Gość: ggg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 20:40 Zamierza ktos w tym roku studiowac w Lublinie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ggg Re: Lublin Studia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:48 a zadnego wspolokatora nikt nikt nie szuka ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhym Re: Lublin Studia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 16:45 czekam na decyzje z uczelni na temat akademiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budyn Re: Lublin Studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 17:42 Ano wlasnie... ostatnio glosno sie zrobilo apropos akademikow. Teraz maja byc duzo drozsze bo nikt do nich nie bedzie dokladal. Ja na szczescie nie mam takiego dylematu, ale ciekaw jestem co inni na to? Niby akademik blizej uczelni, pelno znajomych na miejscu, ale z drugiej strony zero prywatnosci. Kiedys cena byla sprawa decydujaca, ale teraz? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jackdevlin Re: Lublin Studia 14.08.04, 11:38 To "yhym" dasz mi znac czy dostales czy nie ?, a co w ogole bedziesz studiowal ? Odpowiedz Link Zgłoś