Dodaj do ulubionych

Gratulacje !

IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 27.05.12, 12:41
Byłam wczoraj w Tarnobrzegu na Wieczorze z "Panem Tadeuszem" w Muzeum na zamku. Jestem zachwycona tym co zobaczyłam i usłyszałam ! Macie piękne Muzeum, a zamek - rewelacja ! Gratuluję Tarnobrzegowi takiej instytucji. A sam Wieczór to piękno tekstu Mickiewicza, znakomita interpretacja p.Jerzego Zelnika i do tego prawdziwe zaskoczenie - piękne pieśni romantyczne śpiewane przez świetną sopranistkę. No i jeszcze pełna sala słuchaczy. Będę wszystkim polecać Tarnobrzeg i jego Muzeum w pięknie odremontowanym zamku.
Obserwuj wątek
    • Gość: PiaR Re: Gratulacje ! IP: *.smsiarkowiec.pl 27.05.12, 14:35
      to się nazywa "marketing szeptany"
      • Gość: nikita Re: Gratulacje ! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.05.12, 16:33
        Brawo ! powod do dumy dla mieszkancow Tarnobrzega. Okazuje sie , ze nie wszystko jest w tym miescie na "nie" jak to probuje przedstawic pekajacy z zazdrosci PiaR.
        • Gość: PiaR Re: Gratulacje ! IP: *.smsiarkowiec.pl 27.05.12, 18:35
          błąd w rozumkowaniu nikita, lubię muzea , Zelnika i "Pana Tadeusza", ale wpis Hanny był taką nachalną propagandą, że musiał rzucic się w oczy jako absolutnie nieszczery i nieosobisty; Hanna niech się uczy polszczyzny od Mickiewicza, a nikita niech łyknie coś na uspokojenie
    • Gość: boluś Re: Gratulacje ! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.05.12, 17:15
      Bo to całkiem NOWY zamek jest!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka