IP: *.flash-net.pl 04.09.12, 07:39
Muszę się pochwalić wszystkim Tym osobom które walczą z otyłością że zgubiłam 6 kg w ciągu miesiąca.Jadłam wszystko oprócz pieczywa , makaronów , ziemniaków i oczywiście słodyczy.Zjadałam czekoladę gorzką w tygodniu jak mnie brało na słodkie ale dzieliłam to na cały tydzień.Teraz zacznę pomału jeść wszystko ale ograniczając pieczywo.Polecam i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • e-ftalo Re: Dieta 04.09.12, 09:14
      Taką dietę to se można wsadzić gdzieś. Nie jeść wymienionych rzeczy znaczy nic nie jeść. Jem wszystko i ważę jakieś 65 kg-na co mi dieta?
      Pieczywo jedzone w normalnych godzinach w niczym nie przeszkadza. Ale no nic dziwnego,jak się dzień w dzień przejadasz sytym obiadem a potem różnymi ciastami ,sałatkami to powoduje otyłość.
      • Gość: .. Re: Dieta IP: *.flash-net.pl 04.09.12, 13:18
        wolałabym się pochlastać niż ważyć 65 kg.Ohyda.
        • Gość: inka Re: Dieta IP: *.flash-net.pl 04.09.12, 14:56
          eftalo ma racje po czesci-jesc regularnie co 2,5-3 godziny racjonalnie laczyc pokarmy ,,,zazywac sportu i tyle zadnej filozofii tu nie trzeba a juz na pewno nie testowac diet na sobie..bo dlugotrwale powoduja powazne zdrowotne skutki uboczne
      • Gość: Lili Re: Dieta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.09.12, 19:25
        eftalo Ty zawsze masz wiele do powiedzenia w niewiele jak widac w temacie się orientujesz. Druga rzecz....65 kg dla faceta to porażka, przecież to szkielet....proponuję przytyc :D
        • Gość: inka Re: Dieta IP: *.free.aero2.net.pl 04.09.12, 21:11
          Lila z szacunkiem-nie faforyzuje eftala ,
          po prstu nie masz podstawowoej wiedzy o budowie ciala i metabolizmie jesli uwazasz ze eftalo majac 65 kg celowo do tego doprowadzil
          • Gość: otyła Re: Dieta IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.13, 17:10
            Co jeść ? Może przykładowy jadłospis dacie na tydzień.
    • Gość: wiedząca Re: Dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.12, 19:29
      Powiem informację nową
      szkielet z ładna obudową:-)
      • e-ftalo Re: Dieta 04.09.12, 23:26
        @Lili ,już wiele razy na tym forum udowodniłaś że jesteś forumowym trolem i pier..isz głupoty.Ile ty masz lat,15? Na to wygląda
        Przykład wagi podałem,ponieważ nie prowadzę żadnej durnej diety. Uważam że jest niska,bez względu czy dla faceta czy kobiety. Jeśli ktoś podejmuje dietę znaczy że ma problem z jedzeniem i musi zmuszać się do różnych dziwnych nawyków żywieniowych typu niejedzenie chleba,ziemniaków i właściwie niejedzenia niczego.
        • Gość: mimi Re: Dieta IP: *.smsiarkowiec.pl 05.09.12, 10:36
          65 kg i zależy jeszcze jaki wzrost . Jeśli wzrost masz odpowiedni to Twoja waga jest prawidłowa . Ale jeśli jesteś niska to masz lekką nadwagę . Jeśli chodzi o pieczywo , makron i ziemniaki , zgodzę się z tym,że jeśli ktoś wykluczy te składniki , zobaczy murowaną różnice . Ogółem , jest wielkie bum na zdrowe żywienie i dbanie o siebie . Jeśli ktoś czuję się ze swoją wagą dobrze to Ok , ale jeśli ktoś potrzebuje zmian , to dlaczego nie . Każdy niech chudnie jak potrafi , byle by był efekt .
          • lechowski51 Re: Dieta 05.09.12, 11:58
            Wiecej swinstwa z MC Donald's,wiecej Kentucky Fucken Chicken,wiecej chipsow,coca-coli ,wiecej dmuchanego pieczywa z Biedronki,Tesci i Kuflanda zamiast normalnego zytniego polskiego chleba a bedziecie wygladac jak te potwory ktore spotykalem co pare minut na uicach Nowego Jorku.Bostonu czy Chicago.
            • Gość: znajoma Re: Dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 15:14
              Ptasie mleczko sobie leży a ja chciałabym i boję się. Nie chce się załapać na potwora. Trudno, trzeba wypić samą kawę. Lechowski, ile mogę ważyć przy wzroście 160? Tak, żebyś nie mijał mnie z daleka:-) Miłego popołudnia:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka