Dodaj do ulubionych

Sprawdzone miejsce w Zakopanym

IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.13, 17:56
Poszukuję domku lub jakiegoś lokum na 8-9 osób w Zakopanym.
Jeżeli macie jakieś sprawdzone miejsca to proszę o linki lub ewentualne namiary.
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Sprawdzone miejsce w Zakopanym 20.07.13, 18:14
      Moim zdaniem czerpanie ofert z forum gdzie każdy jest anonimowy,ma różne upodobania i preferencje jest bez sensu.Szkoda ze nie ma portalu społecznościowego gdzie znajomi swoim znajomym mogli by polecać ciekawe miejsca w których byli,przeczytane książki,muzykę itd.Ja znam dobrze Zakopane i od lat korzystam z domu góralskiego na Buńdówkach,z cudownym widokiem na Giewont i Gubałówkę.Jest tutaj cisza,wokół hala na której pasą sie owce.O parę minut mam Drogę pod Reglami skąd wychodzą trasy do TPN.Przyjeżdżam tutaj aby pochodzić po górach a nie po Krupówkach,do których idę spacerem 20 min.Pokoje są czyste ale nie ma w nich łazienek/są na korytarzu/ ale za to tanie bo 30 zł od osoby.
      Jak Cię interesuje,to zadzwoń.Trudno o miejsca w sezonie bo tutaj od wielu lat przyjeżdżają ci sami goście.
      panoramafirm.pl/ma%C5%82opolskie,tatrza%C5%84ski,zakopane,droga_na_bu%C5%84d%C3%B3wki,11/stoch_stanislawa_pokoje_goscinne-acxuzf_aup.html
    • Gość: wczasowicz Re: Sprawdzone miejsce w Zakopanym IP: *.szybszyinternet.pl 20.07.13, 20:48
      Willa Swidrówka i Swidrówka2 to dwa domy jednego własciciela w Zakopanem i Poroninie. Mili gospodarze, ceny umiarkowane,czysto miło. Jezdzimy dosc często więc polecam.Można sprawdzić w GOGLE wpisując Willa Śwdrówka.
    • Gość: hadal Re: Sprawdzone miejsce w Zakopanym IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.13, 22:30
      W Zakopanym to nie wiem, ale w Zakopanem to by się coś znalazło
      • Gość: kaziuk66 Re: Sprawdzone miejsce w Zakopanym IP: *.wdm.pl 21.07.13, 00:40
        Bywam tutaj - www.tatraclub.zakopane.pl Bardzo fajne miejsce jest u Pani Barbary Kołodziejczyk na ul Tetmajera 21. Za jakis czas sprawdze jak jest w WDW "Przyjaźn" na ul.Tetmajera 27.Na pewno nie jest to oferta dla tych którzy centrun Zakopca omijaja duzym łukiem .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka