Dodaj do ulubionych

Radosnego Alleluja!

06.04.12, 20:10
Radosnych Świąt Wielkiej Nocy dla wszystkich wierzących, aby Zmartwychwstały Chrystus Pan obdarzył Was zdrowiem, silną wiarą, odwagą życia i działania według prawd i zasad Ewangelii i aby Wasze wybory zawsze przynosiły chwałę Bogu!
Dla niewierzących i tych którzy wątpią, niech Zmartwychwstały Pan udzieli łaski przejrzenia i wzmocnienia we wierze!
A tak poza tym to jaja smacznego, "napoju" chłodnego, pysznej kiełbachy, placków bez liku i uważajcie na brzuchy ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: znajoma Re: Radosnego Alleluja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 17:17
      Dziękuje za życzenia. Ja składałam w "pogaduchach" kilka dni temu. Zdrowych, spokojnych świąt:-)

www.youtube.com/watch?v=xg9osCVIZ58
      • Gość: nn Re: Radosnego Alleluja! IP: *.smsiarkowiec.pl 08.04.12, 06:45
        Super utworek, Zdrowych i wesołych....
    • Gość: bry Re: Radosnego Alleluja! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.04.12, 08:43
      a oprocz tego wszystko ok? to jest pojedynczy przypadek czy jest was wiecej. od wtorku lekarze i apteki znowu otwarte tylko wytrzymac
    • Gość: Bekalosz Re: Radosnego Alleluja! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.04.12, 08:59
      CHRYSTUS ZMARTWYCHWSTAŁ - tak mówi się po powrocie z Rezurekcji i ja Wam to mówię Drodzy internauci!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: rea Re: Radosnego Alleluja! IP: *.toya.net.pl 08.04.12, 09:16
        Hebrajskie "Alleluja" zrobiło karierę w katolicyzmie. I jak tu nie kochać za to Żydów?
        • Gość: Bekalosz Re: Radosnego Alleluja! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.04.12, 14:07
          I kochamy naszych starszych braci - szczególnie Vilsteina za jego listę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka