IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 13:21
Czy ktoś może wie, gdzie można zrobić obdukcję i w jakich godzinach?
Obserwuj wątek
    • s0pran0 Re: Obdukcja 04.05.12, 14:01
      Znalezione w Google może się przyda www.pkt.pl/firmy/Tarnobrzeg/q_Obdukcja/1/
      • Gość: niekochana Re: Obdukcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 08:50
        Wielkie dzięki. Przyda się i to bardzo. A może wiadomo jest coś na temat ośrodka bądź doraźnej pomocy dla osób mających do czynienia z oprawcami fizycznymi, a przede wszystkim psychicznymi ?
        • s0pran0 Re: Obdukcja 07.05.12, 20:19
          Znalazłem coś takiego w naszym spróbuj zasięgnąć tam porady www.pcprtarnobrzeg.pl/interpoint.html
          • Gość: niekochana Re: Obdukcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 10:53
            Wielkie dzięki.
            • Gość: niekochany Re: Obdukcja IP: 66.90.101.* 11.05.12, 20:43
              Widzisz niekochana nade mną znęcała się psychicznie żona. To był taki cichy terroryzm. Od jakiegoś czasu poznałem pewna rodzinę i tam czasami do nich idę. Żonie daje to do myślenia i zmieniła swój stosunek do mnie. Myśli że idę do jakiejś kobiety a ja idę sobie pogawędzić z nimi i ich przyjaciółmi. Znalazłem na nią sposób. I tak zaczyna mi być dobrze. Kiedy ktoś myśli że jesteśmy jego własnością na zawsze to jest w błędzie i trzeba mu to wybić z głowy.
              • Gość: do niekochanego Re: Obdukcja IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.05.12, 16:17
                dziwię ci się niekochany że w tym tkwisz jeszcze, to nie jest sposób to ucieczka,,, ale jak długo można uciekać,szacunek naleźy sie każdej żywej istocie,jeżeli masz dzieci to one patrzą na to i czerpią wzorce, a ty nie masz autorytetu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka