Gość: gość IP: *.sistbg.net 11.02.13, 09:35 Znowu zasypało, nauczyciele z podkarpackiego maja ferie, za które dostają pieniądze z naszych podatków, a może by tak za odśnieżanie się wzięli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: n-l Re: Ferie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 10:27 Dobry pomysł, właśnie wróciłam od łopaty:-) Gdzie Ci odśnieżyć, podaj dokładny adres, zbiorę brygadę i przyjadę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferie Re: Ferie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.02.13, 10:32 wlasnie sie obudzilem ale wstawac jeszcze nie mam zamiaru, dwa tygodnie laby za kase, to jest to!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwałcerz Re: Ferie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 11:23 A Mastalerz to co?Taki dzielny był dwa lata temu..."Jeśli zostanę prezydentem..."Wtedy wiedział jak zmusić ASA do uczciwej pracy przy odśnieżaniu miasta,teraz tylko o karach gada i nic z tego nie wynika.Ale czego spodziewać się po gościu,który tylko w gębie jest mocny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ferie IP: *.183.212.93.dsl.dynamic.t-mobile.pl 11.02.13, 11:47 poczekamy do twojego urlopu zobaczymy jak latasz z miota po. mieście Daj znać gdzie i kiedy można cię pooglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbg Re: Ferie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 12:00 Co za małomiasteczkowa zawisć, żal d.. ściska? Też idź na urlop. Co za banda buraków! ps. Trzeba było się uczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Ferie IP: *.sistbg.net 11.02.13, 14:54 Tak tylko mogą powiedzieć nauczyciele o kimś - banda buraków, nawet wiem z której szkoły sa ci nauczyciele. A dlaczego by nie, tyle mają wolnego, niech zrobią coś pożytecznego.A prezydent może im pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Ferie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 23:00 Dziękuję za życzliwość, dobranoc:-) www.youtube.com/watch?v=3uKJecZ_4Gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ferie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.02.13, 14:07 A z bardzo prostego powodu nie - to jest mój urlop. Ty na swoim odśnieżasz? Taka specyfika zawodu, że mam go trochę więcej niż inni, ale z drugiej strony nie mogę go wziąć kiedy chcę, tylko wtedy, kiedy szkoła nie pracuje. Zresztą zajrzyj na strony poszczególnych szkół i zobacz, co oferują nauczyciele, a potem przejdź się do szkół i zobacz ilu uczniów chce cokolwiek robić w szkole w czasie ferii. Na palcach jednej ręki policzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n-l Re: Ferie IP: *.tktelekom.pl 12.02.13, 08:06 hahaha :) poczekaj, już lecę, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Ferie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 08:22 Życzę udanych ferii zimowych wszystkim tarnobrzeskim belfrom, odpocznijcie od szkoły, gdzie chodzą Anioły:-) Pozdrawiam i życzę udanego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ferie IP: *.sistbg.net 12.02.13, 15:53 Nie dziwię im się , szkoła tam potrafi zachęcić że wcale im się progu nie chce przekraczać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Ferie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 17:20 Jaki zawód lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Ferie IP: *.tktelekom.pl 13.02.13, 11:05 Nie podsycaj,nie podpuszczaj,nie pobudzaj ludzi do nienawiści , nie szczuj ludzi na ludzi .Spróbuj zachęcić do poważania i wzajemnego szacunku.Jesli tobie się nie udaje to nie znaczy,że wszyscy w tym pięknym kraju muszą być złośliwi i podli. Może chciałbyś wprowadzić w XXI wieku niewolnictwo ? Zniszczyć wszystko co wywalczyli nasi przodkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ferie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 11:27 I niech mają, należy im się jak psu buda! Mam kolege który, kiedyś miał tylko praktyki u tej małoletniej dziczy, powiem wam że nie raz chciał zamienić się z robolem na łopate i mieć swięty spokój. Nauczyciele mają przywileje, ale ktoś ten jebany naród musi wykształcić, żeby i twoje dzieci mogły dalej żyć i rozwijać sie w tym popieprzonym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Ferie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.13, 18:29 Pozdrawiam Was serdecznie z Rymanowa Zdroju, miłego wieczoru:-) Odpowiedz Link Zgłoś