Gość: ala IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.13, 14:14 czy zaglądają tu osoby samotne? może zorganizujemy jakiś wspólny spacer, czy kawe..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: świech Re: samotnosc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.12.13, 17:14 oczywiście że są poza tym dużo osób poznaje sie teraz online, takie czasy gdy doskwiera samotność, a jaki wiek Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: samotnosc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.12.13, 17:32 raczej ten późniejszy wiek, zaczynając tak od 48:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj Re: samotnosc IP: *.free.aero2.net.pl 22.12.13, 05:34 Jasne że zagladają, chętnie wybiorę się na kawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: samotnosc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.12.13, 10:06 Akurat otworzyli fajną kawiarenkę w miejscu gdzie wcześniej był Veritas a kiedyś Leliwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: samotnosc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.12.13, 10:09 to kiedy i gdzie zbiorka? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_80 Re: samotnosc 22.12.13, 21:18 Czy lista uczestników jest jeszcze otwarta? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspektor gadżet Re: samotnosc IP: *.tbg.edge.wdm.pl 22.12.13, 22:02 Na starej piczy się dobrze ćwiczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Topór Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.13, 12:06 ...Napisał prężąc przed monitorem łysą chudą pierś pryszczaty gość, który zamiast męskości posiada miękki niewymiarowy gadżecik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 14:03 www.youtube.com/watch?v=iiM4lHd5p4s Wesołych świąt..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chetna Re: samotnosc IP: *.free.aero2.net.pl 23.12.13, 21:58 kiedy komu pasuje?piszcie :) święta,lub dni do konca grudnia? ma być cieplo i bezsniegowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: samotnosc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.12.13, 23:21 ja po świętach jestem wolna, po pracy mogę się umawiać na spacer, spacer z kijkami, kawę czy piwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chętna Re: samotnosc IP: *.free.aero2.net.pl 24.12.13, 22:21 na spacerek bym poszla...A ma pani niepotrzebną drugą parę kijów?:) albo czy z jednym nie mozna isc??? :D to prawda ze pracują wszystkie partie miesni....da sie to odczuc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razomnasbohato Re: samotnosc IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.12.13, 23:40 A może zaprosić lechowskiego51 lub mar1mar1, że o fisiu, nikicie i babiniczu nie wspomnę? I co na to znajoma, e-zybi i andrzej? Razom nas bohato! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.13, 13:35 Ja mam problem nieco inszy gdyż mam dyplom inżyniera. Bratniej duszy jeszcze nie mam i samotność mi doskwiera. Siedzę, piszę Wam wierszyki, i samotność mi doskwiera. Klnę czasami niczym szewczyk, psiakrew, ku... i cholera. Umawiałem się z znajomą, by przełamać się opłatkiem. Ale Ona mnie olała, okazała się gagatkiem. Tłumaczyła mi się potem, wylewając żale, troski. Czasu wtedy brakowało umówiła się z lechowskim. Bo podobno Imć lechowski to persona z znaku strzelca. Więc na randkę pojechała do dużego miasta Mielca. Kończę pisać owy wierszyk, trzeba pozmywać talerze. W obietnice bratniej duszy nie wierzyłem i nie wierzę. www.youtube.com/watch?v=rA1E3Ok1PvM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.13, 14:12 inny termin ustaliłem w innym chciałem Ją odwiedzić. To nie przyszła na spotkanie tylko poszła do spowiedzi. Miejsce randki ustaliłem, z bankomatu wziąłem kasę. A spryciula pojechała o godzinie tej na basen. Zakupiłem dwa bilety zwiedzić ścieżki Baranowa . Na tą randkę, też nie przyszła bo Ją rozbolała głowa. Więc widzicie Moi mili, taki randek moich skutek. Bo znajoma ma pomysłów sto tysięcy na minutę. www.youtube.com/watch?v=PvkCkWRpnCQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: samotnosc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.12.13, 23:19 Andrzeju, życzę Ci spokojnych Świąt Bożego Narodzenia (może wyluzuj na okres świąt ze swoją pasją twórczą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.13, 14:33 Mogę spełnić prośbę Pani czy wierszyki są do bani? Jak do bani wyluzuję, i się więcej nie wpisuję. Klawiaturę rzucam w kąt życzę Ci Wesołych Świat.:) Odpowiedz Link Zgłoś