Dodaj do ulubionych

Blacharz samochodowy

IP: *.free.aero2.net.pl 28.03.12, 16:50
poszukuje dobrego i niedrogiego blacharza samochodowego z Tbg lub okolic chodzi mi o naprawe progów w samochodzie
Obserwuj wątek
    • Gość: zulu Re: Blacharz samochodowy IP: *.tktelekom.pl 28.03.12, 23:08
      podjedż sobie koło myjni bezdotykowej pod grzybem przed orlenem
      • Gość: bolek Re: Blacharz samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.12, 23:28
        Leszek Gnat w Dąbrowicy robi bardzo dobrze blacharke i solidnie ma swoja komputerowa mieszalnie farb dobiera lakier komputerowo SUPER naprawde POLECAM!!!
        • Gość: rumbaurak Re: Blacharz samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.12, 07:40
          pan gnat to super bardzo strasznie drogi koles!!!!moze i robi dobrze ale ceny sa mega ogromne !!
        • Gość: znajoma Re: Blacharz samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 07:43
          Też Go polecam, malował mi kawałek auta, bo pracownik na parkingu szkolnym przejechał taczkami bok auta nad kołem i lekko wgniótł. W salonie Skody chcieli za tę usługę 8 stów a On zrobił za 2. Nie było różnicy w kolorze lakieru, zrobił solidnie, niestety moje kochane autko jest już w częściach. Pozdrawiam.
          • Gość: wymiekajacy Re: Blacharz samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.12, 13:39
            no popatrzt ty sie !!!!nic wczesniej nie pisalas na forum o tym incydencie!!a poza tym wszystko dobrze??
          • Gość: znajoma Re: Blacharz samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 14:15
            Zapraszam na strych i Ci udowodnię:-) Niewierny Tomaszu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka