Gość: Monika IP: *.smsiarkowiec.pl 13.11.13, 10:58 Gdzie najszybciej zrobić badanie krwi,żeby mieć wyniki tego samego dnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krewki pacjent Re: Badanie krwi IP: *.free.aero2.net.pl 13.11.13, 13:22 to nie jest mozliwe,czeka sie conajmniej 24 godz. KAzde laboratorium w tbg (4?) ma umowe ze szpitalem,tam zawożą te probki. Szpiatal ma pewnie setkę probek dziennie. Zalezy jeszcze co chcesz z tej krwi zbadac. moze Zrob badanie w szpitalu ,bez posrednikow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Badanie krwi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.13, 14:15 co ty pieprzysz. idzie sie rano na oddanie krwi (niewazne czy do szpitala, czy do starego pogotowia - dilab, czy tu kolo spoldzielni mieszkaniowej - cito lab) a ok godz. 13-14 sa wyniki tego samego dnia. wielokrotnie tak robilem. wiec nie wprowadzaj zametu i nie opowiadaj glupot. jedynie posiewy zajmuja troche wiecej czasu a to dlatego ze bakterie jesli sa musze sie namnozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: Badanie krwi IP: *.ip.netia.com.pl 13.11.13, 15:17 diagnostyka - diag.pl dodatkowo można tam sobie założyć kartę i sprawdzać wyniki przez internet od pobrania do wyników około 4 godziny ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Badanie krwi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.13, 17:52 Ja zwykle robię w diag.pl (szpital) morfologię, lipidogram i badanie moczu. Mam konto u nich w internecie i jak zaniosę "media" rano i wracam z zakupów to można już obejrzeć sukcesywnie poszczególne wyniki. Pojawiają się natychmiast po wykonaniu. Można też samemu wydrukować jak ktoś ma taką możliwość i potrzebę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Badanie krwi IP: *.smsiarkowiec.pl 13.11.13, 19:08 Ile kosztuje w szpitalu takie badanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Badanie krwi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.13, 08:10 Tyle zapłaciłem 13.12.2013r: OB 2.85 zł Glukoza 3.80 Lipidogram(CHOL, HDL, LDL, TG) 19 zł PSA 19 zł Morfologia 4.75 zł Ceny ze zniżką 5% dla Karty Stałego Pacjenta. Telefon do Diag: 812-33-21, 812-33-32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Badanie krwi IP: *.smsiarkowiec.pl 14.11.13, 08:18 Dobra ściemnialiście,wyniki mam dopiero jutro,więc bardzo szybko załatwiłam...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: Badanie krwi IP: *.ip.netia.com.pl 14.11.13, 11:02 na jutro jak sobie nie wyrobisz karty. z kartą po kilku godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś