Dodaj do ulubionych

brak ciepła

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.10.12, 20:04
Panie Prezydencie, zrób Pan porządek w swoim mieście.

Mieszkańcy marzną!

Czy przewiduje Pan w związku z tym jakieś działania?
Obserwuj wątek
    • Gość: penżydent marsa Re: brak ciepła IP: *.tktelekom.pl 10.10.12, 21:06
      oczywiście koksowniki będą pod każdym blokiem, przydział kilo węgla na tydzień
    • Gość: m Re: brak ciepła IP: 80.51.96.* 10.10.12, 21:43
      jakaś awaria jest ponoć
      • Gość: gość Re: brak ciepła IP: *.tktelekom.pl 10.10.12, 21:53
        Gość: proboszcz 10.10.12, 20:04
        Panie Prezydencie, zrób Pan porządek w swoim mieście.
        Mieszkańcy marzną!
        Czy przewiduje Pan w związku z tym jakieś działania?
        Do "proboszcza" jesteś tak śmieszny że szkoda klawiatury czopku.
        Na końcu ulicy Dąbrówki były naruszone rury z ciepłą wodą , ja jechałem o ok. 17 godz. panowie którzy tam instalowali rury dziwną maszyną właśnie się zwijali , a para sobie pięknie leciała , miałem im zwrócić uwagę żeby powiadomili PEC bo ich obedrą ze skóry , ale zwątpiłem żeby nie dostać łopatą. Proboszcz = Wojtek Hemoroida
        • Gość: idźże Re: brak ciepła IP: *.smsiarkowiec.pl 10.10.12, 22:59
          taaaa , na siarkowcu od wczoraj, na koperniku tez - ani ciepłej wody, ani ciepła w kaloryferach, a jak było plus 20 to grzali na ful
    • Gość: mar Re: brak ciepła IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.10.12, 07:15
      taaa....chyba z takimi problemami i narzekaniami idzie się do prezesa spółdzielni
      • Gość: znajoma Re: brak ciepła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 07:45
        W szkołach grzeją? U nas jest ciepło, grzeją od 1 października. Palę w domu od kilku dni, bo jest bardzo zimno. Pozdrawiam, miłego dnia.
        • Gość: i co Re: brak ciepła IP: *.smsiarkowiec.pl 11.10.12, 13:04
          ja palę od 5 lat nawet w upały
          • Gość: bolo Re: brak ciepła IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.10.12, 17:31
            znaczy siem palisz bez przerwy?
    • Gość: edc Re: brak ciepła IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 12.10.12, 10:54
      sezon grzewczy 15.10
      • Gość: nie Re: brak ciepła IP: *.smsiarkowiec.pl 12.10.12, 13:04
        zacytuj dalszy ciąg przepisów
        • Gość: ronin Re: brak ciepła IP: *.tktelekom.pl 12.10.12, 13:37
          z powodu zamknięcia wysypiska w piasecznie w koksownikach będzie sie palić śmieciami
    • Gość: Gość Re: brak ciepła IP: *.play-internet.pl 12.10.12, 17:46
      No tak, teraz chcą ciepełka z kaloryferka, gdzie w ciągu dnia jest 10-15 stopni C, w słońcu naprawdę dużo więcej. Może jak niedługo będzie chłodniej ok zera w dzień i i trochę chłodniej w w nocy, wyłączają kaloryfery, siedzą w jednym pokoju ubrani w kamizelki i rękawiczki, a po odczytach podzielników płaczą, bo pewnie trzeba dopłacić! Jest piękna, ciepła złota jesień i cieszmy się z tego i hartujmy przed chłodami. Lechowski pewnie wszystko wie na ten temat i na pewno skomentuje!
      • Gość: znajoma Re: brak ciepła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.12, 20:16
        Nie paliłam dzisiaj i mam 16 stopni w domu. Ale gorąco! Byłam u przyjaciółki podlać kwiatki,ma 11 stopni w domu, to dopiero ciepełko:-)
    • Gość: gość Re: brak ciepła IP: *.play-internet.pl 12.10.12, 18:18
      Kieruj się proboszcz do spółdzielni!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka