Dodaj do ulubionych

Sp. nr. 10 tbg.

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.06.12, 18:00
Nie zapisujcie się do tej szkoły !!! Nauczyciele okropni !!! Jedna nauczycielka ( od matematyki ) zawsze trzyma strone dziewczyn, chociaż chłopak ma dowody. Jak chodziłem tam do szkoły, miałem świadków i nagranie co mówiła taka jedna dziewczyna, moja nauczycielka nic jej nie zrobiła... miesiąc później było taka sama sytuacja tylko że to na mnie było nagranie... i musiałem pójść do pedagoga. A tej dziewczynie podarowała. A pedagog... co tu dużo gadać, pedagog ma syna, syn się najlepiej uczy, wiadomo, plecy u mamusi... wygrywa wszystkie konkursy i wszystko mu wolno... to tyle ode mnie wypowiadajcie się.
Obserwuj wątek
    • Gość: oj Re: Sp. nr. 10 tbg. IP: *.stalowa.pilicka.pl 15.06.12, 18:25
      chyba dane mówią same za siebie, w tym roku ta szkoła zajęła przedostatnie miejsce jeśli idzie o średnią z egzaminu kończącego podstawówkę (wśród innych tarnobrzeskich podstawówek, rankingi z punktami były w "Echu"), ja dziękuję za takie nauczanie i "profesjonalnie" zapowiadającą się nową dyrekcję
      • Gość: oj2 Re: Sp. nr. 10 tbg. IP: *.stalowa.pilicka.pl 15.06.12, 18:30
        "Echo" z kwietnia br.:
        Oto wyniki poszczególnych szkół.

Miasto Tarnobrzeg – zdawało 439 uczniów, średnia 25,40
        Społeczna Szkoła Podstawowa im. Małego Księcia: 26 zdających – 31,20 punktów;
        Szkoła Podstawowa numer 3: 81 – 25,60;
        Szkoła Podstawowa numer 4: 118 – 25,50;
        Szkoła Podstawowa numer 6: 18 – 27,70;
        Szkoła Podstawowa numer 7: 18 – 26,60;
        Publiczna Szkoła Podstawowa numer 8: 9 – 19,80;
        Szkoła Podstawowa numer 9: 62 – 24,10;
        Szkoła Podstawowa numer 10: 86 – 23,60;
        Szkoła Podstawowa numer 11: 21 – 27,30.

Oto TOP-3 najlepszych szkół
        1. Społeczna Szkoła Podstawowa im. Małego Księcia 31,20;
        2. Szkoła Podstawowa numer 6 27,70;
        3. Szkoła Podstawowa numer 11 27,30.

Oto TOP-3 najgorszych szkół
        1. Publiczna Szkoła Podstawowa numer 8 19,80;
        2. Szkoła Podstawowa numer 10 23,60;
        3. Szkoła Podstawowa numer 9 24,10.
        • Gość: hmm Re: Sp. nr. 10 tbg. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 18:41
          ten Top z Echa Dnia to totalna lipa...To Piep.... podejście pana redaktora...bo na średnią szkoły składa się wiele czynników. Trzeba tylko trochę wysilić szare komórki....ale jak się ich ma mniej....no cóż...
          Nie chcę bronić sp10, ale np. w SP9 są klasy integracyjne - no nie łódźmy się...do tych klas trafiają 'wybitne' przypadki, które jak się zbliżą do 20pkt to już jest sukces. I to pięknie zaniża średnią szkoły.
          Nie wiem, jakie panują warunki w sp10, nigdzie nie jest różowo, nawet w tych najlepszych szkołach. I w tych najlepszych trafiają się słabi uczniowie. Jak tym razem był słabszy wynik w 10, nie znaczy że za rok będzie tak samo, kolejność może się odwrócić totalnie.
          Inna sprawa praca wychowawcza i pedagogiczna...no comment :)
    • Gość: gosc Re: Sp. nr. 10 tbg. IP: *.183.215.218.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.06.12, 08:15
      a co ze szkola katolicka miala tak slaby wynik egzaminow ze nie zalapala sie nawet do najslabszych szkol??????????????????jaki ona ma numer?
      • Gość: ktoś Re: Sp. nr. 10 tbg. IP: *.flash-net.pl 16.06.12, 11:21
        Szkoła katolicka nie ma szóstych klas!!! Więc nie rób z siebie kretyna, tylko sprawdź.
    • nom73 Re: Sp. nr. 10 tbg. 16.06.12, 14:58
      Gość portalu: sekultu napisał(a):

> Nie zapisujcie się do tej szkoły !!! Nauczyciele okropni !!! Jedna nauczycielka
      > ( od matematyki ) zawsze trzyma strone dziewczyn,

A ta matematyczka to panna czy mężatka?
      Za moich czasów w podstawówce był jeszcze język rosyjski i chłopaki mięli po 10-11 ocen z tego przedmiotu a dziewczyny po 1-2 oceny. Pytała nas na każdej lekcji, ale dzięki temu rosyjski znam do dziś, a teraz to się przydaje (najlepsze strony w necie z oprogramowaniem, poradami, serwisówkami to właśnie rosyjskie strony). :-)
      Kto dzisiaj zna cyrylicę? ;-)

привет ребятa! :-)
      • Gość: polonez ze wsi Re: Sp. nr. 10 tbg. IP: *.tktelekom.pl 16.06.12, 16:17
        mądralo googole translator i całe strony z ruska tłumaczy
        • nom73 Re: Sp. nr. 10 tbg. 16.06.12, 22:08
          Gość portalu: polonez ze wsi napisał(a):

> mądralo googole translator i całe strony z ruska tłumaczy

Tak, znam translator google. :-)
          Przetłumacz sobie z pol. na ang. "kawa to nie herbata". :-)
          • Gość: panna monika sekultu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.12, 22:56
            przecież po twojej wypowiedzi widać, żeś osioł patentowany, i podstawówkę zmarnowałeś,gramatyka leży, pisać nie potrafisz, dobrze że litery znasz. Czy to jakaś zemsta ma być, nie przeczołgałeś się do gimnazjum w tym roku? Opisz to swoje wydarzenie dokładniej, bo z tej chaotycznej wypowiedzi niewiele wynika oprócz frustracji i zawiści
            PS. ja też myślę, że i w Paryżu nie zrobią owsa z ryżu, sekultu poległeś
            • Gość: sekultu Re: sekultu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.06.12, 23:35
              To czy się przeczołgałem ledwo do gimn. to MOJA SPRAWA ! Napisałem normalnie, jak ty nie rozumiesz to twój problem... było tak: raz, taka dziewczyna wyklinała, miałem nagranie świadków, potem ja to samo, ona też miała nagranie, jej nic się nie stało a ja do pedagoga...
              • Gość: pa Re: sekultu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 20:40
                Gamoniu! Nr piszemy bez kropki. Jak jesteś taki tuman, to trudno się dziwić, że szkalujesz szkołę! A może nazywasz się Mastalerz, on miał pod górkę do LO, to teraz niszczy całą oświatę. A pamiętaj to już się leczy, podobno z całkiem dobrym skutkiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka