Dodaj do ulubionych

Do wierzących!

27.04.12, 18:05
Prośmy Pana Boga o przebaczenie straszliwego grzechu holokaustu nienarodzonych, prośmy też o opamiętanie dla zbrodniarzy którzy mordują nienarodzone dzieciątka, o otwarcie oczu dla tych którzy tę zbrodnię popierają i o miłosierdzie i skruchę dla tych którzy zdecydowali o morderstwie swojego dziecięcia!

www.bibula.com/?p=56007
Obserwuj wątek
    • Gość: ted Re: Do wierzących! IP: 94.42.173.* 27.04.12, 18:54
      ty, porąbało cię do reszty?
      • Gość: . do ciebie!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.12, 20:20
        to jest tyle!!! czy aby napewno wazylas sobie leb w kauflandzie???
    • Gość: wezyr Re: Do wierzących! IP: *.play-internet.pl 27.04.12, 21:51
      Ty to troszkę popie...ny jesteś- ba -troszkę weź się zapisz na nocki różańcowe może przejdzie!! i nie wciskaj tu ludziom pierdoł bo na wymiociny mnie zbiera -jak chcę to idę do kościoła jak nie to nie to nie i żaden cynik i pierdołas nie będzie mi prawił morałów w internecie!! i mówil co jest dobre i złe i kiedy jest dobre czy złe!! -palnij się w łeb !
      • Gość: Bigot Re: Do wierzących! IP: *.tktelekom.pl 27.04.12, 21:58
        Prośmy Boga o prawdomówność Biskupów i żebraków z Watykanu .
      • mar1mar1 Re: Do wierzących! 29.04.12, 15:51
        Oto popis inteligencji w całej krasie!
    • Gość: znajoma Re: Do wierzących! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.12, 22:26
      Wiesz, Mar, miałam wspaniałą koleżankę w okresie studiów, z bogatej rodziny. Na drugim roku zaszła w ciążę, zadzwoniła do matki. Matka kazała Jej usunąć dziecko i odłożyła słuchawkę. Matka powiedziała Jej, że nie po to Ją wysłała na studia. Ile ta dziewczyna się opłakała, to ja wiem najlepiej. Miała łatwiejszy ode mnie kierunek, poradziła sobie, wychowywała syna z mężem w akademiku. Moja córa uwielbia małe dzieci. Kiedyś mnie zapytała, a wręcz stwierdziła, że gdyby miała dzidziusia, to mamuś pomożesz, Nie? Miałam też sąsiadkę, która w wieku 16 lat urodziła i wychowywała dziecko u zakonnic, bo ojciec Ją wygonił z domu. Ojciec dziecka miał 17 lat. Teraz są małżeństwem i nie mają więcej dzieci. Jest taki problem, że zanika poczucie grzechu. Niby jest dekalog ale wielu go dopasowuje pod siebie. Dla mnie najbardziej jaskrawym przykładem jest mieszkanie młodych razem przed ślubem, stosowanie antykoncepcji za przyzwoleniem rodziców a nawet ich wsparciem finansowym. Ci sami rodzice przyjmują komunię św i nie uważają tego za grzech. Dekalog jest taki prosty, nie zabijaj, nie kradnij itp. Uważam, że katolicy powinni wziąć książeczkę do ręki i przypomnieć sobie zasady wiary i nie oszukiwać samych siebie. Dzisiaj dzieciak z 3 klasy podstawówki wszedł po południu na Orlik i tak do kolegi "chyba Cię poj..., w dżinsach grasz?" Wyszły prosto z kościoła. To nie są pojedyncze przypadki. Wychowujmy swoje pociechy, bo wierzcie mi, jest bardzo źle. Zero szacunku do drugiego człowieka. Dobranoc
      • Gość: rea Re: Do wierzących! IP: *.toya.net.pl 28.04.12, 18:27
        Do mar mara: " Czasu coraz mniej, a Ty pogrążasz się coraz bardziej w malignie ciemności własnego urojenia..." Nieodrodny uczeń czarnoksiężników z Ciebie mar marze.

Do Znajomej: Żaden Dekalog nie pomoże, jeśli nie wpoi się dziecku prostej zasady " Nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe". A tu żaden bóg nie jest punktem odniesienia i nie może być wzorem do naśladowania z tego prostego powodu, że jest to postać zupełnie pozbawiona empatii.
        • mar1mar1 Re: Do wierzących! 29.04.12, 15:49
          Przecież post jest kierowany do wierzących!?
          Chyba że powoli zaczynasz rozumieć głupotę swoich tworów myślowych i stąd ta wizyta!
          Bo że przez przypadek, to nie uwierzę.
      • mar1mar1 Re: Do wierzących! 29.04.12, 15:55
        Masz rację ale co rodzice mogą przekazać swoim pociechom jak sami gó..o wartają!
        Oczywiście nie wszyscy ale wiadomo jakie wartości wyznaje dzisiaj większość!
        Wystarczy choćby tylko poczytać to forum, notabene dwa posty wyżej.
        Co może przekazać swojemu dziecku taki kretyn? Napewno nic dobrego!
        • Gość: no czarnym talibom Re: Do wierzących! IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.12, 16:54
          ten kretyn wyznaje wartości o których taki ciul jak mar1mar1 nie ma żadnego pojęcia, pieprzony talib katolicki
          • Gość: rea Re: Do wierzących! IP: *.toya.net.pl 29.04.12, 17:15
            wiadomosci.onet.pl/nauka/wiara-w-boga-slabnie-w-wyniku-analitycznego-myslen,1,5118422,wiadomosc.html
            Miłego wieczoru, mar marze.
            • mar1mar1 Re: Do wierzących! 29.04.12, 17:26
              Oni zdążyli się opamiętać, nie wszyscy będą mieli tę możliwość przez własne zaślepienie, pychę i głupotę!
              niewiarygodne.pl/gid,11293243,img,11293254,kat,1017185,title,10-slynnych-ateistow-ktorzy-sie-nawrocili,galeriazdjecie.html
              • Gość: Tarzan Re: Do wierzących! IP: *.flash-net.pl 29.04.12, 18:48
                > Oni zdążyli się opamiętać, nie wszyscy będą mieli tę możliwość przez własne zaś
                > lepienie, pychę i głupotę!
                > rel="nofollow">niewiarygodne.pl/gid,11293243,img,11293254,kat,1017185,title,10-slynnych-ateistow-ktorzy-sie-nawrocili,galeriazdjecie.html

1. Listę takich słynnych, którzy wiarę w Boga stracili tez nie problem stworzyć.

2. Ty swoja wiarę kultywujesz z pomocą strony niewiarygodne.pl....przejrzałem, jestem pod wrażeniem...czy już uwierzyłeś, że Jezus był kosmitą, a Bóg dowódcą statku kosmicznego prowadzącego eksperyment genetyczny Ziemia-1 i Ziemia-2 (ten drugi, to po potopie) ;)

• mar1mar1 Re: Do wierzących! 29.04.12, 19:10
                  Więc bądź łaskaw wklepać linka.
                  Stronka ciekawa a i owszem, starym zwyczajem wypisujesz głupoty, bo liczy się zestawienie słynnych nawróceń a nie strona na której owo zestawienie leży. Twoja "zaczepna" analiza znów doprowadzi cię do idiotycznych wynurzeń i koszałkowo - opałkowych elaboratów.
                  • Gość: Tarzan Re: Do wierzących! IP: *.flash-net.pl 30.04.12, 14:21
                    > Więc bądź łaskaw wklepać linka.
                    > Stronka ciekawa a i owszem, starym zwyczajem wypisujesz głupoty, bo liczy się z
                    > estawienie słynnych nawróceń a nie strona na której owo zestawienie leży. Twoja
                    > "zaczepna" analiza znów doprowadzi cię do idiotycznych wynurzeń i koszałkowo -
                    > opałkowych elaboratów.

Ty w ogóle nie masz dystansu do tego co piszesz... współczuję ...
            • mar1mar1 Re: Do wierzących! 29.04.12, 19:04
              I może jeszcze to bardzo pouczające świadectwo
              www.pielgrzymka.konin.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=261:nawrocenie-ateistki&catid=37:wiadectwo&Itemid=61
              • mar1mar1 Re: Do wierzących! 29.04.12, 19:20
                Tu są kolejne, bardzo ciekawe nawet o ojcu prof.M.Środy
                swjozef.com/?i=/swiadectwa/nawrocony_ateista/299
                traler.blox.pl/2012/03/Jak-ateista-uwierzyl-w-Boga.html
          • mar1mar1 Re: Do wierzących! 29.04.12, 17:19
            O i kolejny przykład "polaka" albo raczej tego co się tak nazywa.
            • Gość: Polak Re: Do wierzących! IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.12, 18:24
              mar1 jesteś tępy katolicki talib biegnący na smyczy górala z Syjonu, może to pojmiesz....kiedyś
              • mar1mar1 Re: Do wierzących! 29.04.12, 19:02
                I następny, albo ten sam tylko tchórzliwie pisze pod kolejnym nickiem.
                • Gość: dżem Re: Do wierzących! IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.12, 21:35
                  Wracając do założycielskiego wątku:
                  www.youtube.com/watch?v=bqbnGA3Ii38&feature=g-vrec
                  Cytata:

"'Słowo "My" które pan używa w swej wypowiedzi kilkakrotnie jest nadużyciem!
                  Tutaj nie ma "My"!
                  Pan jest zdecydowanie po innej stronie."

• Gość: piotr Re: Do wierzących! IP: 80.50.63.* 29.04.12, 21:45
      polecam ten artykuł, bo aborcja to jedno a in vitro to drugie ale zbrodnia ta sama - bez osadzania o winie i karze
    • Gość: piotr Re: Do wierzących! IP: 80.50.63.* 29.04.12, 21:46
      sory teraz podaje link
      gosc.pl/doc/789715.Za-in-vitro-zaplaca-potomkowie/2
      • Gość: Rydzek Koniobijca Re: Do wierzących! IP: *.tktelekom.pl 30.04.12, 14:50
        ta pani prof. to taka jakoś dziwnie nawiedzona ona. Sperme Rydzola można by rozpowszechnić do zapładniania in vitro , po ojczulku by fajne taliby by się rodziły , bo to przeca kawalir , dziewczynki by się do studni wrzucało żeby się rodziły chłopaki które by zwiększyły personel KK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka