Dodaj do ulubionych

Gdzie naprawic laptopa

13.12.13, 09:12
Gdzie w Tarnobrzegu lub okolicach naprawić laptopa. Siadly mi klawisze strzalek, blokują się i trzeba stukac aby się odblokowaly. Podobno na Serbinowie ktoś robi.
Jaki może być koszt naprawy/regeneracji ?
Obserwuj wątek
    • Gość: łukasz Re: Gdzie naprawic laptopa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.13, 09:30
      tylko sobicom na kopernika
      • Gość: takijeden Re: Gdzie naprawic laptopa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.13, 15:57
        W Sobicomie na Kopernika naprawiałem swojego stacjonarnego staruszka. Facet zna się na rzeczy, niech nikogo nie wprowadzi w błąd jego ciągle zaspany wygląd. Niby zaspany a fachowiec.
        • Gość:   Re: Gdzie naprawic laptopa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.12.13, 17:21
          Ten jegomość bierze do naprawy i tygodniami zwleka, nic nie robi. Jakieś zaniósł, takie trzeba zabrać i oddać komuś kto ma czas i poważnie podchodzi do klienta.
    • Gość:   Re: Gdzie naprawic laptopa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.12.13, 17:16
      Kup sobie klawiaturę na allegro i wymień ..........i nie truj buł.
      • majdan79 Re: Gdzie naprawic laptopa 13.12.13, 17:50
        >Kup sobie klawiaturę na allegro i wymień ..........i nie truj buł.
        Jakbym wiedzial jaka i bym potrafil to zrobic (chcialoby mi sie) to bym sie nie pytal, poza tym laptop nie moj wiec wole w niego nie ingerowac az tak starsznie.
        • Gość: inspektor gadżet Re: Gdzie naprawic laptopa IP: *.wdm.pl 13.12.13, 18:07
          Zanieś np do Viko na zapleczu mają coś niby serwis. Rzucasz na lade, chłop pyta co mu jest to mówisz, pyta czy u nich kupiony i czy na gwarancji, to mówisz jak jest, sprawdza ile by kosztowało i na kiedy by część zamotali i tyle. Trudne ?
        • Gość: Toshiba Re: Gdzie naprawic laptopa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.12.13, 18:10
          Nie wiem jakiego masz laptopa ale napiszę jak ja to zrobiłem. Mam Toshibę L650. Znalazłem taką instrukcję: www.laptopshop.pl/TOSHIBA-Satellite-C650-C655-C655D-L650-L655-L670-cinfo-pol-48.html. Tu możesz się dowiedzieć wszystkiego. Instrukcję do twojego laptopa o ile nie jest jakiś unikalny też znajdziesz i zrobisz wymianę przy pomocy 1 wkrętaka krzyżowego. Powodzenia.
          • majdan79 Re: Gdzie naprawic laptopa 13.12.13, 18:29
            Brawo. O to mi chodzilo. Klawiatura w miare tania i wymiana banalnie prosta (w porownaniu do rozrzadu w aucie ktory niedawno robilem). Dzieki slicznie za wszelka pomoc.
            • Gość: znajoma Re: Gdzie naprawic laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 22:20
              Napiszę Ci na maila odpowiedź w sprawie naprawy laptopa, niedawno korzystaliśmy z Jego porady.
    • Gość: chyba?? Re: Gdzie naprawic laptopa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.13, 12:45
      Viacom albo komputronik
    • Gość: gosc Re: Gdzie naprawic laptopa IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.13, 08:47
      Viacom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka