raselcrowe 27.03.12, 13:50 Wydaje się, że jest to ostatni moment - aby pomyśleć o komarach. Pomyśleć i coś zrobić. W sobotę i niedziele porządkowałem ogródek i......pogryzły mnie france!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znajoma Re: Komary!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.12, 14:11 A to france niedobre! Moja sąsiadka tak mówiła na krowy, bo Jej nie chciały słuchać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar Re: Komary!!! IP: *.ip.netia.com.pl 27.03.12, 16:12 Wara Ci od nas. My chcemy żreć! Ten kto zleci opryski to może nam skoczyć. My i tak będziemy robić swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Komary!!! IP: *.flash-net.pl 27.03.12, 21:58 A powiedz mi, kiedy był pierwszy moment, skoro teraz jest ostatni? W grudniu? Czy może wcześniej, w październiku? Pogryzły frańce? Było się psiknąć Off-em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działkowiec Re: Komary!!! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.12, 07:01 Jestem codziennie na działce i komarów nie ma, nie pleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Komary!!! IP: *.dyn.optonline.net 28.03.12, 15:39 A są i wiemy czyja to wina. Poprzedniej ekipy, jak by to powiedział ten sługus z proxy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Komary!!! IP: *.smsiarkowiec.pl 26.04.12, 17:05 chcieli mieć przedszkola to komary dostaną w bonusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franca Re: Komary!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.12, 12:25 Co z tymi Komarami? Odpowiedz Link Zgłoś