyszlam cala mokra hah;) fakt, jeden minus, to ze szatni nie ma, najlepiej wpasc od razu w dresie albo sie przebrac za kulisami na scenie, ale to jest tdk a nie studio fitness wiec nie ma co wymagac prysznicow itd / polecam, 7zl/h to naprawde dobra cena jak za te zajecia. w krakowie mieszkalam i nie znalalzlam klubu gdzie zaplacilabym mniej niz 15zl
              • Gość: OLA Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.04.13, 23:28
                Szał na zumbę minął :) ja płacę 5zł w karnecie w fitnesce Tekst linka chodzę też na nowe zajęcia pump super polecam
                • Gość: OLA Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.04.13, 23:30
                  link do strony fitneski
                • Gość: gość Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.13, 07:54
                  ja płacę 12,5zł. za 1 godzinę w Chmielowie z Markiem Dudą - przydrogawo troszkę ;-(
                  • Gość: Aga Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.07.13, 11:07
                    w Fitnesce w Tarnobrzegu z Markiem płacisz 10 zł w karnecie a z Martą Lub Dorotą od 5 do 7 zł w karnecie dla mnie różnicy nie ma, wolę zapłacić mniej - ale wiadomo że większość z nas woli jak facet wywija tyłeczkiem.
    • Gość: kalama Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tbg.edge.wdm.pl 10.07.13, 15:18
      Która fitnesska prowadzi w bikini zajęcia ?
    • Gość: Agusia p. Zumba IP: *.play-internet.pl 22.08.13, 02:34
      Nie rozumiem tych krytycznych ocen.Zarówno Marta-właścicielka fitneski jak Marek to profesjonaliści w każdym calu! Chodzę na zumbę do fitneski już od roku, jest super!
      Z tego co się orientuję oni stale się doskonalą i podnoszą swoje kompetencje. Do Marka przychodzą tłumy, owszem jest ścisk ale tym osobom które przychodzą to nie przeszkadza, mała szatnia również, zresztą na górze jest druga. A poza tym marnej baletnicy nawet rąbek u spódnicy przeszkadza;) W zeszłym roku chodziłam na zumbę z koleżanką, która na stałe mieszka w Anglii, była zachwycona, zarówno poziomem jak i ceną zajęć. Naprawdę warto skorzystać i chodzić bo w tym małym grajdołku jakim jest Tarnobrzeg poza marketami tak naprawdę nie ma nic!
      • Gość: miss Re: Zumba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.13, 11:52
        i co z tą zumbą kto gdzie poleca//
        • Gość: Kamilla_88 Re: Zumba IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.14, 13:29
          Proponuję wrzucać opinie o klubach i instruktorach na www.fitbuk.pl/, nie tylko z Tarnobrzega, ale i z Rzeszowa, Krakowa jeśli byłyście - ale uwaga, opinie muszą być rzeczowe, nie jakieś "fajny klub, polecam", bo takich nawet nie da się dodać :-> Na pewno przydadzą się innym! A teraz jeszcze można dostać gwarantowaną torbę za opinie, sprawdźcie sobie :)
    • Gość: :) Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 20:16
      FITNESKA !
    • Gość: Gosia Re: ZUMBA w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.04.14, 09:23
      W fitnesce wchodzi zumba toning byłam w Krakowie było super. Tylko ciekawe od kiedy wiecie coś więcej?
    • aga_borys Re: ZUMBA w tarnobrzegu 24.01.15, 19:27
      Czy ktoś z Was wie coś na temat Zumby w ŚDK przy Spółdzielni mieszkaniowej ?
      Kto prowadzi, kiedy sa zajęcia i jaka cena ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka