tekta13 04.05.09, 14:56 Witajcie szukamy godnego polecenia DJ na wesele 12 września 2009. Wesele odbędzie się w Krośnie. Prosimy o kontakt na maila: paraszukadja@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj_space Re: super DJ 16.11.09, 21:35 DJ / WODZIREJ zajmuję się organizacja różnego rodzaju imprez oraz wypożyczaniem profesjonalnego sprzętu nagłośnieniowego i oświetleniowego. Prowadzone imprezy to np: - wesela - poprawiny - dyskoteki - studniówki - półmetki - andrzejki - sylwestry - dancingi Oraz inne imprezy okolicznościowe. Zachęcam do odwiedzenia strony www.djspace.friko.pl gdzie mogą Państwo znaleźć więcej informacji. Kontakt: Grzegorz (DJ SPACE) Telefon: 0691870931 spaceplatinum@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
djmichal173 Re: super DJ 18.11.09, 19:48 Dj Prezenter Profesjonalna obsługa imprez tanecznych Wesela Dyskoteki Dyskoteki w plenerach Dancingi Andrzejki Pracuje na profesjonalnym sprzęcie najlepszych producentów na rynku czyli Pioneer Denon,Dynacord,AKG ... Ważne NIGDY NIE ODTWARZAM MUZYKI Z LAPTOPA!!!! Więcej informacji pod nr telefonu 519617801 email:djmichal173@op.pl Zapraszam do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
badbass Re: super DJ 29.01.10, 10:53 czemu to takie ważne? jak ktoś ma dobra kartę dźwiękową to w sumie nie robi to różnicy, Odpowiedz Link Zgłoś
djmichal173 Re: super DJ 16.02.10, 20:42 Różnica jest bardzo istotna ponieważ z laptopa korzysta amator który nie gra na tyle poważnych imprez by móc sobie pozwolić na profesjonalne odtwarzacze.Co do dźwięku może i nie ma istotnej różnicy a jedli jest to korektor graficzny rozwiązuje problem,natomiast nie wyobrażam sobie sytuacji kiedy laptop się zawiesza podczas zabawy(w końcu jest to komputer) Odpowiedz Link Zgłoś
organizator-imprez Re: super DJ 17.03.10, 01:33 djmichal173 napisał: > Różnica jest bardzo istotna ponieważ z laptopa korzysta amator hehehe :-))) > który nie gra na tyle poważnych imprez by móc sobie pozwolić na > profesjonalne odtwarzacze. jeśli o Twoim profesjonaliźmie decyduje sprzęt, którym dysponujesz ("Pracuje na profesjonalnym sprzęcie najlepszych producentów na rynku czyli Pioneer Denon,Dynacord,AKG ... ") to gratuluję uzasadnienia dla dobrego o sobie mniemania ;-) > Co do dźwięku może i nie ma istotnej różnicy a jedli jest to > korektor graficzny rozwiązuje problem,natomiast nie wyobrażam > sobie sytuacji kiedy laptop się zawiesza podczas zabawy(w końcu > jest to komputer) są różne komputery, tak samo jak różnej klasy odtwarzacze i inne bajery; każde urządzenie ma to do siebie, że może ulec awarii. Jest jednak coś, co może zminimalizować ewentualnej awarii skutki. Ciekawe czy wiesz co to takiego jest?! P.S. znam wielu DJ'ów w tym także takiego, za którego laptop z osprzętem towarzyszącym możnaby kupić nieźle wypasione auto ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
djmichal173 Re: super DJ 21.03.10, 22:13 Z całym szacunkiem ale jeśli ktoś przywozi na imprezę urządzenia które są "badziewne" to chyba coś jest nie tak jak powinno być i raczej profesjonalnie to nie wygląda a już na pewno nie brzmi.Każdy woli co innego,jeden gra z laptopa i uparcie będzie twierdził ,że jest to profesjonalne ponieważ wydał za laptopa sporo pieniędzy. Ciekawi mnie tylko jeden fakt dlaczego większość szanujących się djów gra imprezy z cdków. Odpowiedz Link Zgłoś
organizator-imprez Re: super DJ 01.04.10, 02:27 djmichal173 napisał: > Z całym szacunkiem ale jeśli ktoś przywozi na imprezę urządzenia > które są "badziewne" to chyba coś jest nie tak jak powinno być i > raczej profesjonalnie to nie wygląda a już na pewno nie brzmi. "badziewne" - jak określasz - mogą być zarówno CD'ki jak i laptop'y, a także cała reszta; moje doświadczenie zobowiązuje mnie do nieoceniania profesjonalizmu wykonawcy po jego wyglądzie czy wyglądzie jego narzędzi pracy jako, że tak jedno jak i drugie może być mylące. > Każdy woli co innego,jeden gra z laptopa i uparcie będzie > twierdził ,że jest to profesjonalne ponieważ wydał za laptopa > sporo pieniędzy. śmieszy mnie określanie "grania" jako profesjonalnej usługi dla którego uzasadnieniem jest rodzaj wykorzystywanych narzędzi (zwłaszcza, że w tym przypadku tak jedno jak i drugie nafaszerowane jest elektroniką i układami scalonymi, a co za tym idzie - sprawność tak jednego jak i drugiego zależy od różnych czynników tak wewnętrzynych jak i zewnętrznych. ;-) > Ciekawi mnie tylko jeden fakt dlaczego większość szanujących > się djów gra imprezy z cdków. nie znam NIE SZANUJĄCEGO SIĘ dj'a, ale owszem - znam niezadowolonych organizatorów imprez, którzy dali się omamić złudnemu wrażeniu profesjonalnego sprzętu. Osobiście mam zupełnie inne kryteria oceniania i wartościowania profesjonalizmu wykonawców - w tym także dj'ów ;-) Poza tym "większość szanujących się djów" których akurat Ty znasz wcale nie musi odzwierciedlać dominującej w tej branży tendencji (o czym oczywiście Ty wiedzieć nie musisz). Odpowiedz Link Zgłoś
djmichal173 Re: super DJ 01.04.10, 10:03 Dominującą w tej branży tendencją jest właśnie granie imprez z odtwarzaczy cd a nie z laptopa(takie jest zdanie moje jak i wielu innych osób).Jeśli chodzi o kryteria oceniania i wartościowania dj'ów to tak się składa, że mowa była o sprzęcie natomiast to jakie dany dj posiada umiejętności to inna sprawa.Proponuje zakończyć rozważanie laptop czy cd gdyż do niczego to nie prowadzi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
organizator-imprez Re: super DJ 02.04.10, 14:05 djmichal173 napisał: > Dominującą w tej branży tendencją jest właśnie granie imprez z odtwarzaczy cd a > nie z laptopa(takie jest zdanie moje jak i wielu innych osób). - pojęcie "większości" zależy od perwspektywy, a ta zależy od kręgu w którym funkcjonujesz. Mój, może i z pewnością jest Twojemu odmienny. > Jeśli chodzi o kryteria oceniania i wartościowania dj'ów to tak się składa, że mowa była o > sprzęcie natomiast to jakie dany dj posiada umiejętności to inna sprawa. Przypomne Ci Twoją własną wypowiedź, którą mnie sprowokowałeś do zabrania głosu w tym wątku: Re: super DJ djmichal173 16.02.10, 20:42 Odpowiedz Różnica jest bardzo istotna ponieważ z laptopa korzysta amator który nie gra na tyle poważnych imprez by móc sobie pozwolić na profesjonalne odtwarzacze.Co do dźwięku może i nie ma istotnej różnicy a jedli jest to korektor graficzny rozwiązuje problem,natomiast nie wyobrażam sobie sytuacji kiedy laptop się zawiesza podczas zabawy(w końcu jest to komputer) > Proponuje zakończyć rozważanie laptop czy cd gdyż do niczego to nie prowadzi. - zgadzam się, a to dlatego, że uważam kwestię narzędzi za drugoplanową w porównaniu z innymi walorami determinującymi poziom profesjonalizmu także w tej dziedzinie usług dla ludności ;-) > Pozdrawiam - wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś