Dodaj do ulubionych

Drogie bilety na koszykówke

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.03.12, 13:45
Panie prezesie Pyszniak niech pan trochę ochłonie i zmniejszy ceny na występy naszych koszykarzy albo trochę mniej wejściówek vipowskich żeby potem nie płakać ze się na tym traci. Przeglądnąłem strony innych klubów i jak się okazuje to w Tarnobrzegu wcale tanio nie jest porównując inne duże miasta tupu Poznań, Włocławek itd. Tarnobrzeg nie jest potentatem jak na przykład Asseco żeby ludzi kroić na taka kasę za bilety. I tu podam przykład. postanowiłem wybrać sie na mecz z całą rodziną czyli 2+ 2 dwoje dorosłych i dwoje dzieci jedno 9 lat a drugie 2 latka. I jakież było moje zdziwienie po zakupieniu 3 biletów 2 x 15 zł 1x ulgowy że za to maleństwo też muszę zapłacić 5 zł. Przyznaje się ze przy kasie tego nie zauważyłem bo się tego nie spodziewałem że za takie małe dziecko będę musiał płacić ale bodygardzi sprawdzający bilety szybko mnie uświadomili że nie dopełniłem obowiązku kupna jeszcze jednego biletu. Wiec prośba żeby pan nie odbijał sobie ceny na prawdziwych kibicach kosztem głupio rozdanych darmowych wejściówek .
Obserwuj wątek
    • Gość: liczman Re: Drogie bilety na koszykówke IP: *.smsiarkowiec.pl 01.03.12, 19:08
      łatwo policzyć miejsca zarezerwowane dla tzw vipów jest ich 90
      • Gość: ktoś Re: Drogie bilety na koszykówke IP: *.smsiarkowiec.pl 01.03.12, 22:33
        ludzie te 90 miejsc to żadna strata dal pana Pyszniaka bo oni jak niedostaną wejściówki to nie przyjdą a wtedy będą mieć bardzo ciężkie ręce na głosowaniu i nici z dobrej koszykówki ot i cała prawda.
        • Gość: xxx Re: Drogie bilety na koszykówke IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.03.12, 23:13
          Święta racja. Ale jest takie chamskie powiedzenie:sama świnia ryja drze i sama kwiczy. A kto to proszę się domyślić?
          • lechowski51 Re: Drogie bilety na koszykówke 02.03.12, 17:37
            W Mielcu na Ekstraklase pilki recznej bilety sa po 15 i 10 zl a na Ekstraklase siatkowki kobiet 12 i 10 zl.Teraz na baraze o utrzymanie sie w Ekstraklasie placilem promocyjnie 2 zl!
            • Gość: m2 Re: Drogie bilety na koszykówke IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.03.12, 20:13
              a ja nie chdzę i nie narzekam
            • Gość: wicek Re: Drogie bilety na koszykówke IP: *.smsiarkowiec.pl 03.03.12, 07:58
              Lechowskiemu 51 rupie w dupie, a do tego kiełbie we łbie !
    • Gość: genek Re: Drogie bilety na koszykówke IP: *.flash-net.pl 07.03.12, 17:21
      dzieci za darmo
    • Gość: KIb Re: Drogie bilety na koszykówke IP: *.flash-net.pl 12.03.12, 21:16
      w srode mecz może jakies znizki
    • Gość: genek Re: Drogie bilety na koszykówke IP: *.flash-net.pl 16.03.12, 21:52
      jak ma nie byc dotacji to bedzie drogo
    • Gość: bilet Re: Drogie bilety na koszykówke IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.03.12, 19:30
      tylko 15 i warto
    • Gość: her Re: Drogie bilety na koszykówke IP: *.flash-net.pl 19.03.12, 15:18
      dali czadu
      • Gość: jas Re: Drogie bilety na koszykówke IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.03.12, 18:21
        A ja uważam ze na chwile obecna to 8 zł to jest realna cena za bilet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka