Dodaj do ulubionych

Piękna opowieść

27.09.13, 10:23
o miłości i pomaganiu biednym dzieciom.Szczególnie dedykuję ją forumowym ateistycznym dewotkom,którzy w każdym chrześcijaninie widza zboczeńca i religijnego fanatyka.
www.polskieradio.pl/9/1363/Artykul/936960,Dzieci-z-Mozambiku-nauczyly-mnie-milosci-i-dzielenia-sie
Obserwuj wątek
    • lena_80 Re: Piękna opowieść 27.09.13, 10:49
      lechowski51 napisał:

> .... Szczególnie dedykuję ją forumowym ateistycznym dewotkom ....

A są tu takowe? Nie zauważyłam :-)
    • Gość: wilk Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.09.13, 11:01
      ci dwaj ksieza z Polski na Dominikanie szczegolnie biednym dzieciom ,,pomagali"
      • Gość: wilk Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.09.13, 11:12
        A Aldona Filipek zrobila piekna rzecz , szkoda tylko ze dzieki polskim ksiezom rachunek krzywd przekracza sume pomocy.
    • Gość: misia Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.09.13, 11:25
      ...jeżeli dewotkom - to które , pisz poprawnie jak chcesz zaistnieć chłopczyku ;)
      • lechowski51 Re: Piękna opowieść 27.09.13, 14:13
        "Po owocach ich poznacie"...bo ateistyczna dewotka po za księdzem pedałem i pedofilem,nie dostrzega tysięcy zakonników,zakonnic i różnego rodzaju misjonarzy,którzy jak ta dzielna dziewczyna pomagają w biedzie milionom ludzi na świecie.
        • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.09.13, 16:53
          No pomagają (oficjalnie), ale co to ma do ateizmu i księży pedofilii.
          • lechowski51 Re: Piękna opowieść 27.09.13, 21:43
            Odpowiedział Ci wilk;
            A Aldona Filipek zrobila piekna rzecz , szkoda tylko ze dzieki polskim ksiezom rachunek krzywd przekracza sume pomocy.
            • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.09.13, 22:26
              Wiem, że chciałbyś zamieść pod dywan ten problem i najlepiej zmienić temat. A jeżeli chcesz wiedzieć jakiego działania oczekuje się od kościoła w sprawie pedofilii to Franciszek dał świetny przykład, a ty jak zwykle kulą w płot. Masz pomogę ci.

wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Papiez-Franciszek-ukaral-peruwianskiego-biskupa-wydaleniem-ze-stanu-kaplanskiego,wid,16027953,wiadomosc.html?ticaid=111626&_ticrsn=5
              Nawiasem nie twierdze, że wszyscy księża to pedofile, oszuści i złodzieje ale ta organizacja wspierała tego typu ludzi dobrze, że wreszcie ktoś się za to bierze.
              • lechowski51 Re: Piękna opowieść 28.09.13, 14:09
                Niczego nie chcę zamiatać po dywan.Pedał czy pedofil niezależnie czy jest w sutannie czy garniturze,jeżeli łamie prawo powinien by surowo ukarany.Problem ma lewacki salon,bo pedofil Kohn-Bendit czy Polański to są medialne i polityczne autorytety a pedofil w sutannie jest wyrazem medialnej nagonki.Po za tym ten wątek nie jest o pedofilach a o dzielnej dziewczynie i jej opowieści.Wysłuchałeś przynajmniej tej audycji?
                • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.09.13, 14:56
                  Nie ten wątek miał być rzekomą odpowiedzią na nagonkę na pedofilię w kościele sam tak pisałeś, miał pokazać, że nie wszyscy w kościele to pedofile. Ja pytałem się co to ma wspólnego z pedofilią. Teraz odwracasz, że od samego początku ten temat nie miał nic wspólnego z pedofilią i chciałeś pokazać, piękną pomoc kościoła (ja bym się kłócił co do pomocy w tamtym regionie ale ok daruje sobie) oj kłamczuszek.
                  • lechowski51 Re: Piękna opowieść 29.09.13, 22:06
                    Zamiast kłócić się "co do pomocy" w tym regionie,wysłuchaj opowieści tej dzielnej dziewczyny.I ja możesz wskaż mi chociaż jedną akcję charytatywną,w jakimkolwiek zakątku świata,którą prowadzą ateiści?!
                    • Gość: bekalosz Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.09.13, 22:57
                      lechowski,trudno się dobić do rozumu zołzy! Pozdrawiam!
                      • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.09.13, 23:09
                        Jakiej zołzy, ja kobietą jako, żywo nie jestem. A do rozumu mojego łatwo jest trafić wystarczy dawać logiczne argumenty czego niestety tobie podobni nie potrafią.
                      • Gość: bekalosz Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.09.13, 22:44
                        WR-ZOŁZY to skrót dotyczący Tych co nami rządzą Złodzieje, Oszuści, Łobuzy, Zdrajcy - to nie ja wymyśliłem- zgadnij koteczku kto?
                        • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.09.13, 23:00
                          Raz nie będę zgadywał pewnie jakiś nawiedzony pajac. Dwa daruj sobie koteczki kaloszku. Trzy co ma ten skrót wspólnego z tematem. Cztery czyli innymi słowy nazwałeś mnie złodziejem, oszustem, łobuzem i zdrajcą, dziękuje kaloszu ale żaden z tych przymiotów się do mnie nie odnosi, ale dla was prawdziwych Polaków i Papież (zwłaszcza kiedy nie jest jeszcze papieżem) może być zdrajcą i agentem żydo-masonów o tutaj masz przykład.

wolna-polska.pl/wiadomosci/bergoglio-czlonkiem-zydomasonskiego-rotary-club-2013-09
                        • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.09.13, 23:10
                          A w sumie masz szczególnie podoba mi się młodość tego pana od ZOŁZ ciekawe czy sam tak o sobie mówi

pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Pietrzak
                        • Gość: Beszamel Re: Piękna opowieść IP: *.rzeszow.hypnet.pl 02.10.13, 23:22
                          Coś takiego mógł wymyśleć tylko były oficer Ludowego Wojska Polskiego. Zgadłem?
                    • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.09.13, 23:02
                      pl.wikipedia.org/wiki/Bill_%26_Melinda_Gates_Foundation
                      Obydwoje to ateiści.

Dalej masz:
                      humanistcharities.org/
                      kylyssa.squidoo.com/Atheist-CharitiesMało

I dalej się pytam co ma do ateizmu pomoc jakieś kobiety w Afryce bo już co to ma do pedofilii w kościele ci odpuszczę.

Jak pisałem o pomoc kościoła dla Afryki nie chcę się kłócić, ale jego pomoc przekreśla dla mnie chociażby kwestia z której dopiero niedawno zaczął się wycofywać. Prezerwatywy w świecie gdzie wirus HIV zbiera spore żniwo a medycyna stoi na zerowym poziomie zakazywanie ich używania jest skazywaniem ludzi na śmierć. Stąd mam do tej pomocy taki a nie inny stosunek. Inne rzeczy jak legitymizowanie niewolnictwa czy co tu ukrywać przymusowa chrystianizacja (my wam damy leki i żywność wy tylko nauczcie się paciorka) pominę bo to już dawne dzieje.

• Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.09.13, 23:34
                        Poprawiam link
                        kylyssa.squidoo.com/Atheist-Charities
    • Gość: Namozambik Re: Piękna opowieść IP: *.rzeszow.hypnet.pl 29.09.13, 23:37
      "(...) religijność opierająca się tylko na chodzeniu do kościoła nic mi nie daje." No pięknie! Piszcie do mnie na Mozambik! Piękna opowieść! :-)
    • Gość: proboszcz Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.09.13, 23:02
      czekamy na serial opowiadający o księdzu poszukiwanym przez Interpol, wszak to wzór cnót, który powinien leżeć w Severes
      • lechowski51 Re: Piękna opowieść 02.10.13, 08:55
        A ja czekam na serial o tysiącach zakonnic i zakonnikach na całym świecie pracujacych w sierocińcach,domach starców i dla osób kalekich.Organizujacych szkoły i szpitale.
        To,że każdej ateistycznej dewotce ksiądz kojarzy sie z pedałem lub pedofilem nie jestem zdziwiony.Wystarczy włączyć WSI-24 lub nie daj Boże kupić michnikową załganą szmatę.
        • Gość: Ateistycznadewotka Re: Piękna opowieść IP: *.rzeszow.hypnet.pl 02.10.13, 22:34
          "To,że każdej ateistycznej dewotce ksiądz kojarzy sie z pedałem lub pedofilem nie jestem zdziwiony."

Ja też! :-)
          • lechowski51 Re: Piękna opowieść 03.10.13, 08:39
            ...bo ateistyczna dewotka nie wie,że zboczeńców w sutannach było do tej pory 27 na 28 tys księzy pracujących w Polsce na parafiach.Oczywiście o 27 za dużo ale jak się czyta michnikową załganą szmatę i ogląda WSI-24,to nienawidzący ,z pianą na ustach ateistyczny furiat ma wrażanie,że było ich parę tysięcy.
            • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.13, 10:50
              bo ateistyczna dewotka nie wie,że zboczeńców w sutannach było do tej pory 27
              > na 28 tys księzy pracujących w Polsce na parafiach

U a skąd takie dane. Może gdyby nie byli ukrywani było by ich znacznie więcej.

No i w końcu zdecyduj się ten tekst ma przykryć pedofilię w kościele czy nie bo wcześniej próbowałeś mi wmawiać, że tylko chciałeś pokazać piękną pracę (co myślę o pomocy kościoła w tamtym regionie także już ci napisałem, ale już nie będę się kłócić) jakiejś dziewczyny w Afryce. Chociaż już na samym początku pisałeś, inaczej teraz do tego wracasz. I powtarzam co ma jakaś kobieta w Afryce do tego, że kościół ukrywał pedofilii od chociażby przerzucał ich między parafiami czy ukrywał po zakrystiach, a jedni z najwyższych dostojników nie tylko o wszystkim wiedzieli ale jeszcze zalecali ich ukrywanie. Co praca kobiety w afryce ma z tym wspólnego no pytam się co.
            • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.13, 11:11
              Tutaj masz trochę o tych twoich 27 księżach i jak jest z wiarygodnością tej liczby i przy okazji pokazanie co sobie kościół robił z wyroków sądowych
              www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,13629829,Pedofilia_w_polskim_Kosciele__jakie_zapadaja_wyroki_.html
              • lechowski51 Re: Piękna opowieść 03.10.13, 11:38
                Dalej bijesz pianę i podniecasz sie zbokami z sutannach.Wątek założyłem abyś Ty i inne ateistyczne dewotki,zobaczył inne oblicze chrześcijaństwa a nie tylko te z Nie i faktów i Mitów.
                Dalej nie napisałeś czy wysłuchałeś opowieści tej dziewczyny?!.
                • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.13, 14:15
                  Cóż nie całej wytrzymałem kilka minut, 40 minut słuchania kobiety która mówi jak nawiedzona jest dla mnie zbyt bolesne i mam lepsze rzeczy do roboty. Chociaż sobie ją trochę po przewijałem i rozwalił mnie tekst w którym informowała, że jaką kobietę murzynek okradł kilkanaście razy a ta dalej dawała mu się okradać, super pomoc uczymy ich kraść.
                  Ty za to nie piszesz co jakaś kobieta ma wspólnego z ukrywaniem przez kościół pedofilii a to jest problem. No i skąd ta informacja o 27 księżach poco ją podałeś skoro jest mało wiarygodna i nie dajesz źródeł za to ja dałem, źródła informujące, że oficjalnych danych nie ma a liczba 27 jest skrajnie nie wiarygodna.
                  • lechowski51 Re: Piękna opowieść 03.10.13, 16:37
                    Wiem,że ateistyczne dewotki nudza opowieści o czynieniu dobra.Tacy jak Ty potrzebują prymitywnych uzasadnień do swojej wiary,że Boga nie ma w postaci księdzy pedofili i pedałów.Gdybym podał,że takich zboków jest w moim kościele 5 tysięcy bo wówczas byś nie kwiestionował,że jest to niewiarygodne.
                    Współczuję,że musiałeś znieść parę minut w boleści,gdy słuchałeś tej dzielnej dziewczyny, pomagającej głodującym dzieciom!
                    • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.13, 17:12
                      Neguję liczbę 27, którą podałeś bo nie chcesz napisać skąd ona pochodzi. Prócz tego nie ma oficjalnych liczb określonych przez policję czy chociażby kurię, która mówi, że nie wie ilu księży ma w tej kwestii postawione zarzuty. Ja też mogę podać byle jaką cyfrę i nie podawać źródła a nawet upierać się, że to jest w pełni wiarygodna liczba. Prócz tego biorąc pod uwagę skalę ich ukrywania i przerzucania między parafiami pewnie nigdy nie dowiemy się prawdy. W Irlandii raport powstawała aż 9 lat i okazało się, że ofiar było tysiące chociaż samych księży "tylko" 500.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,6628154,Irlandczycy_oglosza_dzis_raport_o_tysiacach_ofiar.html

Tak musiałem znieść parę minut słuchając nawiedzonej kobiety mówiącej co chwila o wielkiej miłości boga. Co myślę o pomocy kościoła już napisałem. Wciąż jednak nie wiem jaki ma związek jej praca z małymi murzynkami, którzy okradają po dziesięć razy jedną i tą samą osobę z kościołem, który ukrywał pedofilii słucham jaki to ma związek.
                    • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.13, 18:54

Jeszcze co do liczby 27. Ten pan otrzymał informacje od 800 osób o molestowaniu ich przez księży nawet jeżeli tylko co 20 osoba jest wiarygodna to daje to liczbę 40 księży pedofilii stąd ta twoja cyferka staje się jeszcze mniej wiarygodna.

natemat.pl/49759,pedofilia-w-polskim-kosciele-prezes-ruchu-ofiar-ksiezy-dla-nas-ofiar-to-nigdy-sie-nie-przedawnia-wywiad
                      • Gość: Piękna Wolność Re: Piękna opowieść IP: *.leaseweb.com 03.10.13, 19:29
                        a ja może dołożę piękną opowieść o wolności którą tak zaciekle i z charyzmem wywalczył sam Lechowski51 z papcią JPII dla polaków , żeby klasa rządząca KRK mogła gwałcić dzieci kraść pieniądze (tzn. prowadzić biznes bez podatków) i tak oto dziś nam się przedstawia życie zakochanego narodu do Watykanu !
                        Proszę poczytać :
                        wyborcza.pl/1,95892,14711973,Rosnie_moja_odraza_do_panstwa__Nas__starszych__wszyscy.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk
                        • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.13, 20:08
                          Ale przecież tutaj kościół nie ma nic do rzeczy, nie dodawaj im win tam gdzie ich nie mają. Telemarketerzy są w każdym kraju ale przecież to nie ksiądz dzwoni.

Nie znajdziesz także we mnie kolegi w kwestii komunizmu czy nawet socjalizmu dobrze się stało, że ten system upadł i nic mnie nie przekona, że nie był on zły. Co by nie mówić o obecnej władzy to można niemal wszystko powiedzieć i nikt mnie nie zamknie ani nie zastrzeli bez wyroku sądowego który orzeknie, że kłamałem, mamy więc wolność słowa, a to jest wiele warte. Mogę pojechać do Niemiec, Anglii, Włoch praktycznie w każdej chwili, nawet na wschód nie ma większych problemów no może poza Białorusią i Rosją, nie muszę się bawić w kablowanie na kolegów z pracy. Kiedy idę do sklepu mogę coś kupić kupić podkreślam kupić nie wejść do pustego sklepu i zobaczyć puste półki. A że są oszuści i złodziej w każdym systemie są. Tak więc sorry ale do socjalizmu mnie nie przekonasz. A obwinianie kościoła o telemarketerów to śmiech na sali. Chcesz walczyć z kościołem ok ale z logicznymi argumentami, a nie waleniem wszystkim na oślep bo tak to ośmieszasz ateistów i w pełni uzasadniasz Lechowskie określenie cię ateistyczną dewotką.
                          • Gość: ozzy Re: Piękna opowieść IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.10.13, 20:55
                            ... a laicyzacja trwa... ateizm brzmi dumnie i nie całuje zboków po rękach.
                            • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.13, 21:02
                              Też ich nie całuje po rękach prostu wskazałem, że tekst który napisała tamta osoba w ogóle nie odnosi się do kościoła i nie ma sensu umieszczenie go w tym temacie.
                            • mar1mar1 Re: Piękna opowieść 04.10.13, 09:08
                              Całuje, całuje- w dojczlandii zieloni pokazali jak!
                          • Gość: Piękna Wolność Re: Piękna opowieść IP: *.leaseweb.com 03.10.13, 21:10
                            Gość portalu:apisał(a):
                            Ale przecież tutaj kościół nie ma nic do rzeczy, nie dodawaj im win tam gdzie ich nie mają. Telemarketerzy są w każdym kraju ale przecież to nie ksiądz dzwoni.
                            Nie znajdziesz także we mnie kolegi w kwestii komunizmu czy nawet socjalizmu do
                            brze się stało, że ten system upadł i nic mnie nie przekona, że nie był on zły.
                            Co by nie mówić o obecnej władzy to można niemal wszystko powiedzieć i nikt mnie nie zamknie ani nie zastrzeli bez wyroku sądowego który orzeknie, że kłamałem, mamy więc wolność słowa, a to jest wiele warte. Mogę pojechać do Niemiec, Anglii i do dupy....
                            >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
                            Tam ten system nie zastrzelił tylu bezdomnych i zamarzniętych ludzi w każdym roku co komuniści przez 50 lat JEŁOPIE....
                            Kto bronił W.R wyjechania np. Markowskiemu , Kuklińskiemu ,i innym debilom wyjazdu za granicę ..... pieprzysz bratku i idż się napij piwa lub naćpaj się haszu lub kokainy + wódy jak wasz symbol wolności PYJAS !!!!!!!!!!!!
                            I nie pier...dol że kler to nie wymyślony stwór do zarabiania na głupich pieniędzy o wymyślonym tworku o nazwie bóg
                            • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.13, 21:27
                              Chcesz powiedzieć, że za komuny nie było bezdomnych i bezrobotnych o to nowość.

Nikt nie bronił wyjechać za granicę ciekawe ciekawe tylko czemu o paszport trzeba się było nieźle wystarać a i z powrotem różnie bywało niektórzy dostawali bilet tylko w jedną stronę. Teraz jak mi się zamarzy wsiadam w auto i jadę w świat i na niewielu granicach mnie zatrzymają a wrócić zawsze mogę nikt mi granicy nie zamknie.

Jak byś po czytał co pisze to byś wiedział, że jestem ateistą i nie po drodze mi z kościołem. Skrytykowałem twój wpis bo nie miał nic wspólnego z tematem jeżeli chcesz coś napisać to ok. ale niech to ma sens i związek, a jak nie to zamilknij. Bo oskarżanie księży o telemarketing tylko ośmiesza ateistów. A obrona komunizmu to już zupełna głupota. Ten system był zły i dobrze, że upadł obecny nie jest wolny od wad ale jest 100 razy lepszy od tamtego.

I zobacz, że ani razu nie nazwałem cię głupkiem, jełopem, debilem, a ty w co drugim zdaniu takie słówka i to nie sprowokowany. Przy okazji jak masz coś do dodania do tematu to proszę bardzo a jak znowu tekst o telemarketerach to rozpędź się a ściana sama ciebie znajdzie może po tym pomyślisz, ze kościół chociaż zły nie stoi za całym złem.

• mar1mar1 Re: Piękna opowieść 04.10.13, 09:12
                                No i widzisz wuerku jak wy ładnie potraficie pisać!?
                                Nawet nie potraficie się "dogadać" w kwestii wspólnego najazdu na Kościół i Chrześcijaństwo!
                                Żenada i tyle!
                          • mar1mar1 Re: Piękna opowieść 04.10.13, 09:06
                            Przestań bełkotać wuerku bez składu bo się jeszcze bardziej ośmieszasz!
                            Jak widać trapi cię chyba demencja albo zwykłe zakłamanie (notabene cecha charakterystyczna osobników twojego pokroju prawie w 100 % przypadków) bo kiedyś "dzielnie" broniłeś ateistycznego komunistycznego systemu a teraz już jest be?!
                            Mały, zakłamany dwulicowiec!
                            A z tymi logicznymi argumentami to u ciebie kolego całkiem na bakier więc nie wiem czy jest sens pouczać drugiego "mądrego" inaczej.
                            @lechowski ma rację nazywając takich jak ty dewotami bo tak się zachowujecie- z pianą na brodzie lejecie bzdury od których głowa boli i których nawet nie czyta sie do końca.
                            Smutne to to a zarazem zenujące...
                            • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.10.13, 11:30
                              Nigdy nie broniłem komunizmu to u ciebie ateista to komunista co już ci wiele razy tłumaczyłem nie jest prawdą, ale wiem, że do ciebie to nie dotarło boś ty najinteligentniejszy i wszystko wiedzący. Tylko jeszcze nie ujrzałem ani jednego mądrego zdania z twojej strony. Tak więc to ty kłamiesz i to proszę jako katolik możesz a co z z przykazaniami ale jak widzę one dla ciebie nic nie znaczą. Ja nie kłamie nie ze strachu przed bozią tylko bo tak jest dobrze a ty już próbujesz mi coś wmawiać.

Z logicznymi argumentami to akurat u ciebie jest na bakier bo przez kilka rozmów nie dałeś mi ich zbyt wielu poza nazywaniem mnie głupkiem, uciekaniem od odpowiedzi na zadawane przeze mnie pytania, i non stop uciekania w inne tematy niewiele mi dałeś. Morze ty mi odpowiesz co ma kobieta pracująca w afryce wspólnego z ukrywaniem przez kościół pedofilii. Chociaż pamiętając inne tematy nic z tego nie będzie.

I jeszcze jedno jak widzisz ja nie bronię nikogo tylko dla tego bo jest jak ja ateistą, jeżeli pisze coś z czym się nie zgadzam to wyrażam to otwarcie, ale to dla ciebie coś nienormalnego, że można być obiektywnym i mieć własne zdanie. Ateiści są różni jak różni są katolicy ale ty jesteś przecież mistrzem generalizowania i w dodatku wpierania własnych wad w innych.
                              • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.10.13, 11:35
                                Oczywiście może a nie morze
                              • mar1mar1 Re: Piękna opowieść 04.10.13, 11:50
                                masło maślane a fakty dalej takie same...
                                • Gość: W.R Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.10.13, 12:20
                                  Ot i to wszystko na co cię stać.
                    • Gość: Księdzepedofile Re: Piękna opowieść IP: *.rzeszow.hypnet.pl 03.10.13, 21:24
                      "Tacy jak Ty potrzebują prymitywnych uzasadnień do swojej wiary,że Boga nie ma w postaci księdzy pedofili i pedałów."
                      Trudno nie zgodzić się z Tobą. Oczywiście, masz rację, jest! I takich zboków jest w Twoim kościele 5 tysięcy. :-(
                      PS. Czy jesteś pewien, że liczba mnoga od ksiądz to ksiądze? I że Kościół należy pisać małą literą?
                      • Gość: bekalosz Re: Piękna opowieść IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.10.13, 14:17
                        Moi drodzy - czytać hadko!?
                        • Gość: Hadko Re: Piękna opowieść IP: *.rzeszow.hypnet.pl 06.10.13, 21:06
                          Hadko? O konfratrach?
    • Gość: bubu Re: Piękna opowieść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.13, 14:42
      bu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka