Dodaj do ulubionych

Naprawa felg aluminiowych

IP: *.szybszyinternet.pl 14.11.12, 10:25
Gdzie w Tarnobrzegu lub okolicach jest zakład zajmujący sie naprawą felg aluminiowych (prostowanie, spawanie, malowanie)?
Obserwuj wątek
    • Gość: tarnobrzeżanin Re: Naprawa felg aluminiowych IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.12, 12:44
      W latach dziewiędziesiątych naprawiałem w Mielcu, przed wjazdem do WSK ponieważ w Tanobrzegu nikt tego nie robił.Gdyby nadal nie było to nalepiej zapytaj w zakładzie wulkanizacyjnym na ulicy Świętej Barbary, oni są z MIELCA.
    • Gość: Gość Re: Naprawa felg aluminiowych IP: *.pppoe.sistbg.net 15.11.12, 22:34
      Widziałem w Tarnobrzegu Clio z napisami ''renowacja felg-wulkanizacja u Zuzi''. Ale numeru nie zapamiętałem. 800 końcówka czy jakoś tak. popytaj
    • Gość: nick Re: Naprawa felg aluminiowych IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.03.13, 15:12
      Ja znam ale Auto Perfekt w Ropczycach to trosze dalej niż Tarnobrzeg. Ale przynajmniej wiem, że zrobią to najlepiej jak się da. Nie będzie wstydu przejeżdżać koło orbity :) a czy to się liczy to już nie wiem... podobno tak
      • Gość: Gość Re: Naprawa felg aluminiowych IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.03.13, 12:15
        Najbliżej z tego co wiem można zrobić u Leona w Furmanach, gość fachowiec robi dobrze i nie kroi jakichś kosmicznych pieniędzy.Myślę,że się nie rozczarujesz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka