Dodaj do ulubionych

Towarzyszom szmaciakom

01.06.12, 21:31
milosnikom bramy stoczni imieniem zbrodniarza Lenina i tym dla ktorych przemarsz Rosjan przez Warszawe ze znakami sierpa i mlota to niewinny happenning;
Wielbiciele Postepu,"nowego czlowieka" i swiata bez Boga tez znajda cos dla siebie.
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qu4P8Fu9tLo#!
Obserwuj wątek
    • Gość: nie katolom Re: Towarzyszom szmaciakom IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.12, 21:45
      11 przykazanie katolika lechowskiego51: SZANUJ BLIŹNIEGO SWEGO AŻ ZOSTANIE SKÓRA Z NIEGO...
    • Gość: Tarzan Re: Towarzyszom szmaciakom IP: *.flash-net.pl 02.06.12, 09:10
      > milosnikom bramy stoczni [...]

W poście czołowego prawicowego intelektualisty spodziewałem się jeszcze "miłośników przejebania wszystkiego, ru...ia kota" i paru jeszcze sloganów z wyżyn intelektualnej analizy, czy czegokolwiek w imię Wolnej Polski i miłości bliźniego ... jednym słowem w imię Boga:)
      • lechowski53 Re: Towarzyszom szmaciakom 02.06.12, 09:24
        Gość portalu: Tarzan napisał(a):

> > milosnikom bramy stoczni [...]
        >
        > W poście czołowego prawicowego intelektualisty spodziewałem się jeszcze "miłośn
        > ików przejebania wszystkiego, ru...ia kota" i paru jeszcze sloganów z wyżyn int
        > elektualnej analizy, czy czegokolwiek w imię Wolnej Polski i miłości bliźniego
        > ... jednym słowem w imię Boga:)

Nie dziw się albowiem Mój Starszy Brat literalnie traktuje nakazy wiary.
        A w Ewangelii wg św Łukasza napisano: "Jeśli kto przychodzi do Mnie, a nie ma w nienawiści swego ojca i matki, żony i dzieci, braci i sióstr, nadto siebie samego, nie może być moim uczniem. "
        Niestety, trzeba nienawidzić wszystkich a nawet siebie samego. Mój Brat stosuje się do tego, choć z drobnym wyjątkiem - siebie kocha .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka