Dodaj do ulubionych

praca w UM Tarnobrzeg

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.13, 13:47
Dzień dobry.
Chcę uzyskać informację na temat zatrudnienia w urzędzie miasta w charakterze pracownika biurowego. Interesuje mnie, czy jest ogłaszany nabór, czy po prostu idzie się gdzieś z dokumentami i się pyta czy jest praca. I jaką szansę ma absolwent studiów, który nigdy nie pracował, bo się uczył?
Proszę o rzetelne odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: hihi Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.13, 14:26
      rzetelna odpowiedź - gdzie się leczysz i co mówi lekarz?
      • Gość: IGD Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.13, 15:51
        @hihi to Twoja odpowiedź była nierzetelna, a ja pytam na poważnie, bo wiem, że sporo młodych osób pracuje w UM tylko nie wiem, a ich wykształcenie nie jest powiązane z wykonywaną pracą. Tak więc jak wygląda rekrutacja?
    • lena_80 Re: praca w UM Tarnobrzeg 26.08.13, 14:32
      Szukaj tutaj www.tarnobrzeg.eobip.pl/bip_tarnobrzeg/index.jsp?place=Menu02&news_cat_id=129&layout=1&page=0
    • Gość: proboszcz Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.ip.netia.com.pl 26.08.13, 16:03
      Gdzie jest ten las gdzie rosną takie choinki?
    • Gość: orkan Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.play-internet.pl 26.08.13, 18:24
      Rzetelna odpowiedź jest taka że nie ma na to szans wszystko przechodzi przez biurko matki oświaty i pana boga jak masz plecy to może dostaniesz-przykład! kolega z tytułem magistra zaszczycił stół weryfikujących kandydatow swoim cv w jednej dziedzinie wiedzy a oblatany był w tym temacie bo to z dziada pradziada -i cóż się okazało pracę dostał koleś po technikum z zaplecza listy pana boga! i jak tutaj mowić o przejrzystości i normalności.
      To nie nowość koleżanka wystąpiła w konkursie na pewne stanowisko w pewnym wydziale rok temu (była po UJ) a pracę dostał kolega kolegi ze straży przybocznej po studiach zaocznych w Szczecinie,Gdańsku gdzieś w Polsce- chyba korespondencyjnie!
      Tak się rozdaje etaciki wszystkie te organizowane konkursy,przetargi ,etc.... są na miarę Monty Paytona dziwię się że jeszcze tego nie wiesz
      szukaj może cię docenią za papierowe szaleństwo!
      • Gość: kontur Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.13, 21:19
        niezle ujete 'matka oswiaty i pan bog' podoba mi sie - to z pozytywnej strony reszta niestety to nieciekawa prawda ze o pracy nie ma co marzyc...
        • Gość: gość Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.13, 21:31
          A wy wszyscy lenie zamiast marzyć o pracy za biurkiem i opie...niu się na ciepłej posadce do emerytury, bierzcie się do roboty, w końcu Unia daje kasę (podobno) Zakładajcie własne interesy i bogaćcie się. Tyle lat darmowego kształcenia za państwowe pieniądze i niczego nie potraficie oprócz przekładania papierów?
          Ciężko pracujcie i bogaćcie się, bądźcie zamożni jak Kulczyk, nikt wam tego nie zabroni!
          • Gość: pesymista Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.08.13, 10:45
            Dobre to "bogaccie sie jak Kulczyk".Na czym jak wszystko sprzedane, co polska ludowa wybudowała.
            • Gość: gość Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.08.13, 22:45
              Przeciwnie, Polska to bardzo bogaty kraj, skoro przetrwał kilka rozbiorów, wojnę, grabież sowiecką oraz rozsprzedawanie i grabienie majątku przez ostatnie ponad 20 lat...
              I dalej jeszcze jest co rozkraść.
              Posłowie przynajmniej nie widzą potrzeby oszczędności.
          • Gość: mieszkaniec Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.13, 09:58
            Matka po wyższej szkole a koleś nad nią politolog pewno zaoczny super.
    • Gość: r Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 23:18
      Nie ma realnej szansy dostać pracy, konkurs jest ogłaszany, ale jest to szopka jak już wspomniano,
      sama jestem po kilku kierunkach na KULu ze stażem i praktykami w UM pracy nie dostałam, nie dostane, brak znajomości=brak pracy.
      • Gość: gość Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.08.13, 08:20
        Studiowałaś jakieś tam pierdoły tylko po to aby dostać prace za biurkiem i przerzucać papiery??
        I właśnie takich mamy studentów, co to niczego nie potrafią, zmarnowany czas...
        Czy skoro jesteś po kilku kierunkach praca w Urzędzie powinna ci się należeć z automatu? Od czego jesteś specjalistką, bo papierek to wiesz...
        • Gość: r Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.13, 09:06
          Ukończyłam prawo , administracje na studiach dziennych i kosztowało mnie to dużo wysiłku i nie podoba mi się, że anonimowa osoba, która nie przedstawia swoich kwalifikacji atakuje mnie i porównuje do byle studentów... Jak ja składałam dokumenty na studia była konkurencja i kilka osób na jedno miejsce, a nie jak obecnie... Nie uważam, że praca w urzędzie należy się z automatu, ale także nie wierze w sprawiedliwość tych wszystkich konkursów na stanowiska urzędnicze, jeśli Pan/Pani wierzy to nie mamy o czym dyskutować, bo w takim razie, albo jest Pan/Pani naiwna, albo nie zna specyfiki rynku pracy w Urzędach Miast w mniejszych miejscowościach w całej Polsce, a nie tylko w Tarnobrzegu. Z drugiej strony jakbym chciała dostać pracę fizyczną to nie poszłabym na studia, a celem studiów jest lepsza przyszłość.
          • Gość: sąsiad Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.08.13, 12:05
            Jak nie macie znajomosci to mozecie miec 5 fakultetow na najbardziej renomowanych uczelniach i znac 10 jezykow obcych biegle i tak nie macie szans na prace w jakimkolwiek urzedzieu bo tak jest we wszystkich. Te konkursy to kpina juz przed wiadomo kto bedzie wybrany i komu najlepiej pojdzie rozmowa kwalifikacyjna. Jak macie znajomosci i ktos was tam wepchnie to mozecie potem dorabiac szkole w koziej wolce co sie placi 200 miesiecznie i przechodzi.
          • Gość: p. Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.ip.netia.com.pl 28.08.13, 13:03
            O błoga naiwności...

Nas na studiach już z 15 lat temu wyprowadzano z błędnego przekonania, że dyplom = praca. Teraz już tego nie robią?
          • Gość: miś Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.13, 14:34
            tylko zaoczna politologia się liczy. To polecam www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=2899
          • Gość: gość Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.08.13, 17:54
            No, to kobieto masz swoją "lepszą przyszłość" ;)))
            • Gość: abrakadabra Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.08.13, 20:29
              Jesli ukonczylas prawo to pewnie nie masz aplikacji. A administracje czy prawo administracyjne to sobie mozna w doope wsadzic. Niczemu nie pomaga. Chyba ze masz znajomosci.
          • Gość: absolwent Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.08.13, 19:58
            To co w końcu ukończyłaś? Prawo? Czy administrację? Bo to są dwa różne kierunki kotku... choć zazwyczaj prowadzone na jednym wydziale: prawa i administracji. I wiesz - raczej nikt, kto studiuje prawo, nie robi jednocześnie administracji (bo i po co skoro prawo to kierunek, który daje większe możliwości od administracji) lecz jeśli już to wybiera jako drugi kierunek studiów ekonomię, politologię, zarządzanie itp. itd. ewentualnie anglistykę lub jakiś inny język obcy jeśli ma ku temu talent.
    • Gość: gizmo Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.play-internet.pl 28.08.13, 21:53
      Czy wiecie że 96% forumowiczów to ludzie w wieku 16-20 lat, więc ,,najlepszy'' doradca to forumowicz no cóż pozostało czytać i albo się śmiać albo zdenerwowany odpisywać,poza niektorymi widzę tutaj wpisy bardzo konstruktywne i rzeczowe reszta nie nadaje się do opisu z mojej strony!
    • Gość: gość Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.08.13, 23:16
      Zacznijmy od tego, że padło tu kretyńskie zapytanie o zatrudnienie w jakiejś instytucji. Nie wiem czego tak gruntownie wyedukowana osoba oczekiwała po zamieszczeniu postu w tym miejscu? Ośmieszyłaś się dziewczyno i masz tylko te swoje dyplomy oraz aspiracje, jedź lepiej do Włoch na pomidory...
    • Gość: seba Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.play-internet.pl 31.08.13, 18:49
      Nie wiem co to za post i co zakładający chciał osiągnąć,przecież to jakiś cyrk jak można na forum pytać o pracę w UM i czy kogoś potrzebują do pracy,gdzie z dokumentami-błazenada-po pierwsze nie znajdziesz jej jak nie masz plecow, po drugie już napisałem.
      Zarejestruj się w PUP i czekaj albo szukaj pleców-boże po ca ja na takie głupie pytania odpowiadam !
    • Gość: jurek Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.smsiarkowiec.pl 02.09.13, 09:03
      Praca w UM bbuuuaaaacchha ha!-zapomnij
      • Gość: robol Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.09.13, 14:54
        A do roboty jechać na zachód, na saksy magistry przyszywane, siedzielibyście tylko za biurkiem i nic nie robili. Gdybyś jeden z drugim skończył dobrą uczelnię to nie miałbyś problemu z pracą.
        A wy "kupiliście" sobie tytuły i płaczecie o robote w magistracie.A sio!
        • Gość: olo Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.13, 11:14
          A czy było kiedykolwiek inaczej Aniu?
    • Gość: anka Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.play-internet.pl 05.09.13, 15:06
      Wydaje mi się że ktoś przecenia ,,zdolności artystyczne'' prezydenta i komisji ktora wyłania osobę do pracy tu nie chodzi o doświadczenie ani fakultety czy tytuły-ktoś tu napisał jak się nie podoba to won -no jasne tym właśnie kieruje się włodarz! jak nie pasuje kogo zatrudniam to trudno może iść do pośredniaka lub wyjechać za granicę -śmieszne że ludzie pracujący już za tzw plecy tutaj rozwijają parasol ochronny nad włodarzem -sami sobie wystawiacie opinię wydaje mi się iż to niedługo sięgnie zenitu albo bruku! moralnie to nie do pomyślenia ale partyjnie i po znajomości jak najbardziej adekwatne do sytuacji w kraju!
    • Gość: emsi Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.0.fullrate.dk 05.09.13, 16:20
      Założyła sobie PIS_da wątek i próbuje walić w magistrat jak w bęben. Zapomniała jednak o tym, że ciemny lud już tego nie kupi. Taka prawda buraki :-)
      • Gość: prezes internetu Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.tbg.edge.wdm.pl 06.09.13, 11:46
        Podpisz się hejterze imieniem i nazwiskiem a nie przez proxy piszesz, z pi-sdy to sam wyszedłeś.
        Piz... da w świecia a kozak w necie jesteś.
        youtube.com/watch?v=p8GuB3YW8oM dla ciebie ms
    • Gość: ulik Re: praca w UM Tarnobrzeg IP: *.smsiarkowiec.pl 09.09.13, 11:02
      Praca w tym mieście jest podporządkowana znajomościom z głównym bohaterem tego grodu-więc nie ma o czym pisać!-totalne dno transparentności!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka