Dodaj do ulubionych

Prosba do wszystkich

IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 00:35
Drodzy mieszkancy prosze was bardzo ja Mieszkaniec Tarnobrzega zrobmy Referendum odwolajmy tego naszego Wodza ktory niszczy nasze miasto. Mieszkancy Sobowa laczymy sily robmy cos On zniszczy nasze miasto a pozniej wyjedzie do swojego domu w Lublinie z workami pienidzy i bedzie sie z nas smial. A my bedziemy plakac i probowac wszystko od nowa naprawiac lecz wtedy bedzie juz za pozno.
Obserwuj wątek
    • Gość: blekota Re: Prosba do wszystkich IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.06.13, 09:04
      Z tego co wiem to ten mistrzuniu jest z Radomia - wiec nie wiem skad informacje o chacie w Lublinie. Ale do tego Radomia za chiny nie chce sie przyznac - na wszelakich fejsach itp pisze ze pochodzi z Tarnobrzega. Wiec skoro juz na dzień dobry takie fo pa to czego tu oczekiwac.
      • Gość: dla wyjasnienia Re: Prosba do wszystkich IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.06.13, 09:17

proletariusze wszystkich gmin łączcie się. Ci z lubelskiej mafii są teraz radnymi.
        • Gość: gość Re: Prosba do wszystkich IP: 83.238.199.* 23.06.13, 15:04
          Nie da rady go odwołać. Przyspawał się jak ta mafia w rządzie.
    • Gość: Kra Re: Prosba do wszystkich IP: *.tktelekom.pl 23.06.13, 15:08
      Za poprzedniego prezydenta moim zdaniem było gorzej...
      • Gość: oto Re: Prosba do wszystkich IP: *.tktelekom.pl 25.06.13, 23:45
        Kto miałby być następcą?
    • Gość: Do mieszkańca Re: Prosba do wszystkich IP: *.tktelekom.pl 26.06.13, 02:21
      Masz jakiś problem bo mam wrażenie, że cierpisz na syndrom władzy i chęć na worek pieniędzy.
      Ja głosował na obecnego Prezydenta i spokojnie daje radę gość .Tylko chytrzy pazerniacy
      mają zakusy .........................a sio, a sio
      • Gość: Gość Re: Prosba do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 08:34
        Taa...daje radę.Tylko w czym?
    • e-ftalo Re: Prosba do wszystkich 26.06.13, 08:43
      Dla przecietniaka forumowego Lublin i Radom to jedno i to samo,bo w życiu nie widział nic poza Tarnobrzegiem i Rzeszowem,hehe
      Gdyby się przyznał to zaraz znalazła by się grupa ksenofobów oszołomów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka