Gość: jas
IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl
01.03.12, 13:45
Panie prezesie Pyszniak niech pan trochę ochłonie i zmniejszy ceny na występy naszych koszykarzy albo trochę mniej wejściówek vipowskich żeby potem nie płakać ze się na tym traci. Przeglądnąłem strony innych klubów i jak się okazuje to w Tarnobrzegu wcale tanio nie jest porównując inne duże miasta tupu Poznań, Włocławek itd. Tarnobrzeg nie jest potentatem jak na przykład Asseco żeby ludzi kroić na taka kasę za bilety. I tu podam przykład. postanowiłem wybrać sie na mecz z całą rodziną czyli 2+ 2 dwoje dorosłych i dwoje dzieci jedno 9 lat a drugie 2 latka. I jakież było moje zdziwienie po zakupieniu 3 biletów 2 x 15 zł 1x ulgowy że za to maleństwo też muszę zapłacić 5 zł. Przyznaje się ze przy kasie tego nie zauważyłem bo się tego nie spodziewałem że za takie małe dziecko będę musiał płacić ale bodygardzi sprawdzający bilety szybko mnie uświadomili że nie dopełniłem obowiązku kupna jeszcze jednego biletu. Wiec prośba żeby pan nie odbijał sobie ceny na prawdziwych kibicach kosztem głupio rozdanych darmowych wejściówek .